Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 26/11 Τρίτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 26/11 Τρίτη

Ταρώ Ζώδια Κριός
Κάρτες: Η Βασίλισσα των ξιφών | Το εφτά των ράβδων | Ο ερημίτης

Κριοί, στο παρελθόν, σύμφωνα με τη βασίλισσα των ξιφών, μπορεί να είχατε χρησιμοποιήσει σκληρές λέξεις… Ίσως να μετανιώνετε για πράγματα που είπατε, όταν δεν μπορούσατε να ελέγξετε τον θυμό σας.
Τώρα, όπως φαίνεται από το εφτά των ράβδων, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε απ’ την αρχή με νέα στάση.

Έχετε μάθει το μάθημά σας, ξέρετε τι κάνατε λάθος και τι δεν θα κάνετε ξανά. Όπως αποκαλύπτει η κάρτα Ερημίτης, έχετε περισσότερη σοφία και αυτοέλεγχο και μπορείτε να τα εφαρμόσετε στο μέλλον σας με ανοιχτή καρδιά.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος
Κάρτες: Εννιά των ράβδων | Ο Βασιλιάς των ράβδων | Ο τροχός της τύχης

Ταύροι, στο παρελθόν, σύμφωνα με το εννιά των ράβδων, ήσασταν ανοιχτοί στο να μοιραστείτε τα πάντα με τους άλλους σχεδόν σε βαθμό κακουργήματος. Ίσως αυτό να σας πλήγωσε στο τέλος και να νιώθετε ότι έχετε καεί.
Ο Βασιλιάς των ράβδων αποκαλύπτει ότι δεν φοβάστε πλέον να πείτε αυτό που σκέφτεστε – και να το κάνετε ανοιχτά. Και όπως δείχνει ο τροχός της τύχης, καταλαβαίνετε ότι το μέλλον είναι λαμπρό και ότι το παρελθόν δεν θα σας καθορίζει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Δίδυμοι
Κάρτες: Το τρία των κυπέλλων | Το δέκα των ράβδων | Ο Ιππότης των κυπέλλων

Δίδυμοι, στο παρελθόν, σύμφωνα με το τρία των κυπέλλων, νιώθατε πιο ανοιχτοί και δημιουργικοί. Τώρα, όπως δείχνει το δέκα των ράβδων, δεν φοβάστε να πάρετε τον έλεγχο και να δουλέψετε σκληρά για να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή και τον έρωτα.
Ο Ιππότης των κυπέλλων λέει ότι η καλύτερη προσέγγιση είναι να μην φοβάστε να δείχνετε αυτά που νιώθετε. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να δείχνετε συνέχεια την πιο ευαίσθητη πλευρά σας, αυτό θα προσελκύσει τους ανθρώπους δίπλα σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Κάρτες: Ο Βασιλιάς των ράβδων | Το πέντε των κυπέλλων | Η Δύναμη

Καρκίνοι, ο βασιλιάς των ράβδων δείχνει ότι στο παρελθόν έχετε προσπαθήσει να δοθείτε με όλο σας το είναι σε μια κατάσταση… Και στο τέλος δεν νιώσατε ότι τα πράγματα πήγαν όπως ελπίζατε.
Τώρα, όπως φαίνεται από το πέντε των κυπέλλων, είστε ακόμα αισιόδοξοι. Η αγάπη δεν έχει πεθάνει για σας. Η κάρτα της δύναμης λέει ότι στο μέλλον, για να επιτύχετε, θα πρέπει να έχετε επιμονή και να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας. Αυτά που σας δυσκολεύουν ή σας κάνουν να νιώθετε φόβο, μπορεί να είναι αυτά που θα αποδειχθούν ευλογία στο τέλος.

Ζώδια Λέων
Κάρτες: Ο Ακόλουθος των ράβδων | Ο Άσος των ράβδων | Το τέσσερα των πεντάκτινων

Λέοντες, ο ακόλουθος των ράβδων δείχνει ότι στο παρελθόν έχετε μάθει πολλά. Έχετε παρατηρήσει πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα, ακόμα κι αν δεν βρήκατε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας στους άλλους.
Τώρα, ο Άσος των ράβδων δείχνει ότι είστε έτοιμοι να πάρετε περισσότερες ευθύνες, ίσως στη δουλειά ή στη σχέση σας. Θα θέλατε την ευκαιρία να δείξετε ότι μπορείτε να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των άλλων. Στο μέλλον, προσπαθήστε να διαχειρίζεστε καλά τον χρόνο σας και να παίρνετε καλές οικονομικές αποφάσεις. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Παρθένος
Κάρτες: Η Δικαιοσύνη | Ο Κρεμασμένος | Ο Ιππότης των κυπέλλων

Παρθένοι, η κάρτα της Δικαιοσύνης δείχνει ότι στο παρελθόν δεν νιώθατε ότι σας είχανε φερθεί δίκαια και μετανιώνετε που κάνατε ό,τι σας είπαν.
Ο Κρεμασμένος λέει ότι ακόμα περιμένετε κάποιον να επιστρέψει και αναρωτιέστε αν θα το κάνει ποτέ. Στο μέλλον, σύμφωνα με τον Ιππότη των κυπέλλων, θα πρέπει να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Είτε τα παρατήσετε είτε μείνετε, μόνο εκείνη θα ξέρει τον σωστό δρόμο.

zwdia-9-zvdia-9

Ταρώ Ζώδια Ζυγός

Κάρτες: Η Βασίλισσα των ράβδων | Το πέντε των κυπέλλων | Το Άστρο

Ζυγοί, στο παρελθόν, όπως δείχνει η βασίλισσα των ράβδων, κάνατε ό,τι μπορούσατε και δώσατε αγάπη και στοργή σε αυτούς που αγαπάτε.
Τώρα, όπως λέει το πέντε των κυπέλλων, προσπαθείτε ακόμα να μείνετε ανοιχτοί και αισιόδοξοι σε μια ερωτική σχέση. Το Άστρο λέει ότι το μέλλον σας απαιτεί να έχετε πίστη, να πιστεύετε ότι θα συμβούν καλά πράγματα για σας.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτες: Ο Ιππότης των ξιφών | Το Άστρο | Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σκορπιοί, στο παρελθόν, όπως λέει ο ιππότης των ξιφών, ήσασταν έτοιμοι να λύσετε ένα σοβαρό πρόβλημα. Να παλέψετε για τα δικαιώματα σας, έτοιμοι για μάχη.
Στο παρόν, όπως δείχνει το Άστρο, άγγελοι σας προστατεύουν και οι δυνάμεις σας δίνουν πνευματική καθοδήγηση.
Στο μέλλον, σύμφωνα με τη βασίλισσα των πεντάκτινων, μια γυναίκα θα σας δώσει συναισθηματική υποστήριξη.

Ζώδια Τοξότης
Κάρτες: Ο Άσος των Ξιφών | Το δέκα των κυπέλλων | Το έξι των ράβδων

Τοξότες, στο παρελθόν είχατε μια νίκη που χρειάστηκε πολλή από την ενέργειά σας. Αλλά σας έδωσε κέρδη στο τέλος, σύμφωνα με τον άσο των ξιφών.
Τώρα, όπως δείχνει το δέκα των κυπέλλων, νιώθετε μόνοι και ίσως ότι κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Στο μέλλον είναι σημαντικό να φροντίζετε τον εαυτό σας. Με το έξι των ράβδων, είναι σημαντικό να κάνετε αυτό που πρέπει για να αποφύγετε το άγχος.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Κάρτες: Το εννιά των πεντάκτινων | Ο Ακόλουθος των ξιφών | Η Βασίλισσα των ράβδων

Αιγόκεροι, το εννιά των πεντάκτινων λέει ότι στο παρελθόν έχετε διαθέσει πολύ χρόνο και ενέργεια. Σας αρέσει να κάνετε εθελοντικά πράγματα, ακόμα κι αν δεν έχετε τόσο χρόνο πλέον.
Ο Ακόλουθος των ξιφών δείχνει ότι, στο παρόν, είναι καλό να μάθετε μια νέα τέχνη και να είστε ταπεινοί στη διαδικασία.
Στο μέλλον, η βασίλισσα των ράβδων δείχνει ότι θα ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα. Ίσως να ηγηθείτε μιας προσπάθειας να βοηθήσετε γυναίκες να υλοποιήσουν τους στόχους τους, ίσως εθελοντικά.

Ζώδια Υδροχόος
Κάρτες: Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων | Η Δικαιοσύνη | Ο Άσος των ράβδων

Υδροχόοι, ο Ακόλουθος των πεντάκτινων δείχνει ότι είστε άτομο που βγάλατε χρήματα στο παρελθόν για τους άλλους… και ίσως δεν εξοικονομήσετε όσα θα θέλατε.
Η κάρτα της δικαιοσύνης αποκαλύπτει ότι ένα άτομο που σας χρωστάει κάποια χάρη ή κάτι αξίας, θα σας το ξεχρεώσει σύντομα. Ο Άσος των ράβδων είναι σημάδι για το μέλλον: Θα μάθετε να κάνετε διαφορετικά κάποια πράγματα, ώστε να μην χάνετε το σωστό αποτέλεσμα στην πορεία.

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτες: Ο Αυτοκράτορας | Το δύο των ξιφών | Το εφτά των ράβδων

Ιχθύες, η κάρτα του Αυτοκράτορα δείχνει ότι στο παρελθόν νιώθατε ότι είχατε τον έλεγχο των αποφάσεων και τον επιλογών σας. Σας έβλεπαν ως κάποιον πολύ επιτυχημένο.
Τώρα βλέπετε ότι ίσως δίνετε πολλά, και πρέπει να κάνετε λίγο πίσω σε αυτό το στάδιο της ζωής σας. Στο μέλλον, το εφτά των ράβδων δείχνει ότι θα πάρετε μια πιο πνευματική προσέγγιση στη δουλειά. Θα κάνετε πράγματα που ξέρετε ότι είναι καλύτερα για σας γενικά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia