Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 23/11 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 23/11 Σάββατο

Ταρώ Ζώδια Κριός
Κάρτα: Το άρμα

Τώρα που τελειώνει η σεζόν του Σκορπιού, πιθανώς θα δείτε το τέλος σε ένα κεφάλαιο που ήταν δύσκολο για σας. Οι εσωτερικές μάχες που είχατε μπορούν να μετατραπούν σε μια παραγωγική δραστηριότητα.

Ωστόσο, θέλετε να κοιτάξετε πόσο πολύ έχετε αλλάξει από μέσα σας. Υπάρχουν μερικές αλλαγές ακόμα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιωθείτε. Θέλετε να είστε καλύτεροι πραγματικά το 2020, ειδικά γιατί δεν ανταγωνίζεστε με κανέναν άλλο. Θα γίνετε οι καλύτεροι που μπορείτε να είστε για σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος
Κάρτα: Το δύο των ξιφών

Με τη σεζόν του Σκορπιού να φτάνει στο τέλος της, οι αλλαγές που κάνατε είναι βαθιά προσωπικές και σχετίζονται με το πώς βλέπετε την αγάπη και τις σχέσεις που θέλετε να έχετε στη ζωή σας, συν αυτές που θέλετε να αποβάλλετε.
Το δύο των ξιφών σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψετε την υποκειμενική συμπεριφορά σας, γιατί δεν θα σας φέρει ευτυχία στη ζωή.

Ζώδια Δίδυμοι
Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Με τη σεζόν του Σκορπιού να φτάνει στο τέλος της, ο τρόπος που φροντίζατε τον εαυτό σας σάς έχει δείξει ότι μπορείτε να τα πάτε καλύτερα στη ζωή απ’ όσο πιστεύατε.
Το τρία των ράβδων σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι νέο στη σχέση σας. Πρέπει να συνδεθείτε με τον αληθινό εαυτό σας πριν προχωρήσετε παρακάτω.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Μαθαίνετε ότι η αγάπη και το γέλιο μπορούν να έρθουν από πολλές πηγές, όχι μόνο τις ερωτικές σχέσεις. Με τη σεζόν του Σκορπιού να φτάνει στο τέλος της, μπορείτε να αναλύσετε τι θέλετε να απολαμβάνετε περισσότερο απ’ ό,τι πριν.
Η κάρτα Εγκράτεια σημαίνει ότι πρέπει να συνεργαστείτε στη ζωή για να κάνετε συνδέσεις και να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Λέων
Κάρτα: Η Δύναμη

Θέλετε να φέρετε περισσότερη άνεση στη ζωή σας και να περιβάλλεστε από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Τώρα, που η σεζόν του Σκορπιού έρχεται στο τέλος της, πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε αυτό τον στόχο.
Η κάρτα της δύναμης σημαίνει ότι πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Γιατί αν δεν εμπιστευτείτε εσείς τον εαυτό σας, ποιος άλλος θα το κάνει;

Ζώδια Παρθένος
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Έχετε μάθει ότι αυτό που χρειάζεστε και θέλετε θα έρθει από τη δική σας σκληρή δουλειά και προσπάθεια και κανείς άλλος δεν θα ικανοποιήσει τα όνειρά σας για σας.
Ο Ακόλουθος των κυπέλλων σημαίνει ότι πρέπει να διευρύνετε την οπτική σας στη ζωή. Πρέπει να είστε θετικοί και να απολαμβάνετε τις νέες ευκαιρίες.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Ζυγός
Κάρτα: Το τρία των κυπέλλων

Ήταν δύσκολο και περίπλοκο να ζείτε τη ζωή με ειλικρινή και πιστό στις αξίες σας τρόπο, αλλά με χρόνο και υπομονή τα καταφέρατε.
Το τρία των κυπέλλων σημαίνει ότι πρέπει να είστε ανέμελοι για λίγο. Μην αναλάβετε άλλες υποχρεώσεις και βρείτε το μονοπάτι σας στη ζωή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Το δέκα των πεντάκτινων

Υπάρχουν στιγμές που πιστεύατε ότι δεν θα επιβιώσετε το άγχος που έπρεπε να αντέξετε, αλλά επιβιώσατε και είστε χαρούμενοι που τέλειωσε επιτέλους αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας.
Το δέκα των πεντάκτινων σημαίνει ότι θα βρείτε ασφάλεια στην οικογένειά σας. Ευημερείτε μέσα από την παράδοση, οπότε όλα θα πάνε τέλεια.

Ζώδια Τοξότης
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που πρέπει να αποδεχτείτε τους ανθρώπους όπως είναι, ακόμα κι όταν δεν είναι απαραίτητα υποστηρικτικοί με τις δικές σας επιλογές.
Η κάρτα Ερημίτης δείχνει ότι πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να βρείτε τον εαυτό σας. Χαλαρώστε για λίγο. Το αξίζετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Διάβολος

Είστε έτοιμοι να κάνετε νέους φίλους και να δώσετε στον εαυτό σας μια νέα αρχή. Δεν πρέπει να ανησυχείτε για το τι θα συμβεί μετά. Η έκπληξη μπορεί να αποδειχθεί διασκεδαστική.
Η κάρτα ταρώ Διάβολος σημαίνει ότι έχετε μια επιλογή σε σχέση με το τι θα κάνετε στη συνέχεια. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά καταπληκτικά πράγματα. Πρέπει απλώς να κάνετε μια επιλογή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Υδροχόος
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας και τώρα που τελειώνει η σεζόν του Σκορπιού και έχετε καθαρότητα, ξέρετε ποια κατεύθυνση να επιλέξετε.
Η κάρτα του Ιεροφάντη σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας εκνευρίζει. Δεν χρειάζεται αλληλεπιδράτε με τίποτα που σας πιέζει με λάθος τρόπο. Πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να μην αφήσετε τους άλλους να σας επηρεάσουν αρνητικά.

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που πρέπει να αφήνετε τα περασμένα να γίνουν ξεχασμένα και να πάρετε ρίσκα που δεν φαίνεται να έχουν νόημα στην επιφάνεια, αλλά το ένστικτό σας λέει να τα πάρετε.
Ο Άσος των πεντάκτινων σημαίνει ότι θα ευδοκιμήσετε μέσα στην επιτυχία σας. Όλα όσα έχετε κάνει έχουν κάνει δυνατό το μέλλον σας και θα είστε πάντα επιτυχείς.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia