ταρώ ερωτικές προβλέψεις 24/09 Τρίτη

taro-13

ταρώ ερωτικές προβλέψεις 24/09 Τρίτη

ταρώ Κριός
Κάρτα: Οι εραστές

Επιλέξτε από την καρδιά σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνετε πράγματα μόνο επειδή σας πιέζουν.

Έχετε το δικαίωμα να είστε ευτυχισμένοι και είναι καιρός να κερδίσετε αυτή την ευτυχία. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Σκεφτείτε καλά πράγματα και κρατήστε σημειώσεις. Πολλά πράγματα γίνονται αυτήν τη στιγμή και μπορείτε εύκολα να ξεχάσετε κάτι σημαντικό αν δεν το σημειώσετε.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Τρελός

Είναι εύκολο να ενθουσιαστείτε από την ιδέα να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Μπορεί να ολοκληρώσατε ένα σημαντικό πρότζεκτ και να είστε έτοιμοι με όλη σας την καρδιά να αναλάβετε το επόμενο. Το μότο σας είναι: κάνε μεγάλα πράγματα ή μην κάνεις τίποτα!

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Ήλιος

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Όχι μόνο τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που έχουν υπομονή, αλλά και οι ευλογίες είναι διπλές όταν είστε άτομο που έχετε βοηθήσει τους άλλους με τις πράξεις σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Ακούστε την καρδιά σας και μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Μερικές φορές η αλλαγή είναι τρομακτική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αποφύγετε. Για την ακρίβεια, είναι καιρός να τα δώσετε όλα και να απολαύσετε την εμπειρία με όλη σας την καρδιά.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Μπορεί να χρειάζεστε λίγο χρόνο για να πάρετε και πάλι τον έλεγχο μετά από όσα κάνατε και βάζοντας τάξη στη ζωή και στη δουλειά σας. Είναι καλύτερο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε το απόγευμα αν μπορείτε. Το έχετε κερδίσει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Το οχτώ των ράβδων

Η πηγή εξουσίας και κινητοποίησής σας προέρχεται από τη φαντασία σας. Εκεί που δεν το περιμένετε μια πραγματικά συναρπαστική ιδέα μπορεί να σας έρθει και να σας ενθουσιάσει.

chartomantia-098

Ταρω Σκορπιός
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Η εσωτερική σας δύναμη και η διαισθητική σας φύση σάς κάνει τόσο ελκυστικούς και έντονους. Η σοφία σας προέρχεται από την εμπειρία. Μπορείτε να την μοιραστείτε γενναιόδωρα και να βοηθήσετε τους άλλους να κατανοήσουν πώς να αποφύγουν ένα λάθος που θα τους κοστίσει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Το άρμα

Η ζωή έχει τα πάνω κάτω της μερικές φορές. Η ανάβαση μπορεί να μην είναι διασκεδαστική και να χρειάζεται έντονη δράση. Τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα, αλλά για τώρα αντισταθείτε στον πειρασμό να τα παρατήσετε. Είστε τόσο κοντά στη γραμμή του τερματισμού.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το έξι των ράβδων

Το πιο δύσκολο μέρος στο κάνετε κάτι σπουδαίο είναι η αρχή. Όταν ξεκινήσετε και σταματήσετε, είναι δύο φορές πιο δύσκολο να μπείτε και πάλι στον ρυθμό. Αυτή τη φορά, όταν πατήσετε το κουμπί επαναφοράς, μην σταματήσετε ή κάνετε διάλειμμα, εκτός κι αν χρειαστεί. Δείξτε επιμονή. Μην ξεχνάτε, η συνέπεια αποδίδει.

δωρεάν-προβλέψεις

ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Το τέσσερα των κυπέλλων

Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα τα συναισθήματά σας γύρω από ορισμένους ανθρώπους και ίσως να χρειάζεται. Μην πέσετε στην παγίδα των ενοχών και επιτρέψτε σε κάποιον άλλον να έχει εξουσία πάνω στις αντιδράσεις σας. Είστε υπεύθυνοι για τον τρόπο που αισθάνεστε. Έχετε τη δυνατότητα να σταματήσετε την αρνητικότητα πριν ξεκινήσει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Μπορεί να μην θέλετε να πληγώσετε κανέναν, αλλά δεν είναι του στυλ σας να ακολουθείτε το πλήθος. Πρέπει να φύγετε και να κάνετε το δικό σας. Η ηγεσία είναι πολύ θετική για σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot