Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 18/10 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 18/10 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Άσος των Ξιφών

Είχατε μια νέα και υποσχόμενη ιδέα.

Εδώ θα σας βοηθήσουν η θετική σκέψη, η εξυπνάδα και η τόλμη για να ξεπεράσετε ό,τι συμβαίνει στη ζωή τώρα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Ήλιος

Είστε το φως της ζωής. Φέρνετε ευτυχία, αγάπη, δύναμη και ενθουσιασμό στους ανθρώπους. Μοιράστε την αγάπη σας και βοηθήστε τους άλλους να βγουν από το σκοτάδι.

ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα. Ένας ωραίος υπνάκος αρκεί για να γεμίσετε ενέργεια και να ανασάνετε λίγο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-33

ταρώ Καρκίνος

Κάρτα: Το εννιά των ράβδων

Πρέπει να ξεπεράσετε τις ανησυχίες και τους φόβους σας, ώστε να μπορέσετε να δώσετε περισσότερη προσοχή στη ζωή που προχωρά γύρω σας.

ταρώ Λέων
Κάρτα: Το δύο των ξιφών

Πρέπει να σταματήσετε να αγνοείτε τα προβλήματα γύρω σας. Η αντικειμενικότητά σας σάς σπρώχνει πιο μακριά από τους αγαπημένους σας. Μην διώχνετε τους άλλους.

ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και συναρπαστικό. Είναι ώρα να κάνετε νέες συνδέσεις και φίλους που θα σας υποστηρίξουν. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Ξεπερνάτε εύκολα όλα τα εμπόδια. Μείνετε περιπετειώδεις και χαρούμενοι και τίποτα δεν θα σας σταματήσει.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Κόσμος

Θα διαπιστώσετε ότι όταν έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε απ’ την αρχή νιώθετε πολύ πιο ανάλαφροι και χαρούμενοι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Άσος των Κυπέλλων

Θα διαπιστώσετε ότι όταν είστε χαρούμενοι είναι και οι άνθρωποι γύρω σας χαρούμενοι. Θα περάσετε μια καταπληκτική συναισθηματική αφύπνιση και θα νιώσετε σε άμεση επαφή με τα συναισθήματά σας.

ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το τρία των πεντάκτινων

Θα ξεκινήσετε να σκέφτεστε τα επίπεδα στην καριέρα σας. Θα διαπιστώσετε ότι είστε χαρούμενοι και επιτυχείς εκεί ακριβώς που βρίσκεστε.

zodia-zvdia-yy

ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε θυσίες σύντομα, ώστε να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις και να είστε έτοιμοι γι’ αυτά που θα έρθουν αργότερα.
Έχετε κάτι που αξίζει κάθε θυσία που μπορείτε να φανταστείτε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το πέντε των κυπέλλων

Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια συναισθήματα θλίψης και ή πόνου, αλλά φτάνει το τέλος. Πρέπει να ξεπεράσετε αυτά τα συναισθήματα και να δημιουργήσετε κάτι νέο για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει χώρος να παραμένετε με πικρία ή για να κρατάτε κακίες, γιατί αυτά δεν θα σας πάνε πουθενά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia