Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 28/11 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 28/11 Πέμπτη

Ταρώ Ζώδια Κριός
Κάρτα: Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Είστε βασίλισσες τους εαυτού σας. Δεν σας αρέσει να σας διατάζουν.
Όταν νιώθετε ότι δεν έχετε άποψη πάνω στο θέμα που σας αφορά, η κατάσταση γίνεται συναισθηματικό τρενάκι για όλους όσους εμπλέκονται.

Ίσως γι’ αυτό η κάρτα σας είναι η Βασίλισσα των κυπέλλων σήμερα. Όταν νιώθετε ότι τα συναισθήματά σας σάς παρασύρουν, πάρτε μια βαθιά ανάσα και μην ξεχνάτε τι έχει περισσότερη σημασία για σας τώρα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Θέλετε να διορθώνετε τα στραβά και για σας και για τους άλλους. Είστε πεισματάρηδες όταν ξέρετε ότι έχετε δίκιο, όπως κι όταν υπερασπίζεστε τα δικαιώματα των άλλων.
Γι’ αυτό η Αρχιέρεια είναι η ιδανική κάρτα για σας σήμερα. Υπάρχει ο χρόνος και ο χώρος για τα πάντα. Όταν νιώθετε χαμένοι, συντονιστείτε με την καρδιά σας και πηγαίνετε όπου σας οδηγεί.

Ζώδια Δίδυμοι
Κάρτα: Το πέντε των κυπέλλων

Είστε πολύ-δυναμικοί. Ξέρετε να κάνετε τόσα πράγματα, αλλά η συγκέντρωση δεν είναι το δυνατότερο χαρακτηριστικό σας.
Σήμερα το πέντε των κυπέλλων σας λέει ότι δεν πειράζει αν θέλετε να κλάψετε. Τα δάκρυα είναι υγιή και όταν νιώθετε με την καρδιά, το σώμα και τη ψυχή σας θα θεραπευτείτε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος
Κάρτα: Ο Πύργος

Υπάρχει μια πλευρά σας που είναι συναισθηματική, αλλά είστε σκληροί όταν πρέπει.
Όταν έρχονται προβλήματα, η κάρτα του Πύργου δείχνει ότι είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε ότι κρατάει κάτω την καρδιά σας. Ό,τι σας κρατά απ’ το να βιώσετε την απόλυτη χαρά, θα φύγει σύντομα.

Ζώδια Λέων
Κάρτα: Το εφτά των ράβδων

Η δυνατή φύση σας μπορεί να είναι έντονη για τους άλλους. Ξέρετε ότι πίσω από το θάρρος υπάρχει ένα άτομο με ευαίσθητη καρδιά, που ξέρει πότε να κάνει πίσω.
Το εφτά των ράβδων είναι καλό σημάδι για ό,τι περνάτε. Βιώνετε ένα πνευματικό μάθημα που θα σας κάνει να νιώσετε ευγνωμοσύνη στο τέλος. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Παρθένος
Κάρτα: Ο Ιππότης των ξιφών

Είστε επιλεκτικοί, αλλά για καλό λόγο. Τα υψηλά πρότυπά σας απαιτούν να κοιτάξετε έξω από τον εαυτό σας. Αν δεν το κάνετε, δεν θα το κάνουν οι άλλοι για σας.
Ο Ιππότης των ξιφών δείχνει πόσο σημαντικό είναι να είστε λογικοί, πράγμα που μπορείτε να κάνετε εύκολα όταν το βάλετε στο μυαλό σας.

prodosia

Ζώδια Ζυγός
Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Είστε δίκαιοι, αλλά μερικές φορές το βάρος να πρέπει να κρατάτε τους άλλους στο μονοπάτι τους είναι πολύ για σας. Μερικές φορές πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα.
Το τέσσερα των ξιφών λέει να διαχειριστείτε το μυαλό σας και να δώσετε στον εαυτό σας υγιείς περισπασμούς, ώστε να επικεντρωθείτε στα θετικά και σε αυτά που σας κάνουν χαρούμενους.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ξιφών

Έχετε διαίσθηση και όταν βλέπετε πράγματα που δεν βλέπουν οι άλλοι, είναι δύσκολο να μην τους κρίνετε. Δεν σας αρέσει όταν οι άλλοι σας δείχνουν τα ελαττώματά σας με τόση διάθεση, ενώ τα δικά τους είναι τόσο εμφανή.
Όπως δείχνει ο Ακόλουθος των ξιφών, θα σας βοηθήσει σε βάθος χρόνου να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βλέπει το καλό σε κάθε κατάσταση και να αφήνει το αποτέλεσμα στην τύχη. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης
Κάρτα: Το δέκα των ξιφών

Θέλετε να περνάτε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε και μια σοβαρή πλευρά. Για την ακρίβεια, είστε πιο σοβαροί απ’ όσο συνειδητοποιούν οι άλλοι.
Όπως αποκαλύπτει το δέκα των ξιφών, είστε σε πολύ ισχυρή θέση ακόμα κι αν δεν το νιώθετε ακόμα.

taro-6-9

Ζώδια Αιγόκερως
Κάρτα: Το έξι των ξιφών

Συχνά παίρνετε δύσκολες αποφάσεις, ακόμα κι αν απογοητεύουν ή θυμώνουν τους άλλους.
Αλλά μερικές φορές για να πάρετε αυτό που θέλετε, πρέπει να είστε αυστηροί.
Το έξι των ξιφών δείχνει ότι πρέπει να σταματήσετε να ανησυχείτε για τα πράγματα που δεν είναι στον έλεγχό σας και να αφήσετε τη ζωή να συμβεί.

Ζώδια Υδροχόος
Κάρτα: Το τρία των πεντάκτινων

Είστε ανοιχτόμυαλοι, φιλικοί και πάντα δίπλα στους άλλους, αλλά μερικές φορές χρειάζεστε το ίδιο απ’ τους άλλους.
Το τρία των πεντάκτινων αποκαλύπτει ότι μερικά πράγματα στη ζωή φαίνονται αδύνατα, αλλά έχετε μια δημιουργική λύση για όλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σήμερα είναι να προσπαθήσετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Κόσμος

Είστε τρυφεροί και στοργικοί και αυτό συχνά σας φέρνει σε δύσκολη θέση με τους φίλους σας.
Η κάρτα ταρώ Κόσμος σημαίνει ότι όταν είστε φιλόδοξοι και βάζετε στόχο τα αστέρια, πέφτουν κάτω για να τα πιάσετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia