Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 21/12 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 21/12 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Το δύο των ξιφών

Η πρόκληση είναι να κηρύξετε εκεχειρία σε μια προβληματική κατάσταση. Έχετε πίστη γιατί μπορεί να διορθωθεί, απλώς όχι αυτή τη στιγμή.

Μερικές φορές το «αρκετά καλό» μπορεί να μην είναι αρκετό. Βάζετε ένα τσιρότο πάνω στην πληγή που χρειάζεται ράμματα. Αλλά άλλες φορές το «αρκετά καλό» είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Ηρεμήστε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Ο ακόλουθος των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα: ετοιμαστείτε για επικοινωνίες που θα προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Εναλλακτικά, αν περιμένατε πληρωμές που έχουν καθυστερήσει, θα φτάσουν πολύ σύντομα.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Άσος των Κυπέλλων

Τι σημαίνει το σπίτι για σας; Είναι το οικοδόμημα μέσα στο οποίο ζείτε; Ή εκφράζεται καλύτερα από την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποιο θέμα κι αν προτιμάτε, σήμερα φέρνει ευκαιρίες για να βάλετε ρίζες εκεί που θέλετε περισσότερο. Εξάλλου, δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρω Καρκίνος
Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ένα σημαντικό μήνυμα σας περιμένει, αλλά δεν θα φτάσει όπως περιμένατε. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές της διαίσθησής σας και όνειρα που σας δίνουν έμπνευση. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει χωρίς σκέψη. Δείτε τι όνειρα μπορεί να προκύψουν στην καλλιτεχνική μορφή.

Ταρώ Λέων
Το δύο των κυπέλλων

Αν νιώθατε μόνοι, η σημερινή ημέρα υπόσχεται αλλαγή της κατάστασης. Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια σας για μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας καταλαβαίνει με όλες τις υπέροχες παραξενιές σας. Εναλλακτικά, αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να χρειάζεται αναζωογόνηση. Θέλει δύο για να χορέψετε ταγκό. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Το τρία των πεντάκτινων

Τι σημαντικό έργο θα μπορούσατε να υλοποιήσετε αν είχατε άλλους για βοήθεια; Το τρία των πεντάκτινων σας καλεί να δείτε την πραγματικότητα και να γίνετε φιλόδοξοι. Κάντε μια λίστα με εποικοδομητικά, εφικτά βήματα που θα σας πάνε από το σημείο Α στο Ω. Η δουλειά σας για σήμερα: βρείτε βοηθούς που τα ταλέντα τους θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εξάλλου, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Η Δύναμη

Όπως είπε η Έλινορ Ρούζβελτ, η γυναίκα είναι σαν το σακουλάκι του τσαγιού. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατή είναι, μέχρι να βρεθεί μέσα σε καυτό νερό. Όποιο κι αν είναι το φύλλο σας, περάσατε πρόσφατα μέσα από τόσο καυτό νερό που έχετε ξεπεράσει το σημείο βρασμού σας. Τα καλά νέα είναι ότι σαν το μεταφορικό σακουλάκι, είστε επιτέλους αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τις δυνάμεις που προσπαθούν να σας τρομοκρατήσουν.

Ταρώ Σκορπιός
Ο Τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό.

Ταρώ Τοξότης
Το εννιά των κυπέλλων

Τι θα θέλατε περισσότερο; Αγάπη; Ευημερία; Συναισθηματική ικανοποίηση; Ό,τι κι είναι, η σημερινή ημέρα θα σας το χαρίσει με αρμονικό τρόπο. Απλώς φροντίστε να απολαύσετε την ικανοποίηση. Νιώστε ευγνωμοσύνη και μοιραστείτε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Αιγόκερως
Το άρμα

Αν έχει κολλήσει η μηχανή, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει μια δραματική αλλαγή στην ταχύτητα. Ετοιμαστείτε να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Η μετάβαση θα είναι ομαλή, σαν να σας τραβάνε οι δυνάμεις της τύχης. Δεν συμβαίνει όπως θα θέλατε; Ψάξτε ευκαιρίες για να προωθήσετε την ατζέντα σας.

taro-6-9

Ταρω Υδροχόος
Το δέκα των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώθετε πραγματικά πλούσιους στον υλικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας γεμάτος λογαριασμός; Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε αυτά; Αν παλεύατε τελευταία με το να κατακτήσετε αυτές τι βασικές ανθρώπινες ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Σήμερα βρείτε τρόπους να μαζέψετε τη σοδειά γύρω σας. Σαν τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι ώριμοι για μάζεμα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Ο Αυτοκράτορας

Λαχταράτε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε σίγουροι; Σήμερα η εμφάνιση του Αυτοκράτορα δείχνει ότι είστε πολύ ικανοί και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν η προοπτική κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν, αναζητήστε μια φιγούρα εξουσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66