Ταρώ σαββατοκύριακο 01-02/12

taro-13

Ταρώ σαββατοκύριακο

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ : τέσσερα των πεντάκτινων, ανάποδα

Είναι σπάνιο να μπορέσει κάποιος να διασαφηνίσει, τί θέλει και πώς να το αποκτήσει. Ταυτόχρονα, δεν θα μπορεί να έχει τη συναισθηματική σταθερότητα όπως και τα μέσα για να προχωρήσει, μετά απ’ αυτό. Όμως, εσείς κάνατε αυτό ακριβώς. Δείξτε μας, πώς το κάνετε! Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ένα πολύ καλό διάστημα, για να διαδώσετε τον πλούτο των γνώσεων σας, στους φίλους σας ή σε κάποιον, που πιστεύετε πως χρειάζεται ένα χέρι βοήθειας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ράβδων

Έχετε πολλές καλές ιδέες και μεγάλη επιθυμία να τις μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είναι τρομακτικό να δώσετε το δώρο σας στον κόσμο, αλλά να θυμάστε: είμαστε συχνά οι χειρότεροι κριτές του εαυτού μας.

Μην κρατάτε τον εαυτό σας πίσω έτσι! Χρησιμοποιήστε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία, προς όφελός σας και προωθήστε τις ιδέες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα

Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο. Μερικές φορές, μπορούμε να ξεπεράσουμε και τις στενότερες σχέσεις μας. Αν όχι με το άτομο, τότε με τη δυναμική της σχέσης, γενικότερα. Είστε σε θέση να επικοινωνείτε με συμπόνια και ξεκάθαρο μυαλό, αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα αξίζει να αντιμετωπίσετε μια ευαίσθητη κατάσταση με θετικό μυαλό και ανοιχτή καρδιά.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : δέκα ξιφών, ανάποδα

Η ρουτίνα είναι άνετη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Τελικά, όμως, γίνεται γραφική και είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε τον έλεγχο και ν’ αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Μην είστε πολύ περήφανοι για να το κάνετε! Οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί για να εγκαταλείψετε την παλιά σχολή σκέψης. Και αυτό το Σαββατοκύριακο, θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο ταξίδι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε ναι!

zodia-zwdia-9988

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ : τρία ξιφών, ανάποδα

Το πιο δύσκολο σημείο στις σχέσεις, είναι ότι περιλαμβάνουν δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με διαφορετικές νοοτροπίες και συμπεριφορές, που γίνονται ένα. Είναι εύκολο να προσπαθήσετε να μπείτε στο μυαλό κάποιου και να αποκαλύψετε τις σκέψεις του, αντί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να τις ελέγξετε προφορικά. Οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοικτές και σαφείς, αυτό το Σαββατοκύριακο. Χρησιμοποιήστε τες αυτή τη φορά, για να αντιμετωπίσετε τη σύγχυση που αισθανόσαστε αντί να το πολυσκέφτεστε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των ξιφών

Έχετε περάσει πολύ χρόνο ερευνώντας τον εσωτερικό σας κόσμο, με την ελπίδα να κερδίσετε κάποια διανοητική σαφήνεια. Συνεχίστε, επειδή πρόκειται να τα καταφέρετε! Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για μια σπάνια ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο. Μεγάλες αλλαγές είναι μπροστά και είστε περισσότερο από έτοιμοι γι’ αυτές.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των ράβδων

Η αφοσίωσή σας είναι ακλόνητη και αποκομίζετε τα οφέλη. Είναι όμως και τα μέλη της ομάδας σας που αισθάνονται την ίδια επιτυχία ? Είστε ένας φυσικός ηγέτης και η πλανητική ευθυγράμμιση αυτό το Σαββατοκύριακο, σας φέρνει σε τέλεια θέση, για να συνδεθείτε και να παρακινήσετε τους γύρω σας, με συμπόνια και κατανόηση.

ζώδια σκορπιός(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : οκτώ κυπέλλων, ανάποδα

Έχουμε βαθύ φόβο για το άγνωστο, γι’ αυτό συνήθως, δημιουργούμε καθημερινές συνήθειες. Παρέχουν μια προβλεψιμότητα και σταθερότητα στη ζωή μας, που μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς. Τελικά, όμως, η καθημερινότητα, οδηγεί σε στασιμότητα.

Τα καλά νέα είναι ότι είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και να βρείτε την ικανοποίηση που επιθυμείτε. Η εποχή του Τοξότη είναι ένα διάστημα που προσφέρεται για δράση, οπότε δεν υπάρχει χρόνος. Μόνο το σήμερα υπάρχει, για να ακολουθήσετε τον λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο.

taro-6-9

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Η εποχή σας έχει φτάσει και ανυπομονείτε να ξεκινήσετε. Όπως κι εσείς, ο ακόλουθος των κυπέλλων είναι αισιόδοξος και ιδεαλιστής. Μέρος του τί σας κάνει τόσο σπάνιο, είναι ότι δεν φοβάστε την αλλαγή – στην πραγματικότητα, την επιδιώκετε.

Αν και μερικές φορές τα ανυπόφορα λόγια σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε μπελάδες, αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε το δώρο της παραγωγικής φλυαρίας με το μέρος σας. Φυσικά, πρέπει να προσέχετε να μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε, αλλά συνολικά θα έχετε ένα άψογο Σαββατοκύριακο.

ζώδια αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : εννέα των ξιφών

Eίναι η κατάλληλη περίοδος, για ενδοσκόπηση. Μερικές φορές, κοιτάζοντας προς τον εσώτερο εαυτό μας, δημιουργείται μια αίσθηση ανησυχίας. Αλλά το αίσθημα της ανησυχίας είναι εξίσου καλό με το κίνητρο, όπως το συναίσθημα, αν όχι και καλύτερο.

Έχετε μια αίσθηση του τί δεν θέλετε από τη ζωή. Χρησιμοποιήστε το για να σας παρακινήσει ν’ αναλάβετε δράση ώστε να αποφύγετε μια πορεία ζωής που δεν σας ταιριάζει. Και να σας καθοδηγήσει, προς τον πραγματικό σας σκοπό.

taro-zodia-76

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των ράβδων, ανάποδα

Είναι εύκολο να αποθαρρύνεστε όταν τα πράγματα δεν προχωρούν όπως είχατε προβλέψει, αλλά να θυμάστε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Έχετε έναν απόλυτο στόχο και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τον πετύχετε, οπότε μην αφήσετε την αποτυχία να σας αποθαρρύνει. Με την αισιοδοξία και την αγάπη του Τοξότη για αλλαγή, από την πλευρά σας, θα είστε σε θέση να συνεχίσετε να προχωράτε.

ζώδια ιχθύες(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : εννέα των ράβδων

Έχετε ξεπεράσει μια εσωτερική μάχη και τώρα είναι η στιγμή να αποκομίσετε τα οφέλη και να ηρεμήσετε. Παρόλο που έχετε την τάση να χαλαρώσετε, αισθάνεστε θετικοί και συμπονετικοί, όπως ακριβώς είστε. Θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους, να πετύχουν την ίδια ισορροπία.

Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας Ποσειδώνα να βρισκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, η διαίσθησή σας είναι καθοριστική. Εμπιστευθείτε τη, αυτό το Σαββατοκύριακο και φροντίστε να αναλάβετε δράση, από όπου νομίζετε, ότι πρέπει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66