ταρώ ερωτικές προβλέψεις 23/09 Δευτέρα

taro-13

ταρώ ερωτικές προβλέψεις 23/09 Δευτέρα

ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Δεν είναι ότι αφιερώνετε πολύ χρόνο στον εαυτό σας. Έχετε την τάση να το παρακάνετε, ειδικά όταν έχετε στο μυαλό σας ένα στόχο. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Το σύμπαν όχι μόνο θέλει να σας διδάξει κάτι αλλά και να σας δώσει ένα δώρο, μια ευλογία. Αξίζετε αυτό το δώρο προς τον εαυτό σας. Όταν του επιτρέπετε να αναπνεύσει, αφήνετε και τον κόσμο γύρω σας να κάνει το ίδιο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Είστε πολύ καλοί στο να κάνετε στους άλλους αυτό που θα θέλατε να σας κάνουν. Ο σεβασμός στη σοφία, την καλοσύνη και την ομορφιά αφθονεί και αυτό σας κάνει πραγματικά αναντικατάστατους. Ξεκινώντας από σήμερα, φροντίστε να κινείστε στον δικό σας ρυθμό. Αλλά καταλάβετε επίσης, ότι όσοι θέλουν να σας ακολουθήσουν πρέπει να περάσουν μια διαδικασία ανάπτυξης στον δικό τους ρυθμό.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Πύργος

Στη ζωή υπάρχουν πολλές μορφές προκλήσεων και προβλημάτων. Αλλά είναι κλήσεις που σας ζητούν να αγαπήσετε, από ένα μέρος μέσα στην καρδιά σας που γνωρίζετε μόνο εσείς. Έχετε την ευκαιρία να δώσετε σε σημαντικό βαθμό, αλλά ίσως να νιώθετε λίγο άβολα στην αρχή. Αυτό θα αντλήσει από τη σοφία του παρελθόντος, αλλά και θα σας καλέσει να μάθετε κάτι για εσάς στο μέλλον: Τον εαυτό που μπορείτε να γνωρίσετε μόνο μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Το άρμα

Είστε πολλοί προσαρμοστικοί και συμπονετικοί. Η κυβερνήτης σας η Σελήνη, σας ζητά να δοκιμάσετε ξανά σε έναν τομέα στη ζωή σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είστε σίγουροι αν θέλετε. Βαδίστε προσεχτικά και ακούστε την καρδιά σας.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Τρελός

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή απ’ το παρόν για να ξεκινήσετε από το μηδέν, παρόλο που αισθάνεστε ότι χάσατε χρόνο με τις προσπάθειες που κάνατε μέχρι τώρα. Έχετε μαζέψει πολλά μαθήματα ζωής από τις εμπειρίες σας. Αυτό που μαθαίνετε και από την αποτυχία και από τη νίκη, μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στην κορυφή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Κόσμος

Μην αφήνετε τα κριτήριά σας να μπαίνουν εμπόδιο. Θα σας βοηθήσει να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο πιστεύετε, αν βάλετε νερό στο κρασί σας. Είστε πραγματικά σε ιδανική θέση για να δείτε τα όνειρά σας να υλοποιούνται. Η ευγνωμοσύνη είναι η θεραπεία της απογοήτευσης. Σκεφτείτε όλα αυτά που έχετε καταφέρει.

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Το δύο των ξιφών

Κάνετε σοφές επιλογές, οπότε μην επιτρέπετε σε όλους τους άλλους να σας πουν τι πρέπει να σκεφτείτε ή να αισθανθείτε. Ξέρετε ήδη τι πρέπει να κάνετε. Δεν μπορείτε πάντα να ευχαριστείτε το πλήθος. Όταν αισθανθείτε ότι οι άλλοι δεν θα σας αφήσουν να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας, υψώστε το ανάστημά σας. Κυνηγήστε αυτό που θέλετε.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Είστε εκπληκτικοί στο να αναγνωρίζετε αυτά που δεν λέγονται με λέξεις, το νόημα πίσω τους. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να λήξετε τώρα μια κατάσταση που ξέρετε από καιρό ότι δεν λειτουργεί, αλλιώς δεν θα το κάνετε ποτέ. Μπορείτε να δώσετε κάποιες ευκαιρίες. Αλλά όταν είστε βέβαιοι, μην σπαταλάτε χρόνο στην αμφιβολία. Κόψτε τους δεσμούς και προχωρήστε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Αγαπάτε την περιπέτεια όσο ο καθένας. Αλλά όταν παρασύρεστε από τη διασκέδαση, τι μαθαίνετε; Θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από τις άφθονες εμπειρίες σας στη ζωή, όταν αφιερώνετε χρόνο στο να καταλάβετε τι έχετε βιώσει. Μην συγκεντρώνετε απλώς αναμνήσεις, αναζητήστε και σοφία.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το δέκα των ξιφών

Είστε ένας σκληρός εργαζόμενος, αποφασιστικός τύπος προσωπικότητας. Μπορεί να μην δείχνετε πάντα πόση προσπάθεια χρειάζεται για να δείχνετε πάντα τον καλύτερό σας εαυτό… Αλλά το να είστε ο άνθρωπος που στρέφονται όλοι οι άλλοι, θυσιάζει τον χρόνο σας. Καθώς σκέφτεστε τα επιτεύγματά σας, ανταμείψτε τον εαυτό σας. Αξίζετε παραπάνω από ένα φιλικό κτύπημα στην πλάτη, για όλα όσα κάνετε. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι τόσο ξεχωριστό όσο εσείς.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Το τρία των πεντάκτινων

Έχετε πολλά να πείτε. Αν δεν βρίσκετε τις λέξεις, χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας. Αφήστε αυτή τη μοναδική σας πλευρά να φανεί. Αφήστε το παιδί μέσα σας να εκφραστεί στη σελίδα, στον καμβά ή σε ένα όργανο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Δεν σας αρέσει να φορτώνεστε στους άλλους. Η φύση σας είναι να φροντίζετε – και όταν γίνεστε επιθετικοί, είναι δύσκολο για την καρδιά σας. Προτιμάτε την αγάπη και αφήνετε τα υπόλοιπα στην τύχη τους. Σήμερα, η γλώσσα της ηγεσίας σας είναι η αγάπη. Αφήστε τη φωνή σας να ακουστεί με όποιον τρόπο ευχαριστεί το πνεύμα σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66