Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 16/11 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 16/11 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Κρίση

Το πνεύμα σας είναι αιχμηρό και το μυαλό σας ξεκάθαρο.

Καταλαβαίνετε πού είναι γραφτό να βρεθείτε… Και πώς όταν μια πόρτα κλείνει, κάποια άλλη ανοίγει για σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ξεπερνάτε μια κατάσταση που κάποτε σας έδινε χαρά αλλά τώρα της λείπει η λάμψη που κάποτε πιστεύατε ότι έχει. Εμπιστευτείτε ότι έρχεται η επόμενη μεγάλη περιπέτεια.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το Άρμα

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε είναι βαθιά προσωπικές για σας, αλλά μην τις παίρνετε προσωπικά. Μερικές καταστάσεις, περιστάσεις και πράγματα προκύπτουν γιατί μαθαίνετε να καταλαβαίνετε το πώς δουλεύει η ζωή και ποιος είναι ο ρόλος σας μέσα στην ευρύτερη εικόνα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Σκεφτείτε θετικά. Η ζωή δεν θα είναι εύκολη, αλλά με φροντίδα, προσοχή και επιμέλεια, οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Βγάζετε χρήματα και αν είχατε οικονομικά προβλήματα, συνεχίστε τη καλή δουλειά. Μπορείτε να ξεχρεώσετε τα χρέη σας, να μαζέψετε λεφτά και να νιώθετε υπερήφανοι γι’ αυτό που κάνετε.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το εννιά των πεντάκτινων

Θα σας φέρει μεγάλη χαρά να βοηθήσετε κάποιον σήμερα. Σας έχουν δοθεί ευλογίες και θα απολαύσετε να τις μοιραστείτε με τους λιγότερο τυχερούς από σας. Μέσα σας, ξέρετε ότι είστε άτομο που δίνει. Και οι άλλοι το βλέπουν.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Τρελός

Μια νέα αρχή είναι αυτό που χρειαζόσασταν. Και τώρα που ήρθε, μην αφήνετε τους άλλους να σας αποσπάσουν την προσοχή από την εξερεύνηση του σκοπού της ζωής σας. Πρέπει να κάνετε τον σχεδιασμό σας και να επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Οι εραστές

Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα στο καλό ή να περιμένετε για κάτι καλύτερο. Στέκεστε πάνω σε σταυροδρόμι και πρέπει να πάρετε μια μεγάλη απόφαση. Μην συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Κόσμος

Στη ζωή πρέπει να διαχειρίζεστε τον χρόνο, την ενέργεια και τους πόρους σας. Ναι, μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει τα πάντα… Αλλά υπάρχουν και στιγμές που πρέπει να καθίσετε και να προσευχηθείτε, να ζητήσετε από το σύμπαν καθοδήγηση και φως.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ήλιος

Πάντα υπάρχει λόγος να είστε χαρούμενοι, ακόμα κι όταν δεν τον βλέπετε. Μπορεί να είστε συνηθισμένοι στις απογοητεύσεις και να ανησυχείτε ότι θα πληγωθείτε ξανά. Πάρτε το ρίσκο. Δείτε τα λουλούδια και μυρίστε τα ξανά. Ο χρόνος για να λάμψετε θα έρθει.

taro-6-9

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Είναι ξεκάθαρο ότι μια άδικη κατάσταση δεν θα αλλάξει όσο κι αν προσπαθήσετε. Μπορείτε να συζητήσετε τα προβλήματα, αλλά όταν δεν υπάρχει λύση και ο τσακωμός κάνει κύκλους, αφήστε τον για χάρη της ηρεμίας. Μερικές φορές είναι καλύτερο να επιλέγετε τις μάχες σας απ’ το να σπαταλάτε χρόνο σε έναν πόλεμο που δεν θα νικήσει κανείς. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Είναι εύκολο να έχετε δυνατή νοοτροπία σήμερα και ίσως να γίνετε σχεδόν πεισματάρηδες. Η διαισθητική φύση σας δυναμώνει. Όταν νιώθετε ότι μπερδεύεστε, μην διστάζετε να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66