Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 25/10 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 25/10 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Ήλιος

Έχετε δυνατή θέληση να επιβιώσετε. Όταν είστε στο σωστό περιβάλλον, ευημερείτε φυσικά. Αλλά μπορείτε να λάμψετε το ίδιο φωτεινά και γύρω από άτομα που προκαλούν το αισιόδοξο πνεύμα σας.

Δεν χρειάζεται να απορροφήσετε τον αρνητισμό των άλλων, ακόμα κι αν εκείνοι αρνούνται να δουν τα θετικά στη ζωή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Η αγάπη είναι το θέμα του μήνα και μπορεί να νιώθετε πιο έντονα τα τρυφερά συναισθήματα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Θα πάρετε μαθήματα που ποτέ δεν θεωρούσατε πιθανά και θα κερδίσετε γνώση για τον εαυτό σας. Είναι καταπληκτική στιγμή για σας για να δείξετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε μάθει και πόσο έχετε αναπτυχθεί.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Η Σελήνη

Δεν μπορείτε να ελέγξετε το σύμπαν, αλλά μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί του. Όσο πιο μεγάλη επίγνωση έχετε για το ότι τα πάντα και οι πάντες στη ζωή είναι συνδεδεμένα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανότητά σας για συμπόνια, στοργή και ευγένεια. Η τρυφερή πλευρά σας έχει ξυπνήσει. Μην ξεχνάτε να είστε καλοί και με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Αν αρχίσετε να νιώθετε ότι το σπίτι ή το γραφείο σας δεν είναι όπως θα θέλατε, δοκιμάστε μια ομαδική προσέγγιση για να αλλάξετε τα πράγματα. Πάρτε ιδέες από το ιντερνέτ ή μιλήστε σε έναν διακοσμητή για το πώς να οργανώσετε τα πράγματά σας και να δώσετε λάμψη στα δωμάτια. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Το Άστρο

Βγάλτε τις υποθέσεις από το τι χρειάζεται για να κάνετε καλή εντύπωση στον εργοδότη σας ή σε ένα άτομο που θα θέλατε να βγείτε. Έχετε τη γοητεία και την προσωπικότητα, αλλά και οι δεξιότητες δεν πρέπει να υποτιμούνται, γιατί θέλουν πολύ χρόνο για να βελτιωθούν. Κοιτάξτε βίντεο για συμβουλές ώστε να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες για να τα πάτε καλά σε συνεντεύξεις, πρώτα ραντεβού ή ακόμα και γραπτά μηνύματα.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Η Κρίση

Τις επόμενες ημέρες σκέφτεστε καθαρά και είστε αποφασισμένοι να τελειώσετε μερικά πρότζεκτ σας. Χρειάζεστε λίγη παραπάνω ενέργεια για να κάνετε όσα θέλετε σε τόσο λίγο διάστημα. Βγάλτε ασήμαντα πράγματα από το πρόγραμμά σας και επικεντρωθείτε στα σημαντικά.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Δεν έχουν πάντα σημασία αυτά που κερδίζετε αλλά το πώς τα διατηρείτε και τα επενδύετε. Το κέρδος και η εξοικονόμηση πρέπει να σχεδιάζονται συνειδητά. Μπορεί να μην σας είναι οικείες οι οικονομικές στρατηγικές, αλλά με τον Ήλιος, που μπαίνει στον οίκο σας του εισοδήματός σας, θα είναι στο μυαλό σας περισσότερο από ποτέ.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Κόσμος

Τόσα πολλά καλά πράγματα έρχονται για σας αυτόν τον μήνα. Μπορεί να νιώθετε ότι όλα είναι δυνατά. Με τη σωστή στάση, μπορείτε να βάλετε στόχο το χρυσό και να πάρετε αυτό που προσπαθούσατε όλον τον χρόνο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Ένα νέο ξεκίνημα συμβαίνει κάθε μέρα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην αρχή, απλώς δώστε στον εαυτό σας την έγκριση να πατήσει επαναφορά και να δοκιμάσει ξανά.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Αγαπήστε το μυαλό, το σώμα και όλη σας την ύπαρξη. Επενδύστε καθημερινά στον εαυτό σας. Ποτέ δεν θα μετανιώσετε τον χρόνο, την ενέργεια ή τους πόρους που αφιερώνετε σε σας. Είναι καλό να επωφεληθείτε από όσα έχετε κερδίσει.

taro-zodia-098

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Το έξι των ξιφών

Μερικές φορές το σημάδι έρχεται μέσα από τις δυσκολίες και τα πράγματα που απλώς δεν ταιριάζουν πλέον. Στο μυαλό δεν αρέσει η αλλαγή, αλλά η καρδιά ξέρει καλύτερα.
Μην κρατάτε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο γιατί έτσι ήταν πάντα. Πάρτε το σημάδι που σας στέλνει το σύμπαν και δείτε πόσο καταπληκτική μπορεί να φανεί μια μικρή προσαρμογή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το έξι των πεντάκτινων

Κανείς δεν αγαπά πραγματικά τα λεφτά, αλλά εκτιμούν την ηρεμία που προσφέρουν. Πάντα χρειάζεται περισσότερη ομορφιά και σταθερότητα στη ζωή. Δείτε τα χρήματα ως ένα εργαλείο για την ευτυχία σας και όχι σαν τον τελικό σκοπό.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66