ταρώ ερωτικές προβλέψεις 28/09 Σάββατο

taro-13

ταρώ ερωτικές προβλέψεις 28/09 Σάββατο

ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Τρελός

Η ζωή παρουσιάζει μια σειρά δοκιμών, ειδικά μπροστά σε μια σημαντική ανακάλυψη. Αποφασίστε να ζείτε πάντα με ενέργεια αγάπης.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βιώσετε τη ζωή πιο πλήρως! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το Άστρο

Η ενοχή είναι κάτι που πρέπει να βγάλετε από μέσα σας. Δεν χρειάζεται να πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να έχετε κάνει καλύτερα. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε κάθε μέρα. Αφήστε τυχόν ψεύτικες ή περιοριστικές πεποιθήσεις σχετικά με τις δυνατότητές σας. Δώστε στη ψυχή σας την άδεια να αναπνεύσει.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Θάνατος

Το ευγενικό και γενναιόδωρο πνεύμα σας επικοινωνεί ότι η ζωή είναι γεμάτη άφθονη ενέργεια. Διδάσκετε τους άλλους να εμπιστεύονται ότι το σύμπαν λειτουργεί πάντα για το καλό τους. Εστιάστε σε πράξεις υπηρεσίας, καθώς αυτές σας κάνουν ευτυχισμένους και νιώθετε ότι εκπληρώνετε τον σκοπό της ζωής σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Ο Μάγος

Αποδεχτείτε τη ζωή με τους όρους της. Υπάρχουν πράγματα εκτός του ελέγχου σας και δεν πειράζει. Αποδεχτείτε το. Μάθετε να προσαρμόζεστε και να αλλάζετε ό,τι μπορείτε και να αφήνετε ό,τι δεν μπορείτε στο παρελθόν.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Γελάτε. Το χιούμορ είναι φάρμακο για την ψυχή. Όταν αισθάνεστε λυπημένοι ή όταν μια κατάσταση δεν συμβαίνει όπως ελπίζατε, προσπαθήστε να βρείτε έναν λόγο για να γελάσετε. Όταν εστιάζετε στην πιο ελαφριά πλευρά της ζωής, βλέπετε τα πράγματα ως προσωρινά, όχι μόνιμα, εμπόδια και μπορείτε να τα ξεπεράσετε πιο γρήγορα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Αντιμετωπίστε την αλήθεια. Η καλύτερη θεραπεία για την άρνηση είναι να δεχτείτε την αλήθεια και να αναγνωρίσετε πότε αισθάνεστε φοβισμένοι ή εκφοβισμένοι από νέα πράγματα. Μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε τον δισταγμό με την επίγνωση και τη χαρά.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Το έξι των ξιφών

Σκεφτείτε τις καταστάσεις και κάντε μια επιλογή που λειτουργεί καλύτερα για το δικό σας πρόγραμμα. Ο καθένας έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες, επιθυμίες και προκλήσεις. Όπως κι εσείς. Να είστε πιστοί στις δικές σας.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Συγχωρέστε και ξεχάστε. Μπορεί να βλέπετε τα πράγματα καθαρά τώρα, που έχει περάσει λίγος χρόνος. Είναι καλό να ξεπερνάτε το παρελθόν, να ζείτε στο παρόν και να μην επιτρέπετε στη δυσαρέσκεια από αυτά που σας έχουν πληγώσει να γίνει μέρος του μέλλοντος σας, που θα είναι γεμάτο από σπουδαίες εμπειρίες. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Οι εραστές

Ερωτευθείτε τον εαυτό σας. Να είστε υπερήφανοι για τη δουλειά σας και το ποιοι είστε σαν άτομο. Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να απολαύσετε όλα όσα είστε και να είστε όλα αυτά που μπορείτε να είστε. Όταν βλέπετε κάτι με αξία σε κάποιον, να θυμάστε ότι είναι ο καθρέφτης των ίδιων ιδιοτήτων στον εαυτό σας.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Ποτέ δεν είστε μόνοι, ακόμα και σε αυτές τις στιγμές που αισθάνεσαι μοναξιά. Η απώλεια είναι μια ευκαιρία να βρείτε κάτι που θα πάρει τη θέση αυτού που χάθηκε. Μια νέα περιπέτεια σας περιμένει!

taro-6-9

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Το έξι των πεντάκτινων

Για όλα τα πράγματα, πείτε ευχαριστώ. Να είστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχετε και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Είστε διπλά ευλογημένοι. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε μέσα σας και πολλά περισσότερα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το τρία των ξιφών

Επικεντρωθείτε στη χαρά σας. Η αυτοεκτίμηση είναι ένα δώρο της ψυχής που δίνετε στον εαυτό σας. Έχετε αυτοπεποίθηση. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας. Ονειρευτείτε!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia