Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 19/10 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 19/10 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Κρίση

Κάπου ανάμεσα στο υποσυνείδητο και το συνειδητό σας υπάρχει η γνώση του τι θέλετε να είστε.

Προγραμματίστε ξανά τις πεποιθήσεις σας για τον εαυτό σας, την κατάστασή σας και τις δυνατότητές σας και σχεδιάστε ένα νέο μέλλον μακριά από το παλιό. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Η Δύναμη

Τα πράγματα συχνά αλλάζουν. Υπάρχουν στιγμές που είτε έχετε τον έλεγχο της αλλαγής είτε εκείνη έχει έλεγχο πάνω σας. Επιλέξτε σε ποια πλευρά της αλλαγής θέλετε να είστε και, ακόμα κι αν αποτύχετε, μην τα παρατάτε ποτέ.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Διάβολος

Μπορεί να λέτε πράγματα για τον εαυτό σας στον εαυτό σας που δεν ισχύουν απαραίτητα πια. Ωστόσο, κρατιέστε από αυτά λες και είναι αλήθεια.
Δώστε προσοχή στα λόγια σας και όταν έρχονται στιγμές που συνειδητοποιείτε ότι κάνετε λάθος για τον εαυτό σας, πείτε του πόσο υπέροχος παλεύει για να γίνει.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζωδια-ταρο-99

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Έχετε δύναμη αλλά δεν τη δείχνετε για να τρομάξετε ή να υποτιμήσετε τους άλλους. Είστε ευγενικοί και ψάχνετε ευκαιρίες να βρεθείτε στο πλευρό κάποιου.
Μπορεί να περισσότερο επικεντρωμένοι και αποφασιστικοί σήμερα, αλλά οι άνθρωποι που επηρεάζετε θα σας αγαπούν γιατί τους εκτιμάτε και βγάζετε την καλύτερη πλευρά τους.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Το Άστρο

Ένα ψέμα αποκαλύπτεται. Μπορεί να παλεύετε με μια παλιά άποψη που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι είναι λάθος μέχρι πρόσφατα. Μερικές φορές πιστεύουμε κάτι για τον εαυτό μας ή για μια κατάσταση που δεν είναι αλήθεια.
Μπορεί να πιστεύουμε ότι δεν έχουμε ταλέντο ή ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί ή ότι κάτι είναι αδύνατο, αλλά αυτό είναι ψέμα. Η αλήθεια θα αλλάξει πολλά πράγματα για σας.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Θα αντικαταστήσετε μια παλιά ζωή με μια νέα. Για να μπορέσετε να γίνετε αυτό που θέλετε, μερικές φορές πρέπει να αφήσετε κάτι άλλο ή ακόμα και να το καταστρέψετε. Αυτή η αλλαγή θα έρθει όταν μάθετε να λέτε την αλήθεια για τον εαυτό σας.

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Κοιτάτε έξω από σας και ελπίζετε να έρθουν κάποια πράγματα, ίσως να συμβούν για σας αντί να δημιουργήσετε τις καταστάσεις και να δουλέψετε σκληρά για να τα υλοποιήσετε.
Έχετε ξεχωριστά ταλέντα και ένα μέρος σας δεν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση, ώστε να εκτεθείτε μόνοι. Ψάξτε γι’ αυτά τα σημάδια που σας δείχνουν ότι έχετε πραγματοποιήσει τους στόχους σας, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε πιο άνετα με το ταξίδι σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Διάβολος

Η αίσθηση επίγνωσης θα σας χρησιμεύσει σήμερα. Η ζωή κάνει κύκλους και υπάρχουν στιγμές που ένα άτομο δεν ξέρει που θα το πάει η ζωή. Αλλά αν καταλαβαίνετε ότι έτσι δουλεύει η ζωή και έχετε μια αίσθηση για το πώς φέρονται οι άνθρωποι, είναι πιο εύκολο να φανταστείτε τι θα συμβεί, ακόμα κι αν δεν συμβεί.

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Ακούτε το μυαλό σας, αλλά το να το μάθετε να ησυχάζει είναι ένα ανώτερο πνευματικό ταλέντο κατανόησης.
Ψάξτε πιο βαθιά στη νόησή σας, αλλά επιτρέψτε και στο μυαλό σας να ηρεμεί ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με τις πνευματικές και σωματικές πλευρές της ύπαρξης σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Πύργος

Μερικές φορές υπάρχει ο πειρασμός να σκεφτείτε ότι αυτό που είναι το μόνο που σας έχει μείνει να καταφέρετε ή το μόνο που μένει να κατακτήσετε. Μπορεί να στρέφεστε προς πεποιθήσεις που δεν είναι αληθινές και είναι σημαντικό να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα.

xartomanteia

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Ο Κόσμος

Μερικές φορές οι επιθυμίες σας σάς τραβούν προς λάθος κατεύθυνση. Μπορείτε να μάθετε από τις επιθυμίες σας και να τις χρησιμοποιήσετε για να βρείτε κίνητρα να κάνετε περισσότερα.
Μπορείτε να βρείτε τα λανθάνοντα ταλέντα σας και να τα χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε δύναμη και να σας πάνε εκεί που θέλετε να είστε. Όσο πιο πολλά θέλετε, τόσο πιο πολύ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να βγάλετε το καλύτερο από μέσα σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Η Σελήνη

Καταλαβαίνετε ότι οχυρά έχουν φτιαχτεί για να καταστρέφονται, γιατί έχετε μάθει να επιβιώνετε.
Ξέρετε πώς λειτουργεί η ζωή. Σήμερα, δεχτείτε κάθε στιγμή ως ευκαιρία για ανάπτυξη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia