Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 22/10 Τρίτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 22/10 Τρίτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Το τρία των κυπέλλων

Επειδή υπάρχει δουλειά να γίνει, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για παιχνίδι. Διασκεδάστε.

Ήδη έχετε πλούσιες ιδέες για το τι θέλετε να κάνετε για να περάσετε καλά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Ξεκινήστε με μικρά βήματα και προχωρήστε προς τα μεγάλα στην εξοικονόμηση. Κόψτε τον καφέ απ’ έξω, επικεντρωθείτε στην προετοιμασία γευμάτων στο σπίτι αντί να τρώτε έξω.
Η προσοχή σας στρέφεται στον τομέα διαχείρισης χρημάτων σας και τώρα είναι ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε τις συνήθειες εξόδων σας και να δημιουργήσετε έναν νέο προϋπολογισμό. Θα διαπιστώσετε ότι οι σπατάλες δεν είναι απαραίτητες.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το έξι των πεντάκτινων

Δώστε προσοχή στις σχέσεις σας και μην ξεχνάτε τον νόμο του δούναι και λαβείν. Το κάρμα μπορεί να σας δώσει πράγματα αυτή την εβδομάδα σε συμφωνίες και σε πράγματα που σας χαρίζουν απόλαυση.
Με τον Ερμή στη Σκιά του, προσέξτε με την αισιόδοξη σκέψη. Μπορεί να πιστεύετε τυφλά σε κάτι που χρειάζεται την κριτική ματιά σας. Να είστε θετικοί αλλά και προσεκτικοί.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia shmera

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Το πέντε των ράβδων

Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και μπορεί να αρχίσετε να προσέχετε αλλαγές στο περιβάλλον σας που απαιτούν την προσοχή σας. Στοχεύστε στη διαχείριση των πόρων σας, την οργάνωση μιας στρατηγικής, τη βοήθεια αν την χρειάζεστε και μιλήστε με έναν φίλο αν πρέπει να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Οι εραστές

Η ζωή είναι γεμάτη επιλογές. Υπάρχουν επιλογές που γίνονται από την καρδιά και άλλες που γίνονται από το μυαλό με λογική. Σήμερα, είστε αντιμέτωποι με επιλογές που είναι έντονα προσωπικές. Μια συζήτηση, μια εκπομπή, ένα μήνυμα που διαβάσατε μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα υπό νέο φως.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το τέσσερα των ράβδων

Το να βρείτε πού ανήκετε είναι πραγματικά ένας θησαυρός. Μπορεί να μην νιώθατε έτσι στο παρελθόν αλλά τώρα που το νιώθετε, η εμπειρία είναι ανεκτίμητη. Είναι καλό να νιώθετε ότι είστε επιτέλους στο σπίτι σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Στη φιλία όλα είναι δυνατά. Έχετε ένα σωρό προσωπικές αποκαλύψεις, αλλά δεν θα μπορούσατε να δείτε το φως χωρίς τη βοήθεια των φίλων σας που σας στηρίζουν σε κάθε βήμα.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Το άρμα

Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και, ειλικρινά, τα πάτε υπέροχα. Με τη δουλειά και την επιτυχία σας κατά νου, έχετε μάθει από το παρελθόν και χρησιμοποιείτε όλη τη γνώση σας για να κάνετε την ημέρα σας πραγματική επιτυχία.

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Πύργος

Αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση, μη διστάσετε να ψάξετε απαντήσεις ή βοήθεια. Δεν πρέπει να ξέρετε όλες τις απαντήσεις, γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι σας και το Google!

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Τρελός

Όταν ξεκινάτε από την αρχή, μπορεί να νιώθετε ότι θέλετε την υποστήριξη κάποιου που δεν είχατε πριν. Αλλά έχετε οτιδήποτε χρειάζεστε μέσα σας και αν δεν έχετε πολλούς πόρους, θα βρείτε τη λύση. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Το Άστρο

Πολλά πάνε όπως τα θέλετε. Τα άστρα και οι πνευματικοί σας οδηγοί είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν και να καθαρίσουν το μονοπάτι σας από τον αρνητισμό. Μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε άγνωστο έδαφος, αλλά μαθαίνετε γρήγορα. Θα μάθετε τι να κάνετε και πώς να διαχειριστείτε τα πράγματα σε χρόνο μηδέν. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Κόσμος

Πώς τρως μια φάλαινα; Μια μπουκιά τη φορά. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πέσετε με τα μούτρα ενώ πρέπει να βρείτε ένα σταθερό ρυθμό και να ζήσετε την καλύτερη ζωή που μπορείτε ένα βήμα τη φορά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76