Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 16/10 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 16/10 Τετάρτη

Ταρώ ζώδια Κριός
Κάρτα: Το δέκα των κυπέλλων

Απολαύστε τα πλούτη της ζωής.

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο στην απόλαυση των μικρών πραγμάτων και της κάθε στιγμής σαν να ήταν θησαυροί που θα μπορείτε να ανοίξετε μόνο μια φορά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Σκοπός είναι το ταξίδι και όχι το αποτέλεσμα. Έχετε πολλές επιλογές στην αρχή της ημέρας. Δεν υπάρχουν απαραίτητα σωστές ή λάθος απαντήσεις. Έχετε ευκαιρίες και όλες έχουν βιωματική φύση. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε και να απολαύσετε κάθε στιγμή.

ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το οχτώ των κυπέλλων

Τα συναισθήματα είναι μια ισχυρή κινητήρια δύναμη. Μπορεί να νιώσετε την ορμή όλων των συναισθημάτων και να αρχίσετε να αναρωτιέστε από πού να ξεκινήσετε για να κατανοήσετε το καθένα. Τόση πολλή πληροφορία μπορεί εύκολα να σας κάνει να νιώσετε πνιγμένοι, αλλά είναι επίσης και ένα καλό σημάδι ότι είστε ζωντανοί και γεμάτοι ζωή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Το τέσσερα των κυπέλλων

Έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Έχετε μάθει να τα κοντρολάρετε και στις καλές και στις κακές στιγμές. Φαίνονται πολλά για τον χαρακτήρα σας, γιατί δεν παίρνετε τίποτα ως δεδομένο και είστε τόσο ευγνώμονες για όσα έχετε.

ταρώ Λέων
Κάρτα: Το πέντε των ράβδων

Μια ερωτική σπίθα μπορεί να ανάψει σύντομα. Αν ερωτεύεστε, θα δείτε πόσα πολλά σημαίνετε ο ένας για τον άλλο. Αν γνωρίσετε κάποιον και η χημεία σας είναι τεράστια, θα νιώσετε υπέροχα στην αγκαλιά μιας αδελφής ψυχής σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το οχτώ των ράβδων

Η αδυναμία ενός ανθρώπου είναι η πηγή ανεξερεύνητων δυνατοτήτων, γιατί είναι το τελευταίο μέρος που θα σκεφτόσασταν να βελτιώσετε. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε μια μοναδική δύναμη που πιστεύατε ότι δεν είχε θέση, γιατί δεν την έχετε παρατηρήσει ποτέ σε άλλους. Αυτό που σας περιθωριοποιεί από τους άλλους, είναι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή.

chartomantia-098

ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Είστε μια πηγή πνευματικής γνώσης και υπάρχουν πολλά περισσότερα μέσα σας από αυτά που φαίνονται. Αρχίζετε μόλις να ξεφλουδίζετε την επιφάνεια των δυνατοτήτων σας. Αφιερώστε χρόνο στο να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα αυτή την εβδομάδα και μην αφήσετε τον χρόνο να περάσει χωρίς να στρέψετε έστω και λίγο από αυτόν πάνω σας.

ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Ήλιος

Η ευαίσθητη και αισθησιακή φύση σας θέλει να απολαύσετε όλα τα πράγματα που σας αρέσουν. Κάντε δώρο στον εαυτό σας μια κούπα από τον αγαπημένο σας καφέ ή ακούστε την αγαπημένη σας μουσική. Ακόμα κι όταν έρθει το κρύο έξω, εσείς θα απολαύσετε τη ζεστασιά που φέρνει η εποχή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Το Άστρο

Οι ανάγκες ενός φίλου ή ενός αγαπημένου σας βαραίνουν την καρδιά σας σήμερα. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο γι΄ αυτούς για να ελαφρύνετε το φορτίο τους. Το να προσευχηθείτε γι΄ αυτούς συχνά περνά απαρατήρητο, αλλά σήμερα μπορείτε να κάνετε κάτι καλό χωρίς να σας το ζητήσουν και να στείλετε φως και αγάπη.

ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να εναντιωθείτε σε κάτι μεγαλύτερο από εσάς, ώστε να καταφέρετε κάτι. Μπορεί η πρόοδός σας να είναι αργή τώρα, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Πολλά μπορούν να επιτευχθούν αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά σας.

taro-zodia-098

ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Η Δύναμη

Θέλει πολλή ενέργεια για να αλλάξετε τα πράγματα. Βλέπετε πόσα πολλά απαιτούνται από εσάς. Ίσως να πιστεύετε ότι οι άλλοι γύρω σας κάνουν λιγότερα από εσάς. Προσπαθήστε να μην μετράτε την αξία ή τον εαυτό σας σύμφωνα με τον τρόπο ζωής ή τις επιλογές κάποιου άλλους. Μείνετε επικεντρωμένοι στον εαυτό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Πριν μοιραστείτε αυτό που σκέφτεστε, ίσως πρέπει να το σκεφτείτε λίγο παραπάνω. Μπορεί να μην πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο να επεξεργάζεστε για πολύ τις ιδέες σας, ωστόσο, όσο πιο σίγουροι είστε τόσο πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση θα έχετε όταν πάρετε επιτέλους την απόφαση να δράσετε ή να αγοράσετε κάτι που θέλετε πραγματικά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66