Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 19/11 Τρίτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 19/11 Τρίτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ο Ακόλουθος των κυπέλλων αποκαλύπτει μια συναισθηματική περίοδο για σας, θα έχετε λιγότερο έλεγχο και θα αφήσετε κάποιον να σας διδάξει τον δικό του τρόπο να κάνετε κάτι. Το σύμπαν σας βοηθά.

Υπάρχουν μαθήματα που πρέπει να μάθετε, τα οποία θα σας βοηθήσουν να σκίσετε στη δοκιμή που περνάτε τώρα. Μπορείτε να κερδίσετε και στη ζωή και σε οποιονδήποτε αγώνα περνάτε. Βοηθήστε το σύμπαν να σας βοηθήσει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Θάνατος

Η κάρτα του θανάτου δείχνει και καλές και κακές στιγμές που πρέπει να τελειώσουν. Κάνατε όσα μπορούσατε και έχετε μάθει όλα όσα χρειαζόταν να μάθετε. Τώρα είναι ώρα να προχωρήσετε σε πιο πράσινα λιβάδια.
Θα έχετε πάντα σύνδεση με παλιούς φίλους, εραστές και λάθη, αλλά θα είστε συνδεδεμένοι και με το μέλλον και με όσα καλά θα καταφέρετε.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το τέσσερα των πεντάκτινων

Το τέσσερα των πεντάκτινων σας στρέφει στη διαχείριση των χρημάτων. Είστε σε θετική θέση αυτή τη στιγμή. Μπορεί να λάβετε μια σημαντική ευλογία και να πρέπει να διαχειριστείτε αυτό που θα λάβετε με πίστη και προσοχή. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε όλα όσα πρέπει να κάνετε ακόμα, αλλά με προσεκτικό σχεδιασμό και σκέψη θα βρείτε το καλύτερο για τον εαυτό σας και για τους άλλους.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Ο Τρελός

Η κάρτα του τρελού είναι το αστέρι του ταξιδιού της Μεγάλης Αρκάνα. Μια νέα αρχή μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε αν κάνατε λάθος που προσπαθήσατε τόσο πολύ. Ενθουσιαστείτε! Θα κάνετε καταπληκτικά πράγματα. Στην αρχή όλα είναι δύσκολα, αλλά μόλις φτάσετε σε ένα σημείο, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των ράβδων

Η κάρτα του βασιλιά των ράβδων δείχνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε τον έλεγχος και να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Είναι κάτι που θέλατε πολύ καιρό να κάνετε αλλά δεν είχε προκύψει η ευκαιρία. Τώρα, που θα πάρετε αυτό που θέλατε, θα νιώθετε πιο χαρούμενοι και περήφανοι που το σύμπαν σας εμπιστεύεται με τέτοιο μεγάλο δώρο.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα του Αυτοκράτορα κυβερνάται από τον Άρη και τον Κριό. Έχετε αυτοπεποίθηση και τον έλεγχο της ζωής σας και όσων συμβαίνουν στον κόσμο σας. Θα δείτε πως όλες οι προσπάθειές σας έχουν οδηγήσει σε αυτό το μοναδικό σημείο στον χρόνο και σας έχουν δώσει τη γνώση και τη σοφία που χρειάζεστε για να χειριστείτε αυτό που έρχεται.

xartomanteia

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ο Ακόλουθος των κυπέλλων μας υπενθυμίζει ότι τα συναισθήματα είναι δάσκαλοι. Καθώς εξερευνάτε τα συναισθήματά σας, θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να έχετε όλες τις απαντήσεις, πρέπει απλώς να εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Τα συναισθήματα είναι αυτά που σας βοηθούν να καταλάβετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι σκέψεις σας δεν είναι λάθος, απλώς είναι. Αποδεχτείτε και τιμήστε τις. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Ο Ιππότης των Πεντάκτινων είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να ελέγξετε τα χρήματα σας. Βρίσκεται σε μια θέση που μπορεί να πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Μπορεί να νιώθετε ότι η υπερβολική προστατευτικότητα δεν είναι στη φύση σας, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να σηκώσετε άμυνες γιατί αυτό θα σας βοηθήσει.

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ξιφών

Ο Ακόλουθος των ξιφών έχει να κάνει με σκέψεις και ιδέες. Μαθαίνετε πώς να επικοινωνείτε τις ανάγκες σας με τρόπο που οι άλλοι καταλαβαίνουν. Είναι ενοχλητικό όταν νιώθετε ότι έχει πει κάτι πολύ ξεκάθαρα αλλά και πάλι σας παρεξηγούν. Είναι καταπληκτικό που βλέπετε τώρα ότι οι άνθρωποι στη ζωή σας μπορεί χρειάζεται να ακούσουν μερικά πράγματα με τον δικό τους τρόπο και που μαθαίνετε να προσαρμόζεστε σε αυτές τις πραγματικότητες.

taro-6-9

Ταρω Αιγόκερως
Κάρτα: Το πέντε των ξιφών

Το πέντε των ξιφών φέρνει χαρά στον έρωτα και μπορεί να περιλαμβάνει γράψιμο. Πρέπει να βγείτε και να απολαύσετε χρόνο σήμερα σε ένα βιβλιοπωλείο ή σε κάποιο περιβάλλον επικοινωνίας. Αν θέλατε να φτιάξετε τα κοινωνικά μέσα σας ή να γράψετε, σήμερα είναι ιδανική ημέρα για να το κάνετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Το δέκα των κυπέλλων

Το δέκα των κυπέλλων λέει ότι είστε διαισθητικοί και διορατικοί. Μερικά συναισθήματα μπορεί να σας πνίγουν και μπορεί να προέκυψαν απρόσμενα. Αν νιώθετε ότι πρέπει να κλάψετε, κάντε το. Τα δάκρυα γίνονται γέλιο στο τέλος, έτσι είναι πάντα καλό να εκφράζετε τα ωμά συναισθήματα και να μην τα κρατάτε μέσα σας.

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το δύο των ράβδων

Το δύο στα ταρώ και στην αριθμολογία είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι είναι ώρα να εναρμονίσετε τη ζωή σας με όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Το ποιοι είστε και το ποιοι θέλετε να γίνετε είναι συχνά το ίδιο, αλλά υπάρχει κάτι μέσα σας που δεν έχετε αποκαλύψει στους άλλους γιατί δεν θέλετε να σας κρίνουν. Σήμερα θα είστε πιο ειλικρινείς με την αλήθεια σας μέσα και έξω.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia