Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 19/12 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 19/12 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Το τέσσερα των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο κάνει τον κόσμο ροζ και όμορφο. Μέχρι το τέταρτο, το πρωί έχετε πονοκέφαλο.

Το νόημα αυτών: Μερικές φορές η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν είναι καλή. Σήμερα κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ότι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο.

Ταρώ Δίδυμοι
Η Δύναμη

Όπως είπε η Έλινορ Ρούζβελτ, η γυναίκα είναι σαν το σακουλάκι του τσαγιού. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατή είναι, μέχρι να βρεθεί μέσα σε καυτό νερό. Όποιο κι αν είναι το φύλλο σας, περάσατε πρόσφατα μέσα από τόσο καυτό νερό που έχετε ξεπεράσει το σημείο βρασμού σας. Τα καλά νέα είναι ότι σαν το μεταφορικό σακουλάκι, είστε επιτέλους αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τις δυνάμεις που προσπαθούν να σας τρομοκρατήσουν.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρω Καρκίνος
Το δύο των πεντάκτινων

Πνίγεστε από την προοπτική μιας γεμάτης ημέρας; Νιώστε ηρεμία ξέροντας ότι θα τα καταφέρετε όλα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ισορροπήσετε πολλές ευθύνες: Δουλειά, ευκαιρίες, ιδέες και περισσότερα. Απλώς φροντίστε να βρείτε τον χρόνο για να ισορροπήσετε τις πιέσεις του κόσμου και των προσωπικών σας αναγκών.

Ταρώ Λέων
Ο Πύργος

Αν χτίζατε σε κινούμενο έδαφος, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε από την αρχή πάνω σε σταθερές βάσεις. Ποτέ δεν είναι διασκεδαστικό όταν πρέπει να αρχίσετε ξανά, αλλά είναι καλύτερο απ’ το να τα παρατήσετε. Περιμένετε το νέο ξεκίνημα μετά το επώδυνο τέλος που μπορεί να σας άφησε τρανταγμένους, αλλά όχι κατεστραμμένους. Μην ξεχνάτε, ο μόνος τρόπος για να βγείτε είναι από μέσα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Ο ακόλουθος των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα: Ετοιμαστείτε για επικοινωνίες που θα προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Εναλλακτικά, αν περιμένατε πληρωμές που έχουν καθυστερήσει, θα φτάσουν πολύ σύντομα.

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Ζυγός
Το εφτά των ξιφών

Νιώθετε ευάλωτοι; Δεν φαντάζεστε πράγματα, σας το υπόσχομαι: υπάρχει σίγουρα ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε, λοιπόν, μαζέψτε τα όπλα σας να είστε καλυμμένοι. Ωστόσο, μην το παρακάνετε: Να είστε σε άμυνα όχι επίθεση. Διαφορετικά αυτά τα όπλα μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

Ταρώ Σκορπιός
Το έξι των πεντάκτινων

Η μοιρασιά δείχνει το νοιάξιμο. Σήμερα βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε το καλό με τον κόσμο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δωρίσετε πόρους σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή θα προσφέρετε τα ταλέντα σας, είναι το ίδιο. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δώσουμε όσα παίρνουμε. Αν σας ανησυχεί το αν θα εκτιμηθεί η γενναιοδωρία σας, μην αγχώνεστε. Ό,τι κι αν δώσετε, οι άλλοι θα το δεχτούν με ευγνωμοσύνη.

Ταρώ Τοξότης
Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που μαστίζουν τη ψυχή σας. Πάρτε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα και έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να γίνετε παρανοϊκοί, χρησιμοποιήστε αυτή την επίγνωση για να καταλάβετε πώς φαίνεστε στους άλλους. Η δημόσια εμφάνισή σας υποστηρίζει τους στόχους σας; Αν όχι, η σημερινή ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες να ταρακουνήσετε το έδαφος.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Υδροχόος
Το τρία των πεντάκτινων

Τι σημαντικό έργο θα μπορούσατε να υλοποιήσετε αν είχατε άλλους για βοήθεια; Το τρία των πεντάκτινων σας καλεί να δείτε την πραγματικότητα και να γίνετε φιλόδοξοι. Κάντε μια λίστα με εποικοδομητικά, εφικτά βήματα που θα σας πάνε από το σημείο Α στο Ω. Η δουλειά σας για σήμερα: Βρείτε βοηθούς που τα ταλέντα τους θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εξάλλου, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το δέκα των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώθετε πραγματικά πλούσιους στον υλικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας γεμάτος λογαριασμός; Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε αυτά; Αν παλεύατε τελευταία με το να κατακτήσετε αυτές τι βασικές ανθρώπινες ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Σήμερα βρείτε τρόπους να μαζέψετε τη σοδειά γύρω σας. Σαν τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι ώριμοι για μάζεμα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia