Ταρώ Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις

kartes-taro

Ταρώ Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταρώ Μάιος 2021 Κριός
Κάρτες: Ο Βασιλιάς των Ράβδων, Ο Ερημίτης, Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Ο συνδυασμός των καρτών σας αφορά την ωριμότητα και την πρόοδο, αγαπητοί Κριοί. Αυτό σημαίνει ότι στη διάρκεια του φετινού Μαΐου θα διέπεστε από σοφία και διάθεση για εξέλιξη. Ο Ερημίτης βεβαιώνει ότι θα αντιληφθείτε την «ευθύνη» σας έναντι του χρόνου και των ταλέντων που διαθέτετε… Η ζωή είναι μόνο μία – και δεν πρέπει να την χαραμίζετε άσκοπα!

Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων θα σας στρέψει στον σχεδιασμό του μέλλοντός σας… Και ο Βασιλιάς των Ράβδων θα δώσει τη χροιά του ρίσκου, της περιπέτειας και του ενθουσιασμό σε αυτά τα σχέδιά σας. Πλέον δεν θα πορεύεστε εκ του ασφαλούς, θα πορεύεστε για να κερδίσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ταύρος
Κάρτες: Το 6 των Πεντάκτινων, Η Δύναμη, Το 9 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Ταύροι, τον φετινό Μάιο έχετε τη δυναμική να βελτιώσετε κατά πολύ τη ζωή ενός ατόμου… Εξαρτάται πραγματικά από εσάς. Κατέχετε αυτή την ιδιαίτερη δύναμη – και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε με θετικό τρόπο!

Το 6 των Πεντάκτινων και το 9 των Κυπέλλων, πιστοποιούν ότι μπορείτε να ενισχύσετε αυτό το αγαπημένο άτομο να υλοποιήσει ένα όνειρό του. Η ενέργεια, ο χρόνος και οι πηγές σας είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεται για να του δώσει την απαραίτητη ώθηση. Όλη αυτή η διεργασία θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση!

Η Δύναμη υπογραμμίζει ότι η συγκυρία αποτελεί μια φάση οικοδόμησης του χαρακτήρα σας. Θα ωφεληθείτε κι εσείς τα μέγιστα από αυτήν, γι’ αυτό να παράσχετε χωρίς δεύτερη σκέψη: Θα κάνετε το δικό σας σημείο του «κόσμου» ένα καλύτερο μέρος!

zwdia-tarw-zodia-19 Ταρώ Μάιος 2021 Δίδυμοι

Κάρτες: Η Βασίλισσα των Ράβδων, Ο Θάνατος, Η Εγκράτεια

Εξαιρετικά ισχυρές είναι οι κάρτες που θα σας συντροφεύσουν τον φετινό Μάιο, αγαπητοί Δίδυμοι… Γι’ αυτό προβλέπεται να είναι μια φάση επική για εσάς, με περισσότερους από έναν τρόπους!

Ο Θάνατος και η Εγκράτεια υποδεικνύουν μια εσωτερική και εξωτερική μεταμόρφωση για τη ζωή σας. Τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει αν ακολουθείτε τη ροή τους… Να προσαρμόζεστε γρήγορα στις καταστάσεις – κάτι που αποτελεί την «υπερδύναμή» σας, έτσι κι αλλιώς!

Η Βασίλισσα των Ράβδων πιστοποιεί ότι η δουλειά, ο τόπος διαμονής σας, τα πάθη και οι ρόλοι σας περνούν από επεξεργασία τώρα. Είναι πολλές οι ευκαιρίες που έχετε διαθέσιμες, για να κάνετε περισσότερα και να κερδίσετε περισσότερα. Να είστε τολμηροί και να έχετε πίστη στις ικανότητές σας. Είναι η στιγμή σας να μεταμορφωθείτε και να προοδεύσετε!

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτες: Η Αρχιέρεια, Το 5 των Πεντάκτινων, Το 10 των Ξιφών

Αγαπητοί Καρκίνοι, στη διάρκεια του φετινού Μαΐου θα κάνετε μια σημαντική «περικοπή» στη ζωή σας! Μπορεί να πρόκειται για ένα άτομο, έναν ρόλο σας, μια αλλαγή τοποθεσίας ή κατάστασης. Η συγκυρία θα σοκάρει πολλούς… Αλλά εσείς το νιώθατε να προσεγγίζει εδώ και καιρό, γι’ αυτό θα ανακουφιστείτε μόλις γίνει πράξη!

Το 5 των Πεντάκτινων επιβεβαιώνει ότι θα αποτελέσει μια απώλεια. Αλλά είναι απαραίτητη και ξέρετε ότι θα την ξεπεράσετε γρήγορα. Το 10 των Ξιφών δείχνει ότι η μόνη σας επιλογή είναι να κάνετε αυτή την απομάκρυνση: Η παραμονή σας θα είναι περισσότερο εξαντλητική και δυσχερής. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και πάρτε την απόφαση… Είναι βέβαιο ότι σας αξίζει κάτι καλύτερο!

chartomantia-098

Ταρώ Μάιος 2021 Λέων

Κάρτες: Ο Ιππότης των Ράβδων, Το 3 των Ξιφών, Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Αγαπητοί Λέοντες, οι κάρτες των Ιπποτών δείχνουν μια επιτακτική ανάγκη για το φετινό Μάιο: Να αντικαταστήσετε τις αμφιβολίες και τον όποιο πανικό σας (Ράβδοι), με γαλήνη και εστίαση (Κύπελλα)!

Πρέπει να πάψετε να αυτοτιμωρείστε και να ασθμαίνετε για ό,τι συμβαίνει. Μειώστε ταχύτητα, πάρτε βαθιές ανάσες, χαλαρώστε και ξεκουραστείτε για λίγο. Το 3 των Ξιφών επιβεβαιώνει ότι είστε συνεχώς σε επιθετική διάθεση, θεωρώντας ότι υπάρχουν μόνο εχθροί γύρω σας και μπροστά σας… Προσπαθείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας, χωρίς να είστε βέβαιοι για την κατεύθυνση ή τη φύση του εχθρού!

Άδικα τρομοκρατείστε και άδικα κουράζεστε τόσο. Ηρεμήστε, πάψτε να ανησυχείτε, πάρτε τον χρόνο σας για να αντιληφθείτε πόσο απλή είναι η πραγματικότητα. Αν κάποιος σας βλάψει, ας το διαχειριστείτε όταν και αν προκύψει. Επί του παρόντος πρέπει να αφήσετε τη ζωή σας να βρει τη ροή της!

taro-6-9

Ταρώ Παρθένος
Κάρτες: Το 2 των Ράβδων, Το 10 των Κυπέλλων, Το 8 των Ξιφών

Αγαπητοί Παρθένοι, αρχίζετε επιτέλους να αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει ένα «μοτίβο» στην πορεία των πιο στενών σας σχέσεων. Το 8 των Ξιφών και το 10 των Κυπέλλων δείχνουν ότι κάποια περιοριστική στάση ή συμπεριφορά που επαναλαμβάνεται, αποτελεί την αιτία του κακού και πολλές συγκρούσεις!

Πρόκειται πραγματικά για μια αποκάλυψη, που ταυτόχρονα σας γεμίζει με ανακούφιση η γνώση ότι μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Το 2 των Ράβδων θα σας παράσχει την απαραίτητη εστίαση και προδιάθεση για να χειριστείτε την κατάσταση. Θα δράσετε άμεσα και θα αλλάξετε πρακτικές, θα αναβαθμίσετε την οπτική σας και θα υιοθετήσετε νέες μεθόδους προσέγγισης. Να ξέρετε ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας!

Ταρώ Μάιος 2021 Ζυγός

Κάρτες: Το 10 των Πεντάκτινων, Ο Μάγος, Το 10 των Ράβδων

Αγαπητοί Ζυγοί, στέκεστε στο κατώφλι ενός σπουδαίου κεφαλαίου για τη ζωή σας: Είναι η στιγμή που γίνεστε απόλυτα αυτόνομοι και βρίσκετε τα σωστά σημεία να εναποθέσετε τα ταλέντα και τις δυνάμεις σας!

Ο Μάγος και το 10 των Πεντάκτινων επιβεβαιώνουν ότι βάζετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Αξιοποιείτε τις δεξιότητές σας και πρόκειται να έχετε πολλά οικονομικά οφέλη από αυτή τη διαδικασία. Μπορείτε πραγματικά να κάνετε «μαγικά» πράγματα, αρχίζοντας από αυτή τη στιγμή!

μελλοντολόγοςΆραγε, υπάρχει κάποια προειδοποίηση; Το 10 των Ράβδων απαιτεί να θέσετε τις σωστές προτεραιότητες. Δεν πρέπει να αναλαμβάνετε πολλά και να προσθέτετε συνεχώς… Κάποια στιγμή πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας και να κάνετε τις ανάλογες ρυθμίσεις. Είναι τώρα αυτή η στιγμή; Το πιο πιθανό!

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτες: Η Βασίλισσα των Ξιφών, Το 9 των Ξιφών, Ο Άσος των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν μπορούν να αλλάξουν όλα όσα αντιμετωπίζετε… Αλλά και τίποτα δεν θα αλλάξει, αν δεν το αντιμετωπίσετε. Αυτό καλείστε να διαχειριστείτε στη διάρκεια του φετινού Μαΐου!

Το 9 των Ξιφών δείχνει ότι έχετε μια εσώτερη ανησυχία τον τελευταίο καιρό. Η Βασίλισσα των Ξιφών υποστηρίζει ότι είστε τολμηροί αλλά και μόνοι… Γι’ αυτό έχει φτάσει η στιγμή να κοιτάξετε κατάματα τους φόβους σας – λαμβάνοντας βοήθεια πλέον: Συζητήστε τους, ακούστε τις συμβουλές των ειδικών και αρχίστε να αποβάλετε τους δισταγμούς σας. Να ξέρετε ότι οι μισοί από αυτούς θα εξαφανιστούν μόλις βγουν στο φως!

Ο Άσος των Πεντάκτινων διαβεβαιώνει ότι τελικά θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από μεγάλο βάρος. Θα αρχίσετε να μπαίνετε σε ένα νέο μονοπάτι με αργά και σταθερά βήματα, που θα σας οδηγεί στην ανανέωση και την ωρίμανση. Όλα θα αρχίσουν από τη στιγμή που εσείς θα αποκαλύψετε το όποιο βάρος σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ταρώ Μάιος 2021 Τοξότης

Κάρτες: Το 5 των Ράβδων, Το 4 των Ξιφών, Ο Κρεμασμένος

Αγαπητοί Τοξότες, φαίνεται ότι υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που σας δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και κούραση. Η εμφάνιση της ανυπότακτης κάρτας του 5 των Ράβδων, δείχνει ότι επιτέλους θα γίνει η έκρηξη στη διάρκεια του φετινού Μαΐου… Και θα δείτε ξεκάθαρα όλα τα υποκείμενα κίνητρα αυτής της κατάστασης!

Πρέπει να τελειώσετε με τη συγκυρία και να στραφείτε στο επόμενο βήμα, την ξεκούραση και ηρεμία σας. Το 4 των Ξιφών και ο Κρεμασμένος συνεργάζονται, για να σας αναγκάσουν να κλείσετε αυτές τις συγκρούσεις και να αποκτήσετε νέα οπτική!

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί – κυρίως τα δικά σας. Πρέπει να απομακρυνθείτε για να επιστρέψετε στη διαύγεια, να απελευθερωθείτε από αυτό τον αρνητικό φαύλο κύκλο. Αρχίστε άμεσα να αποστασιοποιείστε και όλα θα γίνουν πιο ρόδινα!

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτες: Ο Άσος των Ράβδων, Ο Τροχός της Τύχης, Το 3 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είστε έτοιμοι για μια συναρπαστική διαδρομή; Φροντίστε να είστε, γιατί αυτό φέρνει για εσάς ο φετινός Μάιος! Ο Τροχός της Τύχης το πιστοποιεί, σηματοδοτώντας τεράστιες αλλαγές και την απόλυτη μεταμόρφωση του κόσμου σας!

Δεν πρέπει να σας τρομάξει αυτή η προοπτική, είναι για το καλό σας και θα αποτελέσει άλμα για την αυτογνωσία σας. Ο Άσος των Ράβδων δείχνει ότι ένα νέο ξεκίνημα θα δράσει ως καταλύτης για αυτό το κύμα εύνοιας. Μην διστάσετε στιγμή, κάντε το άλμα! Όπως διαφαίνεται από το 3 των Πεντάκτινων, το έναυσμα θα είναι μια προαγωγή ή αύξηση ευθυνών, η διεύρυνση των οριζόντων σας ή ένα νέο εγχείρημα. Ανοίξτε με χαρά αυτό το καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας!

zwdia-66

Ταρώ Μάιος 2021 Υδροχόος

Κάρτες: Ο Ιππότης των Ξιφών, Το 8 των Κυπέλλων, Το Άρμα

Εστίαση, σκοπός, πρόθεση, αποφασιστικότητα: Αυτά είναι τα στοιχεία που δεσπόζουν για εσάς στη διάρκεια του φετινού Μαΐου, αγαπητοί Υδροχόοι. Ο Ιππότης των Ξιφών θα βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο, βάζοντας τις δικές σας προτεραιότητες και τον δικό σας βηματισμό στις εξελίξεις. Το Άρμα αποκαλύπτει ότι αυτή η φάση είναι μέρος μιας ευρύτερης εικόνας για τη ζωή σας, ίσως για το κύριο σχέδιό της!

Κάθε είδους μετακίνηση ή και αλλαγή βάσης ευνοείται. Το 8 των Κυπέλλων προειδοποιεί ότι μπορεί να σας προκύψουν κάποια αναχώματα… Αλλά σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνετε από την ουσιαστική σας κατεύθυνση και αποστολή. Συνεχίστε να προχωράτε, μην αποθαρρυνθείτε, η επιτυχία είναι δική σας!

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτες: Το 7 των Ξιφών, Το 3 των Κυπέλλων, Το 7 των Ράβδων

Αγαπητοί Ιχθύες, σκέφτεστε να κάνετε κάτι για την ερωτική σας ζωή στη διάρκεια του φετινού Μαΐου… Κάτι που είναι ταυτόχρονα μυστικό και σκανδαλώδες!

Το 7 των Ξιφών είναι μια σκιώδης κάρτα, γι’ αυτό και λειτουργεί σαν προειδοποιητικό σήμα. Τα θέματα καρδιάς μπορούν να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις… Μην σηκώνετε το σφυρί, αν δεν πρόκειται να το χτυπήσετε σε καρφί!

Το 3 των Κυπέλλων δείχνει ότι σας ωθεί η λαγνεία ή μια λαχτάρα, ζείτε τη στιγμή και μόνο. Ίσως να νιώθετε καλά τώρα – αλλά θα νιώθετε έτσι και στη συνέχεια; Το 7 των Ράβδων θα σας βοηθήσει να κερδίσετε έδαφος και να φτάσετε στο ζητούμενό σας… Αρκεί να έχετε υπόψιν σας τον αντίκτυπο των δράσεών σας καθ’ οδόν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia