Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 21/11 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 21/11 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Για σήμερα θα θέλετε να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει κάτι που πιστεύατε ότι δεν μπορείτε. Βέβαια, το να λέτε όχι σε πράγματα που φαίνονταν απαραίτητα στην αρχή αλλά τώρα αποδεικνύεται ότι δεν είναι θα είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά θα αξίζει.

Μην είστε διστακτικοί ή ντροπαλοί να δείξετε προσοχή. Μπορεί να πρέπει να μάθετε όσο προχωράτε. Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, μην ξεχνάτε ότι είναι μια διαδικασία και την εξερευνάτε. Γι’ αυτό περάστε καλά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Διάβολος

Μερικές φορές σκέφτεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο τα πράγματα, αλλά στη συνέχεια κάνετε κάτι διαφορετικό. Δεν είναι όλα όπως ακριβώς φαίνονται. Μπορεί να πρέπει να προκαλέσετε τη δική σας οπτική σήμερα.
Είστε σε θέση να πάτε τα πράγματα προς μια νέα κατεύθυνση. Μαθαίνετε τι έχετε αφήσει να σας κρατήσει πίσω και ποιοι παλιοί φόβοι συνέβαλλαν στο να νιώθετε κολλημένοι.
Μπορεί να θέλει περισσότερη δουλειά και χρόνο να ξεκολλήσετε, αλλά θα τις περάσετε ούτως ή άλλως αυτές τις 24 ώρες. Μπορείτε να τις επενδύσετε στη βελτίωση του μέλλοντός σας.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το έξι των κυπέλλων

Έχετε σίγουρα πολλές θετικές αναμνήσεις από το παρελθόν. Μια μητέρα ή γιαγιά ή κάποια δασκάλα τροφοδότησε το πνεύμα σας λέγοντάς σας ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Και μπορείτε. Πρέπει απλώς να το υπενθυμίζετε στον εαυτό σας μέχρι να το πιστέψετε!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Στοχεύστε στη σταθερότητα. Μπορεί να μην χρειάζεται να κάνετε τίποτα διαφορετικά σήμερα. Χρησιμοποιήστε την ημέρα για να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις που θα σας δώσουν αίσθηση ισορροπίας και εμπιστοσύνης. Μπορείτε να μάθετε από το τίποτα. Την ήσυχη ηρεμία της παράδοσης. Το πνεύμα και η καρδιά σας χρειάζονται την ευτυχή στιγμή της άφεσης. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Το δύο των ράβδων

Μερικές φορές, μετά από μια επώδυνη κατάσταση, πρέπει να αφήσετε την καρδιά σας να αποψυχθεί. Μπορεί τώρα να αρχίζετε να νιώθετε τη ζεστασιά της καθώς μαθαίνετε να αγαπάτε ξανά και να βλέπετε ελπίδα για το μέλλον. Μπορείτε και θα αγαπήσετε όπως πάντα θέλατε. Όταν η καρδιά θεραπεύεται, θέλει τον χρόνο της.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Ιππότης των ξιφών

Είναι καλύτερο να σκέφτεστε μόνοι σας. Μπορείτε να ζητήσετε συμβουλές, να ψάξετε στο διαδίκτυο τις ερωτήσεις σας και σε άλλα μέσα, αλλά φτάνει ένα σημείο που πρέπει να κάνετε αυτό που θεωρείτε ότι είναι καλύτερο για σας.
Δεν είναι πάντα καλό να περνάει πολύς καιρός. Δεν θέλετε να σκεφτείτε ή να περιμένετε κάτι να συμβεί για πολύ. Πρέπει να επιλέξετε αυτό που είναι σωστό για σας.

chartomantia-098

Ταρω Ζυγός
Κάρτα: Ο Κόσμος

Όλος ο χρόνος που περνάτε σε δουλειά που κανείς άλλος δεν ήθελε θα αρχίσει να αποδίδει. Και το καλό και το κακό κάρμα θα επιστρέψει στο τέλος την ενέργεια που έχετε θέσει στο σύμπαν. Καθώς κάνατε τόσο καλή δουλειά με τους άλλους σε ηθικά θέματα, θα απολαύσετε αυτά που κερδίσατε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Θα θέλατε να κάνετε κάτι που ευχαριστεί τους πάντες, αλλά σήμερα αυτό μπορεί να μην γίνεται. Δεν μπορείτε να κάνετε πάντα τον κόσμο να επικροτεί τις επιλογές σας.
Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή, μπορεί να ανακαλύπτετε από την αρχή τον τροχό της ζωής σας και αυτό είναι δύσκολο. Μην αποθαρρύνεστε. Πολλοί άνθρωποι ήταν οι πρώτοι στην οικογένεια ή στην παρέα τους που δοκίμασαν κάτι που δεν έχει κάνει κανείς άλλος. Αφήστε τους αρνητικούς ανθρώπους να λένε ό,τι θέλουν. Στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι η δικά σας ευτυχία και το αποτέλεσμα.

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Μπορεί να πρέπει να σκάψετε βαθιά για να βρείτε το πάθος και τη δύναμη που κατέχετε. Μπορεί να νιώθετε ότι σας επιτίθενται για την προσωπικότητά σας ή ότι είστε μόνοι στη ζωή, αλλά δεν είστε. Όλο το σύμπαν βλέπει τι περνάτε και σας υποστηρίζει μέχρι να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού. Θα κερδίσετε αυτή τη μάχη και θα νιώσετε τόσο καλά που δεν παραιτηθήκατε.

taro-6-9

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Τρελός

Όταν ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο, δεν περιμένετε να έχετε όλες τις απαντήσεις. Δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι για να αναλάβετε κάτι νέο και να το φέρετε εις πέρας. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε και να εμπιστευτείτε ότι όλα θα πάνε καλά.

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Όταν τα πράγματα φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου, το σημαντικό είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην αντιδράτε με θυμό. Τα συναισθήματά σας δεν είναι λάθος, αλλά δεν πρέπει να ελέγχουν τις αντιδράσεις σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και επανεξετάστε την κατάσταση, ώστε να δείτε καθαρά την ευρύτερη εικόνα και να πάρετε μια καλή απόφαση βάσει πληροφοριών. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Μάγος

Έχετε τόσα πολλά καταπληκτικά χαρακτηριστικά. Είστε μοναδικοί και κανείς δεν κάνει τίποτα όπως εσείς. Μπορεί να αποφασίσετε να καλλιεργήσετε τις ικανότητές σας με αγάπη, δάκρυα και ιδρώτα και να δείξετε στους άλλους ότι έχετε αυτό που χρειάζεται για να επιτύχετε αν σας δοθεί η ευκαιρία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66