Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 30/12 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 30/12 Δευτέρα

Ταρώ Κριός
Το έξι των κυπέλλων

Σταματήστε για να θαυμάσετε τη ζωή! Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φωλιάσετε με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρούς χνουδωτούς φίλους.

Αν νιώθετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, σκεφτείτε την εποχή που ήσασταν πιο χαρούμενοι. Ποιο μάθημα μπορείτε να πάρετε για να αυξήσετε την γαλήνη σας; Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Διάβολος

Νιώθετε σαν να παίζετε στις πενήντα αποχρώσεις του γκρι σήμερα; Κάτι βάζει σε πειρασμό την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας; Παραθέτω τον αθάνατο Όσκαρ Ουάιλντ: Ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από έναν πειρασμό, είναι να υποκύψεις». Άντε λοιπόν, περάστε καλά αλλά μην το παρακάνετε. Μόνο μην ξεχνάτε ποιος έχει τον έλεγχο: Εσείς. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ένα σημαντικό μήνυμα σας περιμένει, αλλά δεν θα φτάσει όπως περιμένατε. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές της διαίσθησής σας και όνειρα που σας δίνουν έμπνευση. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει χωρίς σκέψη. Δείτε τι όνειρα μπορεί να προκύψουν στην καλλιτεχνική μορφή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-fotia

Ταρω Καρκίνος
Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές καθόμαστε στη θέση του οδηγού. Άλλες όχι. Σήμερα, ο τροχός της τύχης λέει ότι οι δυνάμεις της Τύχης οδηγούν το αμάξι σας και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα φόβου και άγχους. Η πρόκληση: Εμπιστευτείτε την απόλυτη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα όλα είναι γραφτό να γίνουν, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή μοιάζει ασταθές.

Ταρώ Λέων
Το τρία των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε για χαρά! Η σημερινή ημέρα θα είναι μοναδική. Είτε αυτή η ευτυχία προέρχεται από μια οικογενειακή συγκέντρωση, μια συγκέντρωση με φίλους είτε απλώς μερικά καλά νέα, πιείτε από το κρασί της ικανοποίησης. Γιορτάστε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Το πέντε των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που τίθεται από το πέντε των πεντάκτινων. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι από την έλλειψη χρημάτων αυτή τη στιγμή: Δεν έχετε αρκετούς πόρους, δεχτήκατε μια απογοητευτική επαγγελματική ευκαιρία. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει πραγματικά στον λογαριασμό σας μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκληση σήμερα: Δείτε τι είναι αυτό που σας τροφοδοτεί πραγματικά. Ένας σωρός χρυσού σημαίνει λίγα πράγματα όταν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Ο Ιππότης των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή έχει να κάνει με τον σχεδιασμό και τη σκέψη. Άλλες, έχει να κάνει με τη δράση και την αρχή νέων πρότζεκτ. Σήμερα, ο ιππότης των ράβδων σάς καλεί να προχωρήσετε με οτιδήποτε σχέδια σκεφτόσασταν. Μην καθυστερήσετε να πάρετε πρωτοβουλία. Εναλλακτικά, ο ιππότης των ράβδων μπορεί να σηματοδοτεί κάποιον που σας εμπνέει έντονα. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια για να κινηθείτε.

Ταρώ Σκορπιός
Το δύο των ράβδων

Αυτή η ιδέα που τριγυρνούσε στο μυαλό σας; Βρείτε έναν σύντροφο να σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια ή δουλειά. Και μη φοβάστε να δουλέψετε σκληρά. Χρησιμοποιήστε μόχθο για να μεταμορφώσετε την έμπνευση σας σε κάτι παραπάνω από ιδέα.

Ταρώ Τοξότης
Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει μια ξένη παροιμία, η εμπειρία είναι σαν χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε όλα τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η Βασίλισσα των ξιφών κατέχει την ικανότητα να χρησιμοποιήσει την εμπειρία σε ό,τι κι αν της φέρει η ζωή. Σήμερα, η δουλειά σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να διορθώσετε αυτό που σας βαραίνει. Διαχωρίστε την ήρα απ’ το σιτάρι.

zodia-zvdia-75

Ταρω Αιγόκερως
Το εφτά των ξιφών

Νιώθετε ευάλωτοι; Δεν φαντάζεστε πράγματα, σας το υπόσχομαι: υπάρχει σίγουρα ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε, λοιπόν, μαζέψτε τα όπλα σας να είστε καλυμμένοι. Ωστόσο, μην το παρακάνετε: Να είστε σε άμυνα όχι επίθεση. Διαφορετικά αυτά τα όπλα μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Υδροχόος
Το πέντε των ξιφών

Νιώθετε παρανοϊκοί; Μερικές φορές η δυσφορία που νιώθουμε σε μια κατάσταση είναι εκεί για καλό λόγο. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει που προστατεύετε τον εαυτό σας για την περίπτωση επίθεσης. Ωστόσο, προσέξτε να μην αρχίσετε να ψάχνετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τις γροθιές σας κάτω.

Ταρώ Ιχθύες
Ο Άσος των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή έχει να κάνει με τον σχεδιασμό και τη σκέψη. Άλλες, έχει να κάνει με τη δράση και την αρχή νέων πρότζεκτ. Φανταστείτε ποιου η ατζέντα είναι προς το συμφέρον σας τώρα. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου γεμάτη δημιουργικότητα. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για έμπνευση και νέες ευκαιρίες. Αναπτυχθείτε και μεγαλώστε!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia