Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 23/10 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 23/10 Τετάρτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Ακόμα κι αν δεν έχετε τον έλεγχο, θα βρεθείτε στην κορυφή. Σήμερα η ζωή σας δίνει μια σειρά από επιλογές.

Η αισιοδοξία σάς κάνει να θέλετε να ευχαριστήσετε τους πάντες, αλλά οι πολλές απόψεις οδηγούν σε χαοτικά αποτελέσματα. Έχετε το δικαίωμα της άποψής σας. Η ζωή είναι δική σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Μένετε στο παρόν κάθε στιγμή της ημέρας σας. Είναι δύσκολο να φανταστείτε ότι τα καθήκοντα της καθημερινότητας αποκτούν σημαντική αξία όταν γίνονται σωστά. Γι’ αυτό τιμήστε τον εαυτό σας απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.
Κάντε μικρά βήματα για να βελτιώσετε το σώμα σας, να ομορφύνετε το σπίτι σας και να φέρετε περισσότερη άνεση. Αυτά θα προσθέσουν παραπάνω λεπτά στην ημέρα σας που θα σας δώσουν χρόνο για περισσότερο διάβασμα, γράψιμο ή χρόνο με το αγαπημένο σας άτομο.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Έχετε μια καταπληκτική ιδέα και το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι να θέσετε σε εφαρμογή το σχέδιο. Μπορεί να πρέπει να συζητήσετε τις λεπτομέρειες, αλλά η ενέργεια που θα αφιερώσετε θα φέρει αποτελέσματα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Ιππότης των κυπέλλων

Όταν έχετε αφοσιωθεί σε κάτι είναι δύσκολο να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας. Μπορεί να νιώθετε συναισθηματικά διχασμένοι, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι για να κάνετε πρόοδο πρέπει αναπτυχθείτε.
Θα πρέπει να κάνετε προσαρμογές οικονομικά και συναισθηματικά. Όταν νιώθετε συναισθηματικά άδειοι, μπορεί να είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στη δουλειά. Έτσι, πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να επικεντρωθείτε σε σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Γίνετε το άτομο που είναι γραφτό να είστε. Μπορεί να είναι λογικό να προσαρμοστείτε στις προσδοκίες των άλλων, αλλά στο τέλος εσείς θα πρέπει να ζήσετε με τις επιλογές σας, κανείς άλλος. Επιλέξτε μένοντας πιστοί σε σας.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το δέκα των ράβδων

Είναι δύσκολο να είστε οι προστάτες του εαυτού σας. Όταν ξεκινάτε, θα κάνετε λάθη, δεν θα δείτε πράγματα μέχρι να συμβούν και αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι κάτι κάνετε λάθος.
Καθώς περνάτε από αυτό το νέο στάδιο ζωής, παίξτε τον δικηγόρο του διαβόλου για τον εαυτό σας και σκεφτείτε τα καλύτερα και χειρότερα σενάριο, ώστε να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σας.

taro-6-9

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Το άρμα

Μην τα παρατάτε. Η ζωή είναι μερικές φορές σαν ανάβαση σε λόφο, αλλά μην ξεχνάτε ότι η θέα στην κορυφή μπορεί να σας πάρει την ανάσα.
Μαθαίνετε να δουλεύετε το μυαλό, τους μυς και τη συναισθηματική ενέργειά σας, ώστε να καταλάβετε την αξία αυτών που έχετε κερδίσει. Μπορεί να μην μπορείτε να δείτε πώς θα σας βοηθήσει η πρόκληση, αλλά είναι μέρος μιας ιστορίας επιτυχίας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Τα όνειρα ξεκινάνε από μικρές ιδέες και σκέψεις. Αν αντιμετωπίζετε ξανά και ξανά το ίδιο πρόβλημα, υπάρχει λόγος που επαναλαμβάνεται.
Είστε εδώ για να μάθετε κάτι και να καταλάβετε τις λεπτομέρειες αυτού του προβλήματος, ώστε να μπορέσετε να το ξεπεράσετε και να μάθετε πώς να ξεπερνάτε και τις μελλοντικές προκλήσεις.

chartomantia-098

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Η Σελήνη

Η ζωή είναι γεμάτη κρυφούς εχθρούς και ανθρώπους που κλέβουν τον χρόνο σας, αλλά τους βλέπετε από μακριά αν δίνετε προσοχή στα συναισθήματά σας. Μην τα αγνοείτε, σκεφτείτε τα. Μην αγνοείτε το παρελθόν, θυμηθείτε το.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Με χάρη μπορείτε να ολοκληρώσετε ό,τι έχετε στα χέρια σας. Βάλτε όρια, ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε την ενέργειά σας ενώ επικεντρώνεστε σε ένα πράγμα τη φορά. Δεν απογοητεύετε τους άλλους όταν δεν είστε διαθέσιμοι, τιμάτε τις δεσμεύσεις που έχετε κάνει στον εαυτό σας και σε αυτούς που βασίζονται πάνω σας.

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Ο Πύργος

Ατυχίες συμβαίνουν, αλλά από τις δοκιμασίες αυτές βγαίνουν χαρούμενες ευλογίες. Η αγάπη είναι δύσκολη μερικές φορές, αλλά είναι και μια υπέροχη περιπέτεια όταν είστε με το άτομο που αγαπάτε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Οι εραστές

Μαθαίνετε να κρατάτε το κέντρο σας, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας. Μόλις κατέχετε τον αυτοέλεγχο, ειδικά όσον αφορά τα συναισθήματά σας, θα δείτε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, γιατί δεν θα κάνετε επιλογές από φόβο αλλά από αγάπη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66