Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 20/10 Κυριακή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 20/10 Κυριακή

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Αποφύγετε να σκέφτεστε σήμερα και δώστε στον εαυτό σας χρόνο να απολαύσει κάθε απόφαση και να βιώσει ότι περνάτε.

Η ενέργειά σας θα είναι άφθονη. Απολαύστε την ενέργεια της αγάπης και αποβάλλετε τον φόβο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Η Δύναμη

Είστε σε σωστή θέση. Σήμερα θα βρείτε ισορροπία στις επιλογές σας. Κάντε πράγματα που ενθαρρύνουν την αρμονία και την ειρήνη. Νιώθετε και εκφράζετε την ευγνωμοσύνη σας. Αφήστε πίσω το παρελθόν, δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Κάντε ένα διάλειμμα για τον εαυτό σας σήμερα. Να είστε ενεργητικοί σε αυτά που κάνετε. Μπορεί να πάρετε την ευθύνη για κάτι που δεν έκανε κάποιος άλλος. Βάλτε στο μυαλό σας τι θα κάνετε και μην παραιτήστε από τις δεσμεύσεις σας. Αφήστε τον έλεγχο και ανοίξτε την καρδιά σας στη χαρά.

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Το Άστρο

Χρησιμοποιήστε την κρίση σας και μην αμφιβάλλετε για τις αποφάσεις σας. Είστε σε ασυμφωνία με ένα μέλος της οικογένειάς σας; Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες σήμερα, αλλά θα ξεπεράσετε τις προσωπικές σας προκλήσεις. Να είστε ευγενικοί και να εξυπηρετείτε τους άλλους. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλά.

taro-zodia-098

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Η Κρίση

Είναι μια καλή μέρα. Θα έχετε και μικρές και μεγάλες επιτυχίες σήμερα. Αντικαταστήστε τις αρνητικές σκέψεις με θετικές. Αγαπάτε τους άλλους και δεσμευτείτε στο να κάνετε περισσότερες πράξεις που να δείχνουν την αγάπη σας.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το άρμα

Αποκτάτε επίγνωση. Η διαίσθησή σας αναπτύσσεται. Ένα στάδιο ζωής τελειώνει και ξεκινάτε μια νέα φάση που θα σας οδηγήσει σε πιο ευτυχείς στιγμές. Κάντε σχέδια για τη βελτίωση της υγείας σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Σελήνη

Μείνετε δυνατοί. Αντιστέκεστε στα εμπόδια που μπαίνουν στον δρόμο σας. Μπορείτε να κάνετε αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Αν προκύψουν συναισθήματα ζήλιας, μην ξεχνάτε ότι όλοι περνάμε προκλήσεις. Αποδεχτείτε ότι όλοι βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι μάθησης.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Σκορπιός
Κάρτα: Ο Ήλιος

Έχετε ευκαιρίες. Θα αισθανθείτε τη δύναμη που έχετε να εκφραστείτε ελεύθερα και να κάνετε αλλαγές για να βελτιώσετε το πώς νιώθετε. Μια πνευματική σχέση θα αναπτυχθεί. Χρησιμοποιήστε χιούμορ για να κάνετε τα πράγματα πιο ανάλαφρα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Η Κρίση

Μην ανησυχείτε. Μπορείτε μόνο να ελέγξετε τον εαυτό σας. Θα βιώσετε περισσότερη ηρεμία στην καρδιά σας σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι η ειλικρίνεια είναι όντως η καλύτερη πολιτική και ότι οι άλλοι μπορεί να μην την εξασκούν όσο θα θέλατε. Είστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό σας.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Συνδεθείτε με την πηγή του φωτός. Σήμερα επεκτείνετε και αναπτύσσετε το συνειδητό μυαλό σας και την επίγνωσή σας. Αν και μπορεί να νιώθετε μοναξιά, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μόνοι. Τα δώρα που έχετε θα ωφελήσουν εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

xartomanteia

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Ο Κόσμος

Να είστε ευέλικτοι. Σήμερα είναι η ώρα να κάνετε μια αλλαγή. Είναι απαραίτητο να αναπτυχθείτε. Η φαντασία σας ενεργοποιείται σήμερα. Η διαίσθησή σας αυξάνεται για συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Έχετε υπομονή, γιατί η αλήθεια γίνεται πιο καθαρή όταν αποκτάτε προοπτική και είστε ανοιχτοί σε αυτή. Ψάξτε αυτό που χρειάζεστε και η καθαρότητα για τον λόγο που είστε εδώ θα έρθει μόνη της. Μην ξεχνάτε να εμπιστεύεστε πάντα τη φωνή μέσα σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia