ταρώ ερωτικές προβλέψεις 27/09 Παρασκευή

taro-13

ταρώ ερωτικές προβλέψεις 27/09 Παρασκευή

ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Υπάρχει ένα πολύτιμο μάθημα που θα σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση σε αυτή την εμπειρία. Βρίσκετε έναν νέο τρόπο να συγχωρείτε.

Η αλλαγή είναι μια μορφή κίνησης που αποκαλύπτει πόσο έχετε εξελιχθεί. Είστε τόσο συντονισμένοι στους άλλους, που μπορείτε να θεραπεύσετε την καρδιά τους ή και τη δική σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Ήλιος

Είστε εκεί για εκείνους που αγαπάτε. Ένας φίλος ή ένας εραστής μπορεί να περνά από μια περίοδο απώλειας και η κατάσταση σας επηρεάζει κι εσάς. Ή μπορεί να υπάρχει απώλεια επικοινωνίας ή μιας σχέσης που επηρεάζει την ενέργεια της ημέρας.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Κόσμος

Δίνετε πολύ περισσότερα απ’ όσα παίρνετε. Ένας φίλος ή ένας συνεργάτης χρειάζεται βοήθεια με ένα πρόβλημα που είναι πιο εύκολο για εσάς να το λύσετε. Μια πλευρά σας αντιστέκεται στην πλήρη διαφάνεια, το να αποδεχτείτε ότι είστε σε ασφαλή χέρια είναι ο τρόπος για να ξεκινήσετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-zwdia-9988

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Στραφείτε στην ικανότητά σας να ηγείστε. Έχει δημιουργηθεί φιλία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας που είναι βαθύτερη απ’ όσο συνειδητοποιείτε. Πρέπει να αναλάβετε κάποια ευθύνη σε μια κατάσταση.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Διάβολος

Είστε πιο δυνατοί απ’ όσο πιστεύετε. Σήμερα είναι καλή μέρα για σας και την ερωτική ζωή σας. Θα βιώσετε χαρά και ευλογία μέσα από το φρέσκο βλέμμα του έρωτα.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν. Προκύπτει μια κατάσταση που αφορά ένα άτομο ή ένα λάθος από το παρελθόν. Δεν έχει σκοπό να σας χαλάσει τη διάθεση αλλά να σας δώσει την ευκαιρία να νιώσετε ευγνωμοσύνη για το παρελθόν που σας έκανε αυτούς που είστε σήμερα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

prodosia

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Μάθετε κάτι νέο. Καθώς ελκύετε άλλους προς εσάς, μπορεί να βλέπετε τον μοναδικό σκοπό σας σε κάθε αλληλεπίδραση. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από το πώς σας συμπληρώνει το ταίρι σας.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Το εφτά από των πεντάκτινων

Προσαρμοστείτε στην κατάσταση. Μια πρόσφατη απελευθέρωση ενέργειας σε έναν τομέα της ζωής σας ανοίγει τα τσάκρα σας και η δύναμη της έλξης είναι δική σας σήμερα.

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Το οχτώ των ράβδων

Να είστε πρόθυμοι να ξαναπροσπαθήσετε. Αν ανησυχείτε για το αν το ταίρι σας είναι ειλικρινές, βρείτε την αλήθεια.
Αν και δεν μπορείτε να ελέγξετε τους άλλους, έχετε την ευαισθησία για να ακούσετε την καρδιά σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Κερδίζετε από τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει στην καριέρα σας. Η διαίσθησή σας και η έκτη αίσθηση θα εισακουστούν, ειδικά σε θέματα καρδιάς. Αν χωρίσατε πρόσφατα με κάποιον και αισθάνεστε ότι αυτό το άτομο σας σκέφτεται, μπορεί να ισχύει.

dream

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη και δεν πειράζει. Μπορεί κάποιος που αναρωτιέται αν είστε ιδανικοί για τη σχέση που θέλουν, κάνοντας ερωτήσεις και δοκιμάζοντας την καρδιά σας. Αφιερώστε χρόνο στην καλλιέργεια μιας πιο υγιούς επαφής με τον άλλον. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των ράβδων

Θέλετε περισσότερη κατανόηση. Υπήρξε ένας τσακωμός που έγινε πιο σοβαρός απ’ όσο περιμένατε; Μέσα σας υπάρχει η αγάπη, αλλά η δυναμική μπορεί να καταστρέφει την αίσθηση ασφάλειας στη σχέση σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia