Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 25/11 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 25/11 Δευτέρα

Ταρώ Ζώδια Κριός
Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Σκεφτείτε περισσότερο τη συναισθηματική σας κατάσταση, δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας. Το πώς νιώθετε αυτή τη στιγμή θα επηρεάσει σημαντικό το πώς αντιδράτε, ειδικά τώρα που ο Άρης είναι στον Σκορπιό.

Είστε πιθανώς έτοιμοι για μια νέα σχέση ή ετοιμάζεστε να γνωρίσετε κάποιον. Να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές στην καριέρα σας ή στην ιδέα ότι είναι καιρός να επιστρέψετε στα θρανία. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος
Κάρτα: Το δέκα των ράβδων

Με το δέκα των ράβδων θα καθοδηγείστε από την καρδιά σας. Μπορεί να πρέπει να δώσετε χρόνο στους άλλους για να σας προλάβουν, αλλά ξέρετε ότι είναι ώρα να πάρετε την πρωτοβουλία σήμερα.

Ζώδια Δίδυμοι
Κάρτα: Το δύο των κυπέλλων

Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν ρήξη στα συναισθήματά σας, αλλά σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε όλες της πλευρές της δυναμικής. Υπάρχουν καταστάσεις και μέρη, πράγματα και ιδέες που απαιτούν εξερεύνηση. Κάντε ερωτήσεις και ψάξτε τις απαντήσεις, ώστε να κατανοήσετε την ευρύτερη εικόνα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ζώδια Καρκίνος
Κάρτα: Το εφτά των ράβδων

Η ημέρα μπορεί να είναι πνευματικά θεραπευτική για σας. Το εφτά των ράβδων δείχνει ότι νιώθετε πιο συνδεδεμένοι με τον εσωτερικό εαυτό σας και μπορείτε να εμπιστευτείτε την καρδιά σας.

Ζώδια Λέων
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ο βασιλιάς των ξιφών δείχνει το κοφτερό μυαλό σας. Μην φοβάστε να το χρησιμοποιήσετε. Θα αλλάξετε άποψη σήμερα για ένα πρόβλημα που πιστεύατε ότι δεν μπορείτε να λύσετε, αλλά η λύση είναι μπροστά σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Παρθένος
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Ανοίγουν πόρτες για σας σήμερα. Φροντίστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες και να αρνείστε αυτά που δεν θέλετε. Με την κάρτα του αυτοκράτορα, έχετε τη δυνατότητα να δράσετε αποτελεσματικά και με σιγουριά. Οργανώστε μια στρατηγική και επιμείνετε στους στόχους σας.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Ζυγός
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Όταν νιώθετε παράξενα, είναι ώρα να πάρετε μια ανάσα και να αφήσετε λίγο χώρο ανάμεσα σε σας και ένα πρόβλημα. Η απόσταση θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε προοπτική. Θα μπορείτε να δείτε τι πάει καλά και τι πρέπει να αλλάξει σύντομα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Κόσμος

Μερικές φορές παίρνετε αυτό που θέλετε και άλλες πρέπει να περιμένετε και να δείτε. Σήμερα το μέλλον σας είναι ανοιχτό. Μπορείτε να αποφασίσετε ποιον δρόμο να πάρετε.

Ζώδια Τοξότης
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα. Κάθε στιγμή είναι μια νέα ευκαιρία να κάνετε κάτι σωστό και να το κάνετε καλά.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Ζώδια Αιγόκερως
Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Τα λεφτά είναι περιορισμένα μόνο για λίγο. Η δημιουργική σκέψη σας θα σας καθοδηγήσει σε νέους τρόπους να βγάλετε χρήματα αν περνάτε δύσκολα τώρα.

Ζώδια Υδροχόος
Κάρτα: Το δέκα των ξιφών

Σήμερα μπορείτε να δείτε πώς σας έχει αποτρέψει το παρελθόν απ’ το να προχωρήσετε στο παρόν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο για όσους δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το δύο των ράβδων

Υπάρχουν φορές που πρέπει να σηκώσετε τον εαυτό σας και να δοκιμάσετε ξανά. Σήμερα αντιμετωπίζετε μια δικλίδα στον δρόμο σας και πρέπει να αποφασίσετε ποιο μονοπάτι να πάρετε και πού θα σας οδηγήσει το ταξίδι σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia