Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 15/11 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 15/11 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Σελήνη

Μια συζήτηση ή μια άλλου είδους επικοινωνία, θα αποκαλύψει έναν τομέα που χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

Αν κάποιος σας έλεγε ψέματα, θα το μάθετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Κόσμος

Μπορεί να βρείτε κάτι αξίας. Ίσως λεφτά κρυμμένα στην τσέπη σας ή να πάρετε μια ανταμοιβή. Θα σας γίνει διαθέσιμος ένας πόρος και θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Η δύναμη για αλλαγή είναι το χέρι σας. Θα λάβετε το θαύμα που ελπίζατε να γίνει, αλλά έχετε υπομονή. Η κατάλληλη στιγμή θα έρθει πιο σύντομα απ’ ότι πιστεύετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Μάγος

Αυτά που έχετε κάνει, σας χρησιμεύουν αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε μια παλιά σας δεξιότητα, την οποία είχατε αναπτύξει και είχατε ξεχάσει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Τρελός

Μια νέα αρχή είναι αμήχανη για όλους, αλλά τα πάτε καταπληκτικά. Συνεχίστε να προχωράτε. Δίνετε πάντα τον καλύτερο εαυτό σας. Να είστε υπερήφανοι για αυτό που κάνετε.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Η ζωή είναι μερικές φορές άδικη, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Μπορεί να μην νιώθετε ότι κάποιος που αξίζει, συνάντησε το κάρμα του. Αλλά πάντα συμβαίνουν πολλά παρασκηνιακά – και όλοι παίρνουν το μάθημά τους όπως θέλει το σύμπαν.

zwdia-9-zvdia-9

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Το δέκα των ράβδων

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι και να βάλετε όλη σας την ενέργεια σε αυτό το πρότζεκτ. Μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια προκαταρκτική δουλειά και να την κάνετε μόνοι σας. Αλλά οι σωστοί άνθρωποι θα είναι στο πλευρό σας όταν αποκτήσετε ορμή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Το έξι των πεντάκτινων

Η δουλειά είναι πιο αγχωτική σήμερα. Βγάλτε τα λεφτά σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι τα λεφτά δεν είναι τα πάντα. Η ευτυχία και η υγεία σας μετράνε περισσότερο. Βεβαιωθείτε ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα κάνετε κάτι που θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε την ένταση.

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Το εννιά των πεντάκτινων

Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα, αλλά μερικές φορές το πλήθος κάνει τα πάντα περίπλοκα. Μπορείτε να φτιάξετε την παρέα σας με γέλιο και ενθάρρυνση. Ακόμα κι αν όλα δεν είναι εύκολα, κάνετε πρόοδο.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το εφτά των κυπέλλων

Αφήστε τον εαυτό σας να συντονιστεί με τη σύνδεση μυαλού – σώματος, που θα νιώσετε τις επόμενες ημέρες. Τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις σας δεν συμβαίνουν χωρίς λόγο.

zodia-zvdia-75

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Το δύο των κυπέλλων

Ο τρόπος που ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις της ζωής σήμερα, έχει να κάνει με το παρελθόν και το πώς το βλέπετε. Μπορείτε όμως να κάνετε τα πράγματα πολύ καλύτερα! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Κόσμος

Καθώς κυνηγάτε τη δική σας έκδοση περιπέτειας και έρωτα, το παρελθόν μπορεί να εισβάλλει πνευματικά στο παρόν. Υπάρχουν πράγματα για την οικογένειά σας που μπορεί να σας είχαν μπερδέψει ως παιδιά, αλλά τώρα αρχίζετε να τα καταλαβαίνετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia