Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 18/11 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 18/11 Δευτέρα

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Το εννιά των κυπέλλων

Είναι η μέρα για να εκφραστείτε. Μπορεί να βρεθείτε σε ένα πλήθος που δεν ξέρετε τους πάντες.

Ωστόσο, η γοητεία, το πνεύμα και η καλή σας ενέργεια θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια θετική εντύπωση. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Άσος των Ξιφών

Έχετε κάνει πρόοδο. Η ικανότητά σας να παίρνετε τον έλεγχο είναι αξιοθαύμαστη και οι άλλοι θα σας βοηθήσουν με χαρά. Οι λέξεις ενθάρρυνσης σας ανεβάζουν τη διάθεση της σωστή στιγμή.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το δύο των κυπέλλων

Νιώθετε διχασμένοι προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις σήμερα και μπορεί να φαίνεστε κυκλοθυμικοί στους άλλους. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι επεξεργάζεστε πολλές πληροφορίες και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν φέρεστε σαν τον εαυτό σας τώρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Το πέντε των πεντάκτινων

Αν σας αρέσει να φτιάχνετε πράγματα από το μηδέν ή απολαμβάνετε τα χαρτιά ή τα επιτραπέζια, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για διασκέδαση. Βγάλτε την Μονόπολη ή το Scrabble. Αν έχετε μικρά παιδιά στη ζωή σας, θα απολαύσουν τον χρόνο τους μαζί σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Το τρία των ξιφών

Σήμερα είναι η τέλεια ημέρα για γράψιμο. Αν θέλετε να στείλετε κάποια κάρτα ή να γράψετε ένα ερωτικό γράμμα σε κάποιον ξεχωριστό, τα λόγια σας θα ρέουν πιο εύκολα. Μπορείτε να γράψετε και τραγούδια, να ανανεώσετε τη λίστα τραγουδιών σας για γυμναστική ή να μοιραστείτε κάτι ρομαντικό με το ταίρι σας.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το δέκα των ράβδων

Η ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο είναι εκεί. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι πριν ξεκινήσετε καν, αλλά υπάρχει τόση θετική ενέργεια γύρω σας που θα έχετε επιτυχία. Πάρτε το ρίσκο και ακολουθήστε το.

zodia-zvdia-75

Ταρω Ζυγός
Κάρτα: Το εφτά των πεντάκτινων

Τα λεφτά και η αγάπη έχουν διαφορετικά επίπεδα ενέργειας.
Σήμερα, μπορεί να ελκύετε χρήματα με τρόπους που σας κάνουν να νιώθετε ότι δεν έχετε σε σειρά τις αξίες σας γιατί δεν περνάτε πολύ χρόνο κάνοντας αυτά που θέλετε.
Ωστόσο, αυτό που φέρνετε βοηθάει τους άλλους και έτσι υπάρχει ένας κύκλος γενναιοδωρίας που ανοίγεται για σας. Σας εμπιστεύονται περισσότερα ώστε να μπορείτε να τα δίνετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Άσος των Κυπέλλων

Τα συναισθήματα σας μπορούν να σας καθοδηγήσουν. Μερικές φορές μπορεί να έχετε αμφιβολίες για το νιώθετε πραγματικά ή καταλαβαίνετε τι συμβαίνει, αλλά σήμερα πέφτετε μέσα.
Αν νιώθετε κουρασμένοι ή κακοδιάθετοι και δεν είστε συντονισμένοι όπως συνήθως, ξεκουραστεί ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τη διαισθητική και ψυχική σας δύναμη.

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Ανοίγονται πολλές ευκαιρίες μπροστά σας τώρα. Μπορεί να νιώθετε ότι πηγαίνετε προς διαφορετικές κατευθύνσεις, γιατί όλα όσα θέλετε συμβαίνουν την ίδια στιγμή.
Σκεφτείτε αυτή την τύχη ως θετικό οιωνό που δείχνει ότι είστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και το καλό κάρμα εκδηλώνει τον ιδανικό κόσμο για σας.

xartomanteia

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το πέντε των πεντάκτινων

Αν ξοδέψετε κάτι παραπάνω σε κάτι καλό και το διασκεδάσετε, μην νιώθετε ενοχές. Δουλεύετε σκληρά για αυτά που βγάζετε και αξίζετε να απολαύσετε μια στο τόσο λίγη πολυτέλεια. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Το εννιά των πεντάκτινων

Το ζώδιό σας έχει να κάνει με τη φιλία και τη βοήθεια. Σήμερα, μπορεί να έχετε διάθεση να δώσετε. Αν δείτε κάτι στο οποίο θέλετε να δωρίσετε χρήματα ή δώρα ή να βοηθήσετε ζώα, κάντε το. Τίποτα δεν σας ικανοποιεί περισσότερο απ’ το να βοηθάτε τους λιγότερο τυχερούς.

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Μπορεί να βρείτε μερικά χρήματα που είχατε ξεχάσει ότι έχετε. Θα μπουν κάποια έξτρα χρήματα στην τσέπη σας, είτε από την ακύρωση μιας συνδρομής που δεν θέλετε πια είτε βρίσκοντας κυριολεκτικά χρήματα στην τσέπη σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να βρείτε κάτι αξίας που πιστεύατε ότι έχετε χάσει και θα σας φτιάξει την ημέρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia