Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 16/12 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 16/12 Δευτέρα

Ταρώ Κριός
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Δεν μπορείτε να πάρετε απόφαση για ένα σημαντικό θέμα ζωής; Στον συνεχόμενο αγώνα μεταξύ καρδιάς και μυαλού, ο Βασιλιάς των Ξιφών λέει είναι καλύτερο να αφήσετε το κεφάλι να νικήσει για τώρα.

Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποκτήσετε λίγη απόσταση. Αν ειλικρινά δεν ξέρετε τι να κάνετε, ψάξτε κάποιον που δεν θα σας χρυσώσει το χάπι για να προστατεύσει τα συναισθήματά σας. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Ιππότης των ξιφών

Τι σας κρατάει πίσω τελευταία; Κάποιο άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Κάποια φυσική δύναμη; Ό,τι κι αν είναι, αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα. Κάντε άμεσες ερωτήσεις για να μαζέψετε τις σωστές πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το σπαθί σας για να κόψετε τη σύγχυση!

Ταρώ Δίδυμοι
Το έξι των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνες, έρχεται επιτέλους η νίκη και είναι γλυκιά! Θα πάρετε αναγνώριση για την δουλειά σας και τιμές από τους ανθρώπους γύρω σας. Αν δεν το νιώθετε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή, η τύχη είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ Καρκίνος
Το τρία των πεντάκτινων

Τι σημαντικό έργο θα μπορούσατε να υλοποιήσετε αν είχατε άλλους για βοήθεια; Το τρία των πεντάκτινων σας καλεί να δείτε την πραγματικότητα και να γίνετε φιλόδοξοι. Κάντε μια λίστα με εποικοδομητικά, εφικτά βήματα που θα σας πάνε από το σημείο Α στο Ω. Η δουλειά σας για σήμερα: βρείτε βοηθούς που τα ταλέντα τους θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εξάλλου, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι.

Ταρώ Λέων
Το τρία των ράβδων

Αν περιμένατε υπομονετικά νέα για ένα πρότζεκτ που αγαπάτε, η σημερινή ημέρα θα φέρει τα καλά νέα. Ώρα να περάσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Δεν έχετε τίποτα στα σκαριά; Μη διστάζετε να δράσετε αν έχετε ξεκάθαρη πρόθεση. Οι οιωνοί είναι θετικοί. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Ο Βασιλιάς των ράβδων

Είναι ώρα να μαζέψετε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού. Εξάλλου χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να μετατρέψετε τις ιδέες σε πραγματικότητα. Αν νιώθετε ότι είστε αδρανείς τελευταία, υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση; Έξτρα μπόνους: Βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει καλές συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε.

zwdia-9-zvdia-9

Ταρώ Ζυγός
Η Εγκράτεια

Μήπως δουλεύατε πολύ σκληρά τελευταία; Αν ναι, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ρυθμίσετε ξανά τη ζωή σας και να αναζωογονηθείτε. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο πνευματικό, το σωματικό, το διανοητικό και το συναισθηματικό. Για τώρα τουλάχιστον, η μετριοπάθεια είναι η καλύτερη φίλη σας.

Ταρω Σκορπιός
Το οχτώ των ξιφών

Αν νιώθετε θύματα της ζωής τελευταία, το οχτώ των ξιφών σας καλεί να βγάλετε τις παρωπίδες. Σήμερα εξετάστε τα πράγματα όπως είναι, όχι όπως σας κάνουν να νιώθετε. Σας παγιδεύουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε τρόπους για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας.

Ταρώ Τοξότης
Η Σελήνη

Νιώθετε λίγο συναισθηματικοί; Έχετε έντονα όνειρα; Αυτά είναι όλα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα για να φροντίσετε το παιδί μέσα σας. Εξάλλου, αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας. Η σοφία που παίρνετε μπορεί να μην έρθει από τη λογική, αλλά θα σας χρησιμεύσει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα, της ύφανσης μεταξιού από άχυρα. Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να δουλέψετε με αυτή την ιδέα. Πού μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Αποκτήστε τη δύναμή σας! Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε νέα επίγνωση της δημιουργικότητάς σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Υδροχόος
Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να ξέρετε ότι είναι η ιδανική στιγμή να απολαύσετε τέχνη, ομορφιά και αγάπη. Λοιπόν, τι περιμένετε; Προχωρήστε και μοιραστείτε την χαρά. Ακόμα καλύτερα: Βρείτε τρόπο να τροφοδοτήσετε τους κοντινούς σας ώστε να απολαμβάνουν εσάς. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το έξι των πεντάκτινων

Η μοιρασιά δείχνει το νοιάξιμο. Σήμερα βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε το καλό με τον κόσμο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δωρίσετε πόρους σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή θα προσφέρετε τα ταλέντα σας, είναι το ίδιο. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δώσουμε όσα παίρνουμε. Αν σας ανησυχεί το αν θα εκτιμηθεί η γενναιοδωρία σας, μην αγχώνεστε. Ό,τι κι αν δώσετε, οι άλλοι θα το δεχτούν με ευγνωμοσύνη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia