Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 17/10 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 17/10 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Σελήνη

Η αγάπη ισορροπεί και η ενέργεια αρχίζει να αλλάζει, ώστε να σας επιτρέψει να σκεφτείτε και να ζυγίσετε τα θετικά και τα αρνητικά των πράξεων σας. Μπορεί να λύσετε επιτέλους προβλήματα που άρχισαν πρόσφατα στην ερωτική ζωή σας.

Κάποιο θέμα σας εμπόδιζε να εκφράσετε την αγάπη σας, αλλά οπισθοχωρεί και αρχίζετε να νιώθετε ελαφρύτεροι. Μπορεί η καρδιά σας να αρχίσει να ανοίγει περισσότερο σε θέματα αγάπης. Αυτή τη στιγμή, η πρόκληση είναι να μην εκνευρίζεστε όταν πρέπει να μοιραστείτε αυτά που έχετε μέσα σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το εφτά των κυπέλλων

Μια πόρτα κλείνει και ανοίγει μια άλλη. Μπορεί να έχετε νέα από κάποιον από το παρελθόν σας. Μπορεί να είναι ένας παλιός εραστής ή φίλος με τον οποίο έχετε χαθεί και τα πράγματα δεν τέλειωσαν όπως έπρεπε. Μπορεί η σχέση σας με την οικογένεια να έρθει στο επίκεντρο σήμερα. Ενώ συμβαίνουν ταυτόχρονα πολλές αλλαγές, είναι ιδανική στιγμή για να βγείτε στη φύση και να χαλαρώσετε και να επεξεργαστείτε τις σκέψεις σας.

ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Ιππότης των ξιφών

Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται και νέες οικονομικές ευκαιρίες αναπτύσσονται. Μπορεί μια ευκαιριακή δουλειά σας να αρχίσει να αυξάνεται μετά από μια περίοδο ηρεμίας. Η ενέργεια σας μεγαλώνει. Μπορείτε να κάνετε περισσότερα με λιγότερο ύπνο από πριν. Η πνευματική σας οξύνοια θα αυξηθεί. Μπορεί να έχετε ανάγκη περισσότερο τη σύνδεση με τους άλλους, παρά τα όσα έχετε να κάνετε. Μείνετε σε επαφή μαζί τους και έτσι θα διατηρήσετε την προοπτική σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Το έξι των κυπέλλων

Οι σχέσεις θα αναπτυχθούν με θεραπευτικούς τρόπους. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που δεν περιμένατε – και τα πράγματα να είναι καταπληκτικά αλλά και θεραπευτικά. Ίσως δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι μπορείτε να ξαναγαπήσετε έτσι και αυτό το άτομο σας βοηθά να εκφραστείτε. Υπάρχει και η υπόσχεση μιας νέας μεταμόρφωσης στον κοινωνικό τομέα. Ίσως να παντρευτείτε σύντομα ή να σχεδιάζετε να κάνετε παιδί.

ταρώ Λέων
Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Ένα νέο ξεκίνημα έρχεται σε έναν τομέα που σας έφερνε πόνο. Θα βρείτε ένα νέο μέρος στον κόσμο. Μπορεί να κρατούσατε θυμό μέσα σας και να μπορέσετε να τον αφήσετε τώρα. Μπορεί να βιώσετε μια έκρηξη συνειδητοποίησης, η οποία θα σας ανοίξει το μυαλό και την καρδιά και θα σας επιτρέψει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσετε σε ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Άσος των ράβδων

Η διαίσθησή σας έχει σκαμπανεβάσματα σήμερα και μπορεί να επικεντρώνεστε περισσότερο στις λύσεις. Περιμένετε κάποια πρόσκληση, ίσως να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή να γιορτάσετε κάτι με τους αγαπημένους σας. Θα αποκτήσετε επίγνωση για κάποια αλλαγή που συμβαίνει στη ζωή σας. Η αλλαγή θα είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη.

zwdia-9-zvdia-9

ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Άσος των Κυπέλλων

Έχετε υπομονή σήμερα, καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια για μια κατάσταση ή ένα άτομο. Θα υπάρχει ένα κέντρο ηρεμίας αυτή την περίοδο και πρέπει να έχετε μια μητρική παρουσία στη ζωή σας για να σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία. Στον έρωτα, είστε έτοιμοι να αφεθείτε στη μοίρα. Μπορεί να πρέπει να αφήσετε αυτά κάτι που θέλετε και το ταίρι σας δεν μπορεί να ικανοποιήσει ή ίσως την επιθυμία να ελέγξετε κάποιον που είναι πεισματάρης.

ταρω Σκορπιός
Κάρτα: Ο Άσος των Ξιφών

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στην ερωτική ζωή σας και μπορεί να νιώθετε ότι οι προσαρμογές σας κρατούν απασχολημένους. Μπορεί να σχεδιάζετε έναν γάμο, να μετακομίζετε μαζί με το ταίρι σας ή να περνάτε μια περίοδο που δεν πιστεύατε ότι θα έρθει τόσο σύντομα. Δείξτε ευγνωμοσύνη και αγάπη, καθώς προσαρμόζετε αυτά που πρέπει για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Μια επιλογή πρέπει να γίνει και θα πρέπει να εξασκήσετε τη σοφία σας. Αναζητήστε συμβουλές για ένα νομικό θέμα. Αν αυτό αφορά κάποια κατάσταση στο σπίτι, τα πράγματα θα δυσκολέψουν λίγο, καθώς θα είναι δύσκολο για σας να ακούσετε αυτό που θέλει να σας πει κάποιος. Υπάρχει ένα θέμα με την εμπιστοσύνη, είτε δικό σας είτε του άλλου που προκαλεί ένταση τώρα.

ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Μπορεί να νιώθατε απροστάτευτοι τελευταία. Ίσως κάτι που ειπώθηκε να σας πλήγωσε ή να χάλασε την ηρεμία σας. Είναι ώρα να βρείτε και πάλι το κέντρο σας. Μπορεί να κάνετε ένα διάλειμμα από αυτά που πυροδότησαν τα προβλήματα, ίσως από τα κοινωνικά μέσα. Φροντίστε τις ανάγκες σας, καθώς αν δεν το κάνετε θα νιώθετε έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στους άλλους.

taro-zodia-098

ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Μαθαίνετε σε ποιον μπορείτε να βασιστείτε και σε ποιον όχι. Αν η γνώση είναι δύναμη, αυτή η γνώση θα σας βάλει σε πολύ ισχυρή θέση. Θα κατανοήσετε ότι οι ανάγκες του συντρόφου σας είναι περισσότερες και ποιοι είναι οι περιορισμοί τους. Ένα μέρος σας θέλει να γυρίσει πίσω τον χρόνο και να αλλάξει τη δυναμική. Κάποιος από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να σας φέρει νοσταλγία. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Ελάτε σε επαφή με την παιχνιδιάρικη πλευρά σας και εξερευνήστε τον κόσμο μαζί με έναν αγαπημένο σας ή ακόμα και μόνοι σας. Έχετε αφθονία στο μυαλό σας σήμερα. Η επίγνωση των ευλογιών σας σάς φέρνει χαρά. Μην ξεχνάτε να ζείτε στο παρόν κάθε στιγμή. Προκύπτει μια κατάσταση που μπορεί να σας πληγώσει αν αγνοήσετε τη φωνή μέσα σας όταν σας λέει να προσέχετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66