Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 17/11 Κυριακή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 17/11 Κυριακή

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Το δέκα των κυπέλλων

Οδηγείστε με βάση το συναίσθημα αλλά μην ξεχνάτε να το κρατάτε υπό έλεγχο. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε όλα όσα σας προκαλούν έντονες αντιδράσεις τώρα, αλλά θα καταλάβετε αργότερα.

Καθώς αποδέχεστε τις ανασφάλειες σας σήμερα, θα μπορείτε και να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας. Είστε πιο δυνατοί απ’ όσο συνειδητοποιείτε και αν χρειάζεστε να αντιδράσετε λίγο για να πάρετε αυτό που θέλετε, μη διστάζετε να πιέσετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το τέσσερα των ράβδων

Ξεκινάτε κάτι νέο και συναρπαστικό. Η περιπέτεια αυτή μπορεί να σας κάνει να σκέφτεστε τι θα πιστέψουν οι άλλοι για σας αν αποτύχετε. Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε για τις απόψεις των άλλων. Αντίθετα, σκεφτείτε τις δικές σας αξίες και τι σημαίνει για σας η επιτυχία.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το εννιά των πεντάκτινων

Είναι πληκτική δουλειά να διαχειρίζεστε τις ανάγκες σας, σε σχέση με τα θέλω και τις ανάγκες των άλλων. Αλλά μέσα σας ξέρετε ότι είναι κάτι που θέλετε και που θα αξίζει μακροπρόθεσμα. Δουλεύετε σκληρά για έναν ανθρωπιστικό σκοπό σήμερα. Τα έργα σας θα ολοκληρωθούν θετικά. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια σειρά νικών, που μπορεί να μεταφραστούν σε χρήματα. Θα βιώσετε ευημερία και χρηματικά κέρδη ακόμα κι αν προκύψουν απ’ την ικανότητά σας να εξοικονομείτε αντί να ξοδεύετε αλόγιστα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Το έξι των πεντάκτινων

Κάποιος παρατηρεί τη σκληρή δουλειά σας και την ενέργεια που βάζετε στα έργα σας χωρίς να σας ζητηθεί. Δεν λαμβάνουν ελαφρά την επένδυση που κάνετε σε χρόνο και πόρους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο μπόνους ή μια αύξηση που θα θέλατε αλλά δεν περιμένατε να πάρετε.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Μετά από μια μεγάλη περίοδο που νιώθατε ότι τα πράγματα είναι χαοτικά, τώρα νιώθετε ανακούφιση. Η ζωή θα γίνει πιο απλή και εύκολη για σας. Θα διαπιστώσετε πως ό,τι ήταν εκτός, μπορεί να μπει ξανά στη θέση του με ή χωρίς τη βοήθειά σας. Είναι μοιραίο!

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Όταν οι άλλοι βιώνουν αδικία, πονάει η καρδιά σας. Έχετε ακόρεστη αγάπη για όλη την ανθρωπότητα και μισείτε να βλέπετε να κερδίζουν μόνο οι δυνατοί. Σήμερα είστε στο πλευρό των πιο άτυχων. Δράτε ως τη φωνή της λογικής, για εκείνους που δεν καταλαβαίνουν την έλλειψη δικαιοσύνης που βλέπετε.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Θάνατος

Η ζωή συνεχίζεται. Αλλά υπάρχουν τρόποι να κάνετε αυτή τη νέα περίοδο καλύτερη από αυτή που χάσατε. Μπορεί να κρατιέστε πολύ καιρό και το παρελθόν να σας πιέζει να το αφήσετε. Μην συνεχίσετε να κοιτάτε πίσω. Μείνετε επικεντρωμένοι στο παρόν. Είναι πραγματικά δώρο: Είναι ώρα να ανοιχτείτε και να λάβετε τις ευλογίες που σας περιμένουν. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Το Άστρο

Οι πνευματικοί οδηγοί σας προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, αλλά για κάποιο λόγο δυσκολεύονται να πιάσουν την προσοχή σας. Φοβάστε ότι δεν θα μπορείτε να απολαύσετε ό,τι πάρετε την επόμενη φορά; Μην νιώθετε ενοχές για τις ευκαιρίες που χάσατε. Είναι μια νέα μέρα. Θα λάβετε τις ευλογίες που σας περιμένουν.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Πρέπει να νιώθετε ταπεινότητα μερικές φορές, να μαθαίνετε από κάποιον που φαίνεται να ξέρει λιγότερα από σας. Μπορεί να μην σέβεστε την άποψή του, αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Έτσι θα αποκτήσετε τη γνώση που χρειάζεστε και θα τη χρησιμοποιήσετε με σύνεση.

xartomanteia

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν αφήνετε τα συναισθήματά σας να κυριαρχήσουν, πρέπει να παίρνετε ξανά τον έλεγχο. Είστε αυτοί που ελέγχετε τις αντιδράσεις σας σε απρόσμενες καταστάσεις. Μπορείτε να παρέχετε ένα προβλέψιμο περιβάλλον για τον εαυτό σας και για τους άλλους, ακόμα κι όταν υπάρχει χάος γύρω σας. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και μην σταματάτε μέχρι να τελειώσει το ταξίδι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ράβδων

Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για να είστε ζωντανοί. Δείτε την με αισιοδοξία και ελπίδα. Βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι και σκεφτείτε θετικά. Θα πάρετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66