Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 17/12 Τρίτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 17/12 Τρίτη

Ταρώ Κριός
Ο Ήλιος

Όπου κι αν ζείτε, η εμφάνιση του Ήλιου λέει ότι είναι καλοκαίρι στην καρδιά σας τώρα. Σήμερα, απορροφήστε την επεκτατική, θετική ενέργεια που σας περιβάλλει.

Είναι η τέλεια ευκαιρία για να δώσετε χώρο στις πανίσχυρες δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσης. Επίσης, τα παιδιά θα έχουν έντονη παρουσία στη ζωή σας τώρα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Άσος των Κυπέλλων

Το κύπελλό σας ξεχειλίζει. Η εμφάνιση του άσου των κυπέλλων, δείχνει την αρχή ενός νέου κύκλου γεμάτου δημιουργική δυνατότητα και συναισθηματική ικανοποίηση. Ακόμα καλύτερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μια πρόκληση της μούσας.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας: Ακίνητα, χρήματα, ακόμα και τη ζεστασιά των οικογενειακών δεσμών. Μας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία – δεν θα παλεύουμε για πάντα με την έλλειψη. Δεν μπορείτε να έχετε όσα θα θέλατε; Ψάξτε συμβουλές από κάποιον που είναι δύναμη στο πεδίο του. Υπάρχει άλλος τρόπος να ζήσετε σε αυτό τον υλικό κόσμο;

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρω Καρκίνος
Η Σελήνη

Νιώθετε λίγο συναισθηματικοί; Έχετε έντονα όνειρα; Αυτά είναι όλα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα, για να φροντίσετε το παιδί μέσα σας. Εξάλλου, αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας. Η σοφία που παίρνετε μπορεί να μην έρθει από τη λογική, αλλά θα σας χρησιμεύσει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Το εφτά των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το χειρότερο κομμάτι. Και αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε αυτή τη φάση σε ένα έργο. Η αναμονή είναι η λιγότερο απολαυστική φάση από τον κύκλο της δημιουργίας, απαιτεί τυφλή πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η εμφάνιση του εφτά των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για πολύ ακόμα. Στο μεταξύ, βρείτε έναν τρόπο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ξαναγεμίστε το πηγάδι.

Ταρώ Παρθένος
Το δέκα των κυπέλλων

Υπάρχει υπερβολή και στα καλά πράγματα; Πιστεύω πως όχι. Το μάθημά σας είναι τα δεχτείτε όλα: Προσωπική ευτυχία, ικανοποιητικές ερωτικές σχέσεις, οικογενειακή αρμονία και πολλά περισσότερα. Μόνο μην ξεχνάτε να πείτε ευχαριστώ και να τα μοιραστείτε.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Το τέσσερα των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο κάνει τον κόσμο ροζ και όμορφο. Μέχρι το τέταρτο, το πρωί έχετε πονοκέφαλο. Το νόημα αυτών: Μερικές φορές η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν είναι καλή. Σήμερα κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας.

Ταρώ Σκορπιός
Το πέντε των κυπέλλων

Είναι εύκολο να κλαίτε για μια τελειωμένη υπόθεση, όταν οι άλλοι σας απογοητεύουν: Γιατί δεν είναι όσο υπεύθυνοι ή στοργικοί όσο εγώ; Δεν ξέρουν ότι αυτό με ρίχνει; Η πρόκλησή σας σήμερα είναι να εξετάσετε τι έχει παραμείνει στο ποτήρι. Είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο; Ό,τι κι αν είναι, χρησιμοποιήστε το για να ανεφοδιάσετε τον εαυτό σας. Είναι καλύτερο απ’ το να παραδοθείτε στη θλίψη. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που βασανίζουν τη ψυχή σας. Πάρτε τον έλεγχο, χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι.

Ταρώ Αιγόκερως
Το εφτά των κυπέλλων

Περνάτε ώρες κάνοντας όνειρα για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Ενώ είναι γλυκά αυτά τα όνειρα, σήμερα είναι ώρα να δείτε την πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι: Ένας χάρτης για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προχωρήστε μπροστά και ξαναμπείτε στον πραγματικό κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Υδροχόος
Το τέσσερα των ράβδων

Τι σημαίνει το σπίτι για σας; Είναι το οικοδόμημα μέσα στο οποίο ζείτε; Ή εκφράζεται καλύτερα από την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποιο θέμα κι αν προτιμάτε, σήμερα φέρνει ευκαιρίες για να βάλετε ρίζες εκεί που θέλετε περισσότερο. Εξάλλου, δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το εννιά των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας στέλνει το μήνυμα, ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον είναι να βρούμε τις απολαύσεις στον φυσικό κόσμο. Εξάλλου, ποιο είναι το νόημα της σκληρής δουλειάς αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς της; Μυρίστε τα λουλούδια, κάντε έρωτα και γελάστε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia