Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 26/10 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 26/10 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Το Άστρο

Καλέσετε το σύμπαν να σας βοηθήσει. Πρέπει να δείχνετε περισσότερη κατανόηση και συμπόνια στις σχέσεις σας.

Η γνώση μπορεί να έρθει από μια ανώτερη δύναμη, γι’ αυτό αξιοποιήστε την ενέργεια μέσα από τον διαλογισμό και την προσευχή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Οι άλλοι δεν ενεργούν πάντα γρήγορα, γι’ αυτό είναι καλό να μην τους περιμένετε όταν έχετε στα χέρια σας θέματα που πρέπει να γίνουν σε καθορισμένο χρόνο. Δεν είναι εύκολο να κάνετε αυτό που ξέρετε ότι πρέπει να γίνει και να αφήσετε πίσω τους άλλους. Δεν είναι αγένεια, είναι υπευθυνότητα. Κάντε ό,τι είναι καλύτερο για σας αυτή τη στιγμή.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Ήλιος

Το φως του ήλιου είναι παντού γύρω σας, ακόμα κι αν νιώθετε ότι η ζωή είναι πιο περίπλοκη απ’ ό,τι συνήθως. Το χαμόγελο μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε τη μέρα στη δουλειά σας παρά τα εμπόδια. Η ανθεκτικότητα σας θα σας βοηθήσει.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Είστε ακόλουθοι, είτε σας αρέσει είτε όχι, όταν βλέπετε τους άλλους να ακολουθούν το παράδειγμα σας. Μην νιώθετε εκνευρισμό όταν οι άλλοι σας αντιγράφουν, αντίθετα καταλάβετε ότι επιβεβαιώνουν την επιρροή που έχετε πάνω τους. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Η ζωή είναι γεμάτοι άδικους ανθρώπους, αλλά εσάς σας αρέσει να φέρεστε στους άλλους όπως θέλετε να σας φέρονται. Σήμερα, δεν είστε μόνο ευγενικότεροι και πιο δίκαιοι απ’ ό,τι περιμένουν οι άλλοι, αλλά η χάρη σας δίνει σε κάποιον την πίστη που έχει χάσει στην ανθρωπότητα.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Πύργος

Κάτι είναι πρόβλημα ανάλογα με το πώς το βλέπετε. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, αλλά όταν το αφήνετε να διαπιστώσετε ότι λύνεται από μόνο του.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Θα βρείτε μερικά χρήματα που μπορείτε να τα επενδύσετε πάνω σας. Μπορεί να βρείτε κάποια λεφτά στην τσέπη σας ή ένα έξοδο που δεν χρειάζεται να γίνει πλέον. Μπορούν να βρεθούν χρήματα ακόμα κι αν δεν συνειδητοποιείτε ότι είχαν χαθεί.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Ιππότης των κυπέλλων

Τα συναισθήματα βασιλεύουν όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν. Μπορεί να μην έχετε ιδέα πώς πρέπει να στραφείτε σε κάποιον ή ποιο πρότζεκτ να επιλέξετε. Αλλά μερικές φορές τα ένστικτά σας είναι το μόνο που πρέπει να ακούσετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Θάνατος

Ένα νέο ξεκίνημα είναι πάντα καλοδεχούμενο, αλλά προσέξτε να μην μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Ο τρόπος σκέψης σας μπορεί να σταματήσει την πρόοδό σας αν κοιτάτε συνέχεια πίσω σας.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Οι παραδόσεις μιλάνε μόνες τους. Θα εκτιμήσετε την αξία των ανθρώπων που μένουν στη σειρά και κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε το ίδιο. Επικεντρωθείτε στις δικές σας δουλειές και αρνηθείτε να κάνετε κάτι που δεν είναι δική σας ευθύνη.

taro-6-9

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Ο Ιππότης των ξιφών

Το μυαλό σας είναι κοφτερό σπαθί, που βλέπει τη διαφορά στον άλλον πριν την δει ο ίδιος. Μερικοί δεν είναι έτοιμοι για σχόλια ακόμα. Είναι καλύτερα να κρατήσετε την άποψή σας μέχρι να έρθει η σωστή στιγμή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το εννιά των ράβδων

Είστε τόσο βοηθητικοί. Όταν οι άλλοι έχουν πρόβλημα ή θέλουν κάποιον να τους ακούσει χωρίς κριτική, τα αυτά σας είναι πάντα έτοιμα, η καρδιά σας ανοιχτή και το πνεύμα σας ήρεμο. Σήμερα, θα βοηθήσετε κάποιον να δει το φως στο τέλος του τούνελ, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιήσετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66