Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 28/10 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 28/10 Δευτέρα

Ταρώ ζώδια Κριός
Η κάρτα της ημέρας: ο άσος των ράβδων

Η κάρτα άσος των ράβδων σήμερα βρυχάται με μια δημιουργική δύναμη, με θείο σκοπό, και καθαρά εκστατική θέρμη! Είναι τα αποστάγματα  της θεάς Σάκτι σε όλο τους  το μεγαλείο! Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τη δημιουργία,  την αρχή,  την τύχη, και την περιπέτεια. Τα πιο τρελά σας  όνειρά σας εκδηλώνονται, οι σπόροι φυτεύονται, ριζώνουν και αναπτύσσονται.

Σχετικά με την αγάπη, ο άσος των ράβδων σας επιτρέπει να γνωρίζετε ότι μια νέα αρχή εμφανίζετε στον ορίζοντα. Η αγάπη της ζωής σας έρχεται σε πλήρη ισχύ. Είστε έτοιμοι; Είστε σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε – και να ανοίξετε  τη ζωή σας για να το υποδεχθεί; Αν είστε σε μια σχέση, αυτή η κάρτα μιλάει για ένα ανανεωμένο πάθος, μια μετατροπή σε καθαρή αγάπη! Μείνετε συνεπαρμένοι και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος
Η κάρτα της ημέρας: ο κρεμασμένος

Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι έχετε την ευκαιρία να  παραμείνετε για λίγο στην  ακινησία: Να κοιτάξετε βαθιά μέσα και να αφήσετε τις απαντήσεις να  έρθουν σε σας. Θα είναι η υπενθύμιση ότι ήρθε η ώρα να δείτε με άλλο μάτι  νέες προοπτικές! Καθαρίστε το παλιό και να δημιουργήστε χώρο για το νέο! Παραδοθείτε και  αφήστε τη μαγεία του σύμπαντος να εργαστεί για εσάς! Μπορεί η αγάπη σας να  είναι στο δρόμο. Πάρτε μια στιγμή για να βγείτε  από το χρόνο και το χώρο, διαλογιστείτε, χαλαρώστε και εμπιστευθείτε την ψυχή σας!

Ζώδια Δίδυμοι
Η κάρτα της ημέρας: δέκα των δηναρίων (ανεστραμμένη) & η  δύναμη

Οι δυο αυτές κάρτες δείχνουν ότι η αγάπη, η ευτυχία, η ασφάλεια και η σοβαρότητα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε μια σχέση. Αλλά  κυριαρχεί η φτώχεια κάποιας μορφής – είτε υλικής είτε πνευματικής – που κάνει το ζευγάρι να αγωνίζεται παρανοϊκά. Όμως η πτυχή  της κάρτας «Δύναμη» θέλει να θυμάστε να είστε πάντα ευέλικτοι . Χρειάζεται μεγάλη δύναμη για να πάτε σύμφωνα  με τη ροή των πραγμάτων, να εμπιστευθείτε  το Σύμπαν για να πάτε όπου θέλετε . Για να αγκαλιάσετε το άγνωστο… Χρειάζεται να εμπιστευτείτε τις  έμφυτες ικανότητες, που οι περισσότεροι από εσάς έχετε ξεχάσει. Αλλά όχι σήμερα! Σήμερα πρέπει να θυμηθείτε  ότι για να προχωρήσετε με τη ροή, δεν θα αντισταθείτε . Εσείς  θα κάνετε το άλμα προς τα εμπρός και  το σύμπαν θα σας στηρίξει  πραγματικά!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Ζώδια Καρκίνος
Η κάρτα της ημέρας: το εννέα των ξιφών

Αυτή είναι η κάρτα  του στρες, της ανησυχίας και  της λύπης. Δείχνει πόσο συχνά βασανίζετε τον εαυτό σας για τα λάθη που έχετε κάνει, ότι ανησυχείτε για πράγματα που στην πραγματικότητα έχουν περάσει. Ωστόσο, το παρελθόν έχει φύγει και δεν μπορεί να αλλάξει – και το μέλλον δεν είναι εδώ ακόμη. Το μόνο που έχουμε, είναι το αιώνιο τώρα. Τι υπέροχο πράγμα, η δύναμη του τώρα!
Αφήστε τον εαυτό σας να επικεντρωθεί σε αυτά που είναι υπό τον έλεγχό σας τώρα, για να βελτιώσετε  τα πράγματα  στο μέλλον και να εκδηλώσουν τα ιδανικά αποτελέσματα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Λέων
Η κάρτα της ημέρας: η δύναμη

Η κάρτα «Δύναμη» είναι ο αριθμός 8. Τα οχτάρια είναι πολύ θετικά και δείχνουν θετικές αλλαγές. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι  θα πρέπει να εστιάσετε στο θάρρος και  το σθένος σας: Να ενισχύσετε  τις πεποιθήσεις σας και να αμφισβητήσετε αυτούς που κάνουν λάθος. Λέει ότι θα πρέπει να έχετε θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχετε  Η επιτυχία θα έχει σαν αποτέλεσμα να θεωρηθείτε ηγέτης και πηγή έμπνευσης. Ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας, θα προκύψει κάτι τόσο δυνατό που θα λειτουργήσει σαν ανάχωμα δύναμης για εσάς και τον σύντροφό σας.

xartomanteia

Ζώδια Παρθένος

Η κάρτα της ημέρας: ο ιππότης των κυπέλλων (ανεστραμμένος) & το οκτώ των κυπέλλων (ανεστραμμένο)

Η κάρτα «Ιππότης των κυπέλλων ανεστραμμένος», δείχνει μια ευκαιρία στην αγάπη. Για μερικούς από εσάς, όλα δουλεύουν μια χαρά. Αλλά για τους περισσότερους δείχνει ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν  όπως τα  είχατε ονειρευτεί. Είστε πληγωμένοι και λυπημένοι. Από την άλλη, η κάρτα «Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο», δείχνει ότι μπορεί να ξεκινήσατε με καλές προθέσεις… Αλλά ο σύντροφός σας σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τις ανάγκες του.

Ζώδια Ζυγός
Η κάρτα της ημέρας: ο κόσμος

Αυτή η κάρτα σχετίζεται με θέματα αγάπης,  αποτελεί την αρχή για κάτι θεαματικό. Θα γίνετε πιο  σαφείς για το τι θέλετε. Θα λαμβάνετε πληροφορίες και θα  μπορείτε να κινηθείτε  εκτός της ζώνης άνεσής σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αγάπη και σεβασμό. Εμπιστευτείτε τις πόρτες που ανοίγουν και θα σας μεταφέρουν  στο μέρος που θέλετε να πάτε. Αν είστε σε σχέση, η κάρτα του  Κόσμου υποδεικνύει ότι θα προχωρήσετε  σύντομα σε  υψηλότερες δονήσεις. Θα νιώσετε μια βαθύτερη σύνδεση, ένα ανανεωμένο πάθος, την ικανότητα να προχωρήσετε πέρα από το παρελθόν!

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Ζώδια Σκορπιός

Η κάρτα της ημέρας: o τροχός της τύχης

Ο τροχός της τύχης μερικές φορές θεωρείται περίπλοκη κάρτα ταρώ, γιατί βασικά τονίζει πως “οτιδήποτε μπορεί να συμβεί». Αυτό ισχύει ακόμη και για θέματα αγάπης και σχέσης. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιον, η κάρτα αποκαλύπτει ότι κάτι θα συμβεί ανάμεσα σε εσάς και αυτόν. Επίσης, ότι αυτό μπορεί να γίνει με έναν σοκαριστικό τρόπο. Εν ολίγης, η τύχη είναι μαζί σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν είστε ήδη σε σχέση, ο «Τροχός της τύχης» σας λέει ότι  καλά πράγματα συμβαίνουν ή έρχονται για εσάς. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης
Η κάρτα της ημέρας:  ο βασιλιάς των ξιφών

Αυτή η κάρτα εμφανίζεται στη ζωή σας όταν είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε δράση. Να αναλάβετε εσείς τα ηνία, για να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Επιπλέον, ο βασιλιάς των ξιφών θυμίζει να είστε  προσεκτικοί και παρόντες σε ό,τι κάνετε. Το  να κάνετε ό,τι  σας ευχαριστεί, είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Όσο  αφορά την αγάπη, το σωστό πρόσωπο για εσάς βρίσκεται στη γωνία. Αυτό το άτομο θα κατέχει όλες τις ιδιότητες του βασιλιά: Θα σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θα σας γεμίζει με ασφάλεια.

Ζώδια Αιγόκερως
Η κάρτα της ημέρας: το άστρο

Αυτή η κάρτα λέει να αναλάβετε δράση σε ό,τι ξέρετε, να πάρετε το  πάνω χέρι. Εμπιστευθείτε ότι το σύμπαν θα χειριστεί τις λεπτομέρειες. Να έχετε πίστη ότι ξέρετε τι κάνετε και πότε να το κάνετε. Δεν χρειάζεται να ελέγχετε τα πάντα ή να γνωρίζετε  πώς θα παίξουν όλοι οι άλλοι. Να ξέρετε ότι όλα εκτυλίσσονται για το δικό σας ανώτερο καλό! Ποτίστε τους σπόρους σας και θα αυξηθούν. Θρέψτε και φροντίστε  τον εαυτό σας και τον κόσμο σας. Και να θυμάστε να αγαπάτε τον εαυτό σας, με τον τρόπο που θέλετε να αγαπηθεί. Αφήστε το φως σας να λάμψει, ήρθε η  ώρα για το μεγάλο παιχνίδι!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος
Η κάρτα της ημέρας: το εννέα των ξιφών

Αυτή η κάρτα υποδηλώνει έντονα ότι έχετε τώρα την ευκαιρία να βγείτε από μια δύσκολη θέση. Να καταργήστε τις ανησυχίες και το άγχος σας, να βρείτε βοήθεια για την θλίψη και τα προβλήματά σας. Υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας, μια αχτίδα φωτός στον ορίζοντα. Αλλά δεν θα  το εισπράξετε, αν απλά κάθεστε και περιμένετε να συμβεί… Πρέπει να κινητοποιήσετε τον εαυτό σας, να αρχίσετε να βγαίνετε από το τέλμα που βρίσκεστε. Υπάρχει βοήθεια – και  θα βρεθεί, αν απλά βρείτε εσείς πρώτοι το θάρρος να εξετάσετε και να ρωτήσετε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ιχθύες
Η κάρτα της ημέρας: το έξι των κυπέλλων ανεστραμμένο

Αυτή η κάρτα εξακολουθεί να ασχολείται με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, αλλά από την αρνητική τους επήρεια. Επειδή δεν σας φέρνουν στο μυαλό κάτι καλό, αυτές οι αναμνήσεις σας κάνουν νευρικούς και ευερέθιστους. Αν έχετε βιώσει πρόσφατα έναν χωρισμό, μάλλον έχετε ακόμη σκληρά συναισθήματα. Οι όμορφες αναμνήσεις είναι λιγότερες από τις πικρές, γι’ αυτό έχετε ακόμη οργή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-098