Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 23/12 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 23/12 Δευτέρα

Ταρώ Κριός
Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Η μαμά Γη σας καλεί. Σας ζητά να βρείτε τρόπους που θα φέρουν αρμονία στο σπίτι σας. Η απάντηση μπορεί να περιλαμβάνει την καλλιέργεια της οικογένειάς σας, την ανανέωση της κρεβατοκάμαρας σας.

Μπορεί να είναι να φυτέψετε στον κήπο ή μια βουτιά πολυτελείας στην μπανιέρα σας, είναι ώρα να το κάνετε. Η πρόκληση σήμερα: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε την ηρεμία σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό.

Ταρώ Δίδυμοι
Η Σελήνη

Νιώθετε λίγο συναισθηματικοί; Έχετε έντονα όνειρα; Αυτά είναι όλα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα για να φροντίσετε το παιδί μέσα σας. Εξάλλου, αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας. Η σοφία που παίρνετε μπορεί να μην έρθει από τη λογική, αλλά θα σας χρησιμεύσει.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Καρκίνος
Το έξι των πεντάκτινων

Η μοιρασιά δείχνει το νοιάξιμο. Σήμερα βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε το καλό με τον κόσμο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δωρίσετε πόρους σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή θα προσφέρετε τα ταλέντα σας, είναι το ίδιο. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δώσουμε όσα παίρνουμε. Αν σας ανησυχεί το αν θα εκτιμηθεί η γενναιοδωρία σας, μην αγχώνεστε. Ό,τι κι αν δώσετε, οι άλλοι θα το δεχτούν με ευγνωμοσύνη.

Ταρώ Λέων
Η Αρχιέρεια

Διψάτε για πνευματική γνώση; Καλά νέα! Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να βρείτε σοφία από βαθιές πηγές. Κάντε ένα μάθημα, διαβάστε ένα βιβλίο, βρείτε έναν δάσκαλο. Ώρα να αποτραβηχτείτε και να ψάξετε βαθιά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει μια ξένη παροιμία, η εμπειρία είναι σαν χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε όλα τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η Βασίλισσα των ξιφών κατέχει την ικανότητα να χρησιμοποιήσει την εμπειρία σε ό,τι κι αν της φέρει η ζωή. Σήμερα, η δουλειά σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να διορθώσετε αυτό που σας βαραίνει. Διαχωρίστε την ήρα απ’ το σιτάρι.

prodosia

Ταρώ Ζυγός
Το εφτά των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το χειρότερο κομμάτι. Και αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε αυτή τη φάση σε ένα έργο. Η αναμονή είναι η λιγότερο απολαυστική φάση από τον κύκλο της δημιουργίας, απαιτεί τυφλή πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η εμφάνιση του εφτά των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για πολύ ακόμα. Στο μεταξύ, βρείτε έναν τρόπο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ξαναγεμίστε το πηγάδι.

Ταρώ Σκορπιός
Το τρία των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε για χαρά! Η σημερινή ημέρα θα είναι μοναδική. Είτε αυτή η ευτυχία προέρχεται από μια οικογενειακή συγκέντρωση, μια συγκέντρωση με φίλους είτε απλώς μερικά καλά νέα, πιείτε από το κρασί της ικανοποίησης. Γιορτάστε!

Ταρώ Τοξότης
Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας: ακίνητα, χρήματα, ακόμα και τη ζεστασιά των οικογενειακών δεσμών. Μας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία –δεν θα παλεύουμε για πάντα με την έλλειψη. Δεν μπορείτε να έχετε όσα θα θέλατε; Ψάξτε συμβουλές από κάποιον που είναι δύναμη στο πεδίο του. Υπάρχει άλλος τρόπος να ζήσετε σε αυτόν τον υλικό κόσμο;

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Αιγόκερως
Το δέκα των ράβδων

«Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά» είναι το μήνυμα για σας σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ, είναι έτοιμοι για να το μοιραστείτε με τον κόσμο. Τα κακά νέα, νιώθετε ότι η δουλειά που μένει να κάνετε είναι ακόμα πολλή. Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, όταν είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να τα παρατήσετε και να φύγετε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι λύση. Στρωθείτε στη δουλειά και κάντε το.

Ταρώ Υδροχόος
Το εφτά των ξιφών

Νιώθετε ευάλωτοι; Δεν φαντάζεστε πράγματα, σας το υπόσχομαι: υπάρχει σίγουρα ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε, λοιπόν, μαζέψτε τα όπλα σας να είστε καλυμμένοι. Ωστόσο, μην το παρακάνετε: να είστε σε άμυνα όχι επίθεση. Διαφορετικά αυτά τα όπλα μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το άρμα

Αν έχει κολλήσει η μηχανή, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει μια δραματική αλλαγή στην ταχύτητα. Ετοιμαστείτε να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Η μετάβαση θα είναι ομαλή, σαν να σας τραβάνε οι δυνάμεις της τύχης. Δεν συμβαίνει όπως θα θέλατε; Ψάξτε ευκαιρίες για να προωθήσετε την ατζέντα σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66