Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 21/10 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 21/10 Δευτέρα

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Πύργος

Μάθετε από εμπειρίες που δεν είναι δικές σας. Το άτομο με τα περισσότερα μυστικά κερδίζει σήμερα.
Καθώς μαθαίνετε τι συμβαίνει στη ζωή των άλλων, γίνεστε πιο έξυπνοι και σοφοί.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Ήλιος

Αφήστε το χαμόγελό σας και τη θετική πλευρά σας να λάμψει μέσα στη βροχερή μέρα. Θα διαπιστώσετε ότι θα μετανιώσετε λιγότερα πράγματα αν αντιμετωπίσετε τα λάθη την ώρα που συμβαίνουν με θετική στάση. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το άρμα

Μερικές φορές οι εκπλήξεις είναι ο ευχάριστος τρόπος να αποκαλύψετε ότι είστε περισσότερα απ’ όσα φαίνεται. Ακόμα κι αν συμβεί μια μικρή καταστροφή, θα μπορέσετε να τη σώσετε.

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Η Κρίση

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μένει ανοιχτός σε ό,τι συναντά σήμερα. Το να είστε αυτοί που κάνουν την προσπάθεια θα σας πάει μακριά.

zwdia shmera

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Άσος των Ξιφών

Είναι καλό να είστε προσγειωμένοι, αλλά χρειάζεστε και τη διαίσθησή σας. Πιστεύετε ότι κάποιοι δεν είναι στα καλύτερά τους όταν αφήνουν τα συναισθήματά τους να οδηγούν τις αποφάσεις τους., Να είστε χρήσιμοι μόνο όπου φαίνεται κατάλληλο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Οι εραστές

Τα ακραία της ζωής δεν χρειάζεται να είναι μέρος της συναισθηματικής εμπειρίας σας. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε μεταξύ του να είστε πνευματικό άτομο ή οδηγούμενο από τα ένστικτα και τη λογική. Αυτά συνδέονται σε κάποιο επίπεδο και είναι στο χέρι σας να βρείτε πώς θα ευθυγραμμιστούν για τη δική σας ζωή.

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Το πέντε των ράβδων

Αν και έχετε πολλά να κάνετε και μοιράζεστε το σαββατοκύριακο σας με φίλους, μπορεί να θέλετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις πιο γλυκές στιγμές σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Υπάρχει πολύς χρόνος να κάνετε αυτά που θέλετε, μόλις φροντίσετε τα βασικά. Μόνο μην ξεχνάτε ότι αν κάποια πράγματα έχουν χρονικό περιορισμό, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για πολύ. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Δείτε πώς έχει ήδη γίνει κάτι που θέλετε να κάνετε. Σκεφτείτε όλες τις πλευρές που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τον στόχο σας. Για να αποφύγετε τις επιπλοκές, μάθετε όλα όσα χρειάζεται, οργανωθείτε, ώστε να είστε έτοιμοι να πάρετε την απόφαση όταν έρθει η ώρα.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το άρμα

Δεν είναι δουλειά σας να διορθώσετε τα προβλήματα των άλλων, αλλά το γεγονός ότι είστε διατεθειμένοι να τα ακούσετε λέει πολλά για σας.

taro-zodia-76

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μένει ανοιχτός σε ό,τι συναντά σήμερα. Το να είστε αυτοί που κάνουν την προσπάθεια θα σας πάει μακριά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Δεν το παίρνετε προσωπικά αν η κακή συμπεριφορά κάποιου σας στοχοποιεί αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με σας. Η αξία μιας σχέσης βρίσκεται στις στιγμές που μοιράζεστε και δεν είναι καλό να τις χαλάτε κουβαλώντας βάρη που δεν σας ανήκουν.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66