Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 22/11 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 22/11 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Το εννέα των ξιφών

Αντιμετωπίζετε δύσκολες στιγμές με το ταίρι σας. Λίγο πριν τις γιορτές, εκεί που προσπαθείτε να κάνετε τα πράγματα τέλεια, κάτι πάει στραβά.

Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μερικές φορές οι καλύτερες στιγμές έρχονται αυθόρμητα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το τρία των πεντάκτινων

Το τρία των πεντάκτινων έχει να κάνει με τα λεφτά, αλλά μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε ομαδικά για να κάνετε τη δουλειά. Πρέπει να βάλετε πρώτη την οικογένειά σας και όχι την καριέρα σας σε αυτές τις γιορτές. Κοιτάξτε μέσα σας και δείτε τι έχει μεγαλύτερη σημασία.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Το τρία των ράβδων λέει ότι είναι καλό για σας να δείτε τη δημιουργικότητα που μερικές φορές χάνετε όταν είστε πολύ απασχολημένοι. Πρέπει να σκεφτείτε κάτι καταπληκτικό να κάνετε με την οικογένειά σας για τις γιορτές. Φτιάξτε όμορφες αναμνήσεις.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Το έξι των κυπέλλων

Το έξι των κυπέλλων είναι καλός οιωνός για σας. Θα βιώσετε κάτι θετικό. Να είστε ευγνώμονες. Πρέπει να κοιτάξετε το παρελθόν, ώστε να φτιάξετε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο όσο πλησιάζουν οι γιορτές, αλλά πρέπει να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Το οχτώ των πεντάκτινων είναι μια ισχυρή κάρτα. Θα ξεκινήσετε μια νέα παράδοση. Νιώστε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το εννιά των κυπέλλων

Το εννιά των κυπέλλων έχει να κάνει με τον έλεγχο και τη διαχείριση των συναισθημάτων σας. Αν ανησυχείτε για την ερωτική ζωή σας, μην το κάνετε. Θα βρείτε τον έρωτα και την αφθονία στις γιορτές. Πρέπει να είστε θετικοί και όλα θα πάνε καλά.

tarw-taro-xartomanteia

Ταρω Ζυγός
Κάρτα: Η Δύναμη

Η δύναμη είναι ένα σημάδι που σας λέει να αξιοποιήσετε τους πόρους μέσα σας. Πρέπει να βρείτε την ικανότητα να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ξιφών

Ο Ακόλουθος των ξιφών σας λέει να υιοθετήσετε μια ήπια προσέγγιση και να δείτε τον κόσμο μέσα από νέα μάτια. Πρέπει να δοκιμάσετε κάτι νέο φέτος τις γιορτές και να κρατήσετε τα πάντα θετικά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Το έξι των ράβδων

Το έξι των ράβδων σημαίνει μια νέα αρχή, μία που μπορεί να σας επιτρέψει να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να υποστηρίξετε κάποιον που αγαπάτε. Θα περάσετε τέλεια. Θα προσπαθήσετε πολύ να κάνετε τις γιορτές τέλειες. Απολαύστε την σκληρή δουλειά σας.

zodia-zvdia-75

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Άσος των Ξιφών

Ο άσος των ξιφών σχετίζεται με τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Θα προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα να πάνε ομαλά όσο πλησιάζουν οι γιορτές. Μην προσπαθείτε τόσο πολύ και δράστε φυσικά. Γιατί αν εσείς είστε παράξενοι, θα αποκτήσουν όλοι ένταση και αμηχανία. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Το Άστρο

Η κάρτα του άστρου είναι ένα θετικό σημάδι που λέει ότι το σύμπαν σας υποστηρίζει και οι άγγελοι σας βοηθάνε όταν χρειάζεται.
Είστε πραγματική έμπνευση. Περάστε καλά και πάρτε μερικά ρίσκα σήμερα.

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Πύργος

Η κάρτα του πύργου είναι σημάδι ξαφνικών προβλημάτων, αλλά το αφήσετε αυτό να σας σταματήσει απ’ το να πετύχετε αυτό που θέλετε σήμερα. Θα κάνετε μερικές απρόσμενες αλλαγές στις σχέσεις σας, αλλά μην το αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia