Ταρώ Ιούνιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις

taro-apistia

Ταρώ Ιούνιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταρώ Ιούνιος 2021 Κριός
Κάρτες: Η Δικαιοσύνη, Το 6 των Πεντάκτινων, Οι Εραστές

Αγαπητοί Κριοί, φαίνεται ότι σας προβληματίσουν κάποιες αμφιβολίες για μια στενή σας σχέση. Αυτό υποδεικνύει η σύγκρουση λογικής – καρδιάς, από την κάρτα των Εραστών. Ελλοχεύει ένας πειρασμός να θέσετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα… Αλλά είναι αυτό δίκαιο για την άλλη πλευρά;

Την ορθή κατεύθυνση θα σας την δείξουν οι κάρτες της Δικαιοσύνης και του 6 των Πεντάκτινων στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου. Πρέπει να φανείτε μεγαλόψυχοι και ακριβοδίκαιοι: Να ακολουθήσετε την ηθική σας και να μην κάνετε τίποτα σκιώδες. Ακόμα κι αν σας φανεί δύσκολο βραχυπρόθεσμα, στο μέλλον αυτή η σχέση θα γίνει ισχυρότερη. Να είστε τίμιοι και ευγενικοί!

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτες: Ο Μάγος, Το 3 των Πεντάκτινων, Το Άρμα

Είστε έτοιμοι για μια αναβάθμιση της καριέρας σας, αγαπητοί Ταύροι; Σας την υπόσχεται για τον φετινό Ιούνιο αυτή η τριάδα καρτών, που αφορά προαγωγές και επεκτάσεις, μετακινήσεις ή/και αλλαγή έδρας!

Το 3 των Πεντάκτινων βεβαιώνει ότι οι προσπάθειές σας έχουν γίνει αντιληπτές, εκτιμώνται και σύντομα θα επιβραβευθούν από άτομα με επιρροή. Ο Μάγος και το Άρμα είναι ισχυρές κάρτες, που αφορούν την πρόοδο μέσα από την πρόθεση: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και η καριέρα σας θα πάρει την ιδανική πορεία. Δεν αποκλείεται οι ορίζοντές σας να επεκταθούν σε άλλα μέρη, γι’ αυτό παραμείνετε αισιόδοξοι και σίγουροι… Είστε ήδη σε κίνηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ιούνιος 2021 Δίδυμοι

Κάρτες: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων, Το 9 των Ράβδων, Το 4 των Ράβδων

Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι καιρός να αφήσετε τη διαίσθηση και το συναίσθημα να σας κατευθύνει όσον αφορά ένα παλιό πρόβλημα… Τώρα μπορείτε να το επιλύσετε άπαξ δια παντός, για να διανύσετε τον φετινό Ιούνιο με μια ομαλή και ανέφελη πορεία!

Το 9 των Ράβδων επιβεβαιώνει ότι ένα βαλτωμένο εμπόδιο μπορεί να αρθεί, πιο εύκολα απ’ όσο νομίζετε. Χωρίς άγχος, κάντε αυτό που νιώθετε σωστό – κι ας φαντάζει παράλογο. Η ευαισθησία σας κεντρίζεται με τη Βασίλισσα των Κυπέλλων, ενώ το 4 των Ράβδων προβλέπει ένα μεταίχμιο. Σας αναμένουν προσοδοφόρες ανταμοιβές, μόλις απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα!

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτες: Το 7 των Ξιφών, Το 7 των Ράβδων, Το Αστέρι

Αγαπητοί Καρκίνοι, έχετε εμπλακεί σε μια ανταγωνιστική κατάσταση: Διεκδικείτε κι εσείς ένα έπαθλο, όπως υποδεικνύει το 7 των Ράβδων… Και στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου μπορείτε να το κατακτήσετε!

zwdia-tarw-zodia-19Το 7 των Ξιφών αποκαλύπτει ότι δεν δρουν δίκαια όλοι οι αντίπαλοί σας, άρα δεν αποκλείονται σκιώδεις ή ύπουλες κινήσεις. Αλλά αυτές δεν θα αναχαιτίσουν τη δική σας νίκη, μόνο θα πλήξουν τους ίδιους. Το Αστέρι θα φροντίσει να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρό σας, γι’ αυτό διατηρήστε την πίστη και την αποφασιστικότητά σας!

Ταρώ Ιούνιος 2021 Λέων

Κάρτες: Ο Άσος των Ράβδων, Ο Θάνατος, Το 6 των Ξιφών

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η τριάδα καρτών αναφωνεί «Κάντε τώρα μια καινούργια αρχή»! Για ό,τι κι αν σκέφτεστε να εγκαταλείψετε, να απελευθερωθείτε και να προχωρήσετε σε νέα μονοπάτια, ο φετινός Ιούνιο είναι η ιδανική στιγμή!

Το 6 των Ξιφών αφορά την ευπρόσδεκτη εκκίνηση, την ετοιμότητα να απομακρυνθείτε από κάτι πεπαλαιωμένο. Ο Άσος των Ράβδων είναι η νέα αρχή σας, που αποπνέει αυθεντικότητα και έμπνευση και ενθουσιασμό. Ο Θάνατος επιβεβαιώνει το σημείο που αλλάζετε τη ζωή σας, κλείνετε το παλιό κεφάλαιο και ανοίγετε καινούργιο. Μπορείτε να μεταμορφώσετε τα πάντα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Παρθένος
Κάρτες: Ο Κόσμος, Το 4 των Πεντάκτινων, Το 4 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Παρθένοι, βιώνετε κάποιες δυσχέρειες που σας ταράζουν και σας γεμίζουν αμφιβολίες. Δεν πρέπει να πιέζεστε άλλο, καθώς το σύμπαν φροντίζει για την ετοιμότητά σας να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές!

Ο Κόσμος δείχνει ότι περνάτε σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής, που χρειάζεται λίγο κόπο αλλά σας πάει στη σωστή κατεύθυνση. Το 4 των Κυπέλλων επιβεβαιώνει την τωρινή σας δυσαρέσκεια, το 4 των Πεντάκτινων υπονοεί τη δυναμική της να σας παγιδεύσει… Είναι στο χέρι σας να μην το επιτρέψετε, να κάνετε την ανατροπή!

Ταρώ Ιούνιος 2021 Ζυγός

Κάρτες: Ο Ιεροφάντης, Η Κρίση, Ο Τρελός

Αγαπητοί Ζυγοί, οι πιο ισχυρές κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα τάσσονται στο πλάι σας για τον φετινό Ιούνιο! Μεγάλα πράγματα σας αναμένουν, με δύναμη ώθησης τον Τρελό: Πρόκειται για την πρώτη κάρτα των ταρώ, που ανοίγει τον δρόμο για νέα ξεκινήματα!

Η Κρίση μεγεθύνει τη διαβεβαίωση για μια νέα αρχή… Αρκεί να συνειδητοποιήσετε και να αξιοποιήσετε την αλλαγή, να είστε ξεκάθαροι για όσα αφήνετε πίσω και γιατί. Πάρτε αυτά τα μαθήματα ζωής, αντλείστε τη σοφία τους. Ο Ιεροφάντης υποδεικνύει μια τάση επανάστασης, αντίστασης σε δομές ή ρόλους που σεβόσασταν ως τώρα… Αλλά πλέον δεν σας εξυπηρετούν σε κάτι. Μαθαίνετε, ζείτε, προοδεύετε και ωριμάζετε!

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτες: Ο Διάβολος, Η Σελήνη, Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Σκορπιοί, σας προσεγγίζει μια προσωπική αποκάλυψη: Αυτό δείχνει η Σελήνη, προειδοποιώντας ότι θα προκύψει αιφνίδια και θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή σας. Ο Διάβολος δείχνει ότι αφορά μια επιβλαβή συνήθειά σας, είτε μια επαναλαμβανόμενη τακτική που σας περιορίζει!

Στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου θα αντιληφθείτε επιτέλους τη ρίζα αυτού του κακού. Θα αδράξετε την ευκαιρία να σπάσετε αυτή την αλυσίδα και να απελευθερωθείτε. Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων διαβεβαιώνει ότι θα βιώσετε άμεσα τον θετικό αντίκτυπο σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Από την υγεία και το σπίτι, μέχρι την εργασία και τα οικονομικά σας. Κάντε τώρα την κίνηση!

Ταρώ Ιούνιος 2021 Τοξότης

Κάρτες: Το 8 των Κυπέλλων, Το 3 των Ξιφών, Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Αγαπητοί Τοξότες, το καθετί είναι αυτό που είναι! Ο συνδυασμός του 3 των Ξιφών με το 8 των Κυπέλλων, αποκαλύπτει την πικρή αλήθεια για κάτι ή κάποιον που τρέφατε ελπίδες. Σας απογοήτευσε, αυτή είναι η αλήθεια!

Στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου καλείστε να το αποδεχθείτε, να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο και να προχωρήσετε με αξιοπρέπεια. Ο Βασιλιάς των Ράβδων διαβεβαιώνει ότι σας αναμένει μια καινούργια περιπέτεια, όπου θα αντικαταστήσετε την όποια απώλεια με κάτι που θα σας ενθουσιάσει. Μεγαλύτερα και σπουδαιότερα πράγματα έπονται, όσα βιώσατε ήταν μόνο η προετοιμασία γι’ αυτά!

zwdia – love

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτες: Το 7 των Κυπέλλων, Το 2 των Ράβδων, Η Βασίλισσα των Ράβδων

Αγαπητοί Αιγόκεροι, συνήθως δεν είστε αναποφάσιστοι… Αλλά το 7 των Κυπέλλων και το 2 των Ράβδων δείχνουν ότι κάτι σας προβληματίζει. Αυτή η αναλγησία είναι η ρίζα της νευρικότητάς σας!

Στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου πρέπει να κάνετε την επιλογή σας. Απαλλαγείτε από την ανάγκη να γίνονται όλα σωστά από την πρώτη απόπειρα, βγείτε από αυτή την πίεση και την τελειομανία σας. Η Βασίλισσα των Ράβδων υποστηρίζει ότι η μόνη λάθος πράξη, είναι η απραξία. Αν μια επιλογή σας δεν αποδώσει, κάντε μια άλλη και προχωρήστε παρακάτω!

Ταρώ Ιούνιος 2021 Υδροχόος

Κάρτες: Το 5 των Ξιφών, Ο Κρεμασμένος, Ο Άσος των Ράβδων

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάποια σύγκρουση αναχαίτισε την πορεία σας. Αν και νιώθετε βαλτωμένοι τώρα, δεν σας λείπει η θέληση να προχωρήσετε. Το 5 των Ξιφών και ο Κρεμασμένος πιστοποιούν ότι έχετε πιεστεί και νιώθετε κάποια ανασφάλεια… Αλλά ως εδώ!

Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει κάτι που έγινε – αλλά μπορεί να διαμορφώσει όσα θα επακολουθήσουν. Αυτό καλείστε να κάνετε στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου, που έχετε τη βοήθεια του Άσου των Ράβδων. Είναι καιρός να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε διάφορες διαδρομές. Κάντε αλλαγές και επαναρρυθμίσεις, αλλάξτε τακτική αν κάτι δεν αποδίδει. Μην αποθαρρύνεστε γιατί μπορείτε να ανταπεξέλθετε!

zwdia-66

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτες: Το 8 των Ράβδων, Ο Άσος των Πεντάκτινων, Ο Ιππότης των Ράβδων

Αγαπητοί Ιχθύες, ετοιμαστείτε να διανύσετε τον φετινό Ιούνιο στο επίκεντρο κάθε επικοινωνίας! Συντονιστείτε με την κατάλληλη συχνότητα και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων: Προσκλήσεις, πληροφορίες, σχολιασμοί, ειδήσεις και ευκαιρίες θα σας κατακλύσουν!

Έχετε τη στήριξη του εύγλωττου 8 των Ράβδων και του αεικίνητου Ιππότη των Ράβδων. Αξιοποιήστε την ενέργειά τους για να προοδεύσετε, να μπείτε σε νέα περιβάλλοντα και ρόλους. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, επιμένει ο Άσος των Πεντάκτινων. Μπορεί να είναι η αρχή ενός εντελώς νέου κεφαλαίου στη ζωή σας, γι’ αυτό κινηθείτε με προσοχή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia