Ταρώ Σαββατοκύριακο 04-05/04

tarot-m

Ταρώ Σαββατοκύριακο 04-05/04 .

Ταρώ Σαββατοκύριακο 04-05/04 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος

Κριέ ξέρετε ότι πρέπει να θεραπεύσετε την καρδιά σας. Αλλά το αποφεύγατε κάθε μέρα επειδή δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε τον πόνο. Αυτή η στάση όμως, τελειώνει αυτό το σαββ/κο.Με τον «κρεμασμένο» στο τραπέζι, θα αναγκαστείτε να πάρετε τα μέτρα σας, για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας. Τώρα, αν πραγματικά ακολουθήσετε οποιαδήποτε θεραπεία ή όχι ,εξαρτάται από σας.Απλά να ξέρετε, πως οι άνθρωποι που δεν έχουν θεραπεύσει την πληγωμένη τους καρδιά, καταλήγουν να προκαλούν πόνο στους άλλους, όταν προκαλούνται. Ειδικά σ’ εκείνους, που βρίσκονται πιο κοντά τους.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ακόλουθος των ξιφών

Ταύρε ξεκινήστε να μαθαίνετε κάτι καινούργιο αυτό το σαββ/κο. Μπορεί να είναι μια ξένη γλώσσα που πάντα θέλατε, ένα βιβλίο που δεν έχετε διαβάσει ακόμη, ή να μαγειρέψετε για πρώτη φορά.

Όταν μαθαίνετε κάτι καινούργιο, θα έχετε ένα θέμα για να συζητήσετε με το σύντροφό σας. Απλά φροντίστε να είναι διασκεδαστική η κουβέντα σας, γι’ αυτό επιλέξτε να κάνετε κάτι που σας ενθουσιάζει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Σαββατοκύριακο 04-05/04

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των ξιφών+ η αρχιέρεια

Δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας και στα λογικά σας συμπεράσματα αυτό το σαββ/κο Δίδυμοι. Γιατί αν δεν το κάνετε, θα προκληθεί καταστροφή.

Φροντίστε να προσέχετε αυτά που τρώτε, αυτό το διάστημα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων + 4 των πεντάκτινων

Καρκίνε, θα πρέπει να αποφασίσετε αυτό το σαββ/κο, αν θα παραμείνετε στη σχέση σας, ή θα φύγετε. Και ενώ η κάρτα ταρώ, δεν θα σας πει ποια θα είναι η σωστή απόφαση, σας ζητά να είστε πιστοί σε αυτόν που αγαπάτε.

Επομένως, αν αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο, τότε κάντε αυτό που σας ευχαριστεί. Αν είναι κάτι άλλο, τότε αφήστε το να σας καθοδηγήσει, ενώ παίρνετε αυτή την απόφαση.

chartomantia-098

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων

Λέοντα, αν είστε ελεύθεροι, κάτι ρομαντικό θα συμβεί ανάμεσα σε σας κι ένα συνάδελφό σας, αυτό το σαββ/κο. Μπορεί να είναι ένα μήνυμα μέσω υπολογιστή ή μέσω ανταλλαγής δεδομένων ανάμεσά σας.

Αν είστε σε σχέση, αυτή η κάρτα λέει, ότι θα πρέπει να συνεργαστείτε για να πετύχετε ένα κοινό στόχο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των κυπέλλων

Παρθένε, το να γνωρίζετε κάτι και να μην το χρησιμοποιείτε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, είναι το ίδιο σαν να μη γνωρίζετε τίποτα. Μην γίνετε ένας τέτοιος άνθρωπος, ειδικά στις σχέσεις σας.

Για παράδειγμα, αν γνωρίζετε ότι πρέπει να αφήσετε τον σύντροφό σας μόνο, κάντε το. Μην αφήνετε το «εγώ» σας να χάνει την κατάσταση, πιέζοντας το ταίρι σας να σας πει τι συμβαίνει, όταν δεν θέλει να μιλήσει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία – Ερωτικά λόγια – πρόταση

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων

Ζυγέ αν θέλετε κάτι, πρέπει να εργαστείτε σκληρά γι’ αυτό. Είτε πρόκειται για μια σταθερή σχέση με κάποιον, είτε για μια προώθηση στα εργασιακά σας.

Μην κάθεστε κι ονειρεύεστε. Δραστηριοποιηθείτε και κάντε κάτι!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των κυπέλλων

Σκορπιέ, αν θέλατε να ξεκινήσετε ένα έργο που το επιθυμείτε πολύ ή να ασχοληθείτε ξανά με ένα χόμπι, θα το κάνετε πιθανότατα αυτό το σαββ/κο.

Και η κάρτα ταρώ λέει ότι αν το κάνετε τώρα, θα είναι το κατάλληλο διάστημα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Πρέπει να θέσετε κάποια όρια στους ανθρώπους της ζωής σας αυτό το σαββ/κο Τοξότη. Μπορεί να είναι ένας φίλος, ένας συγκάτοικος, ένας γονέας ή ακόμα και ο εραστής σας.

Μην ανησυχείτε για το πώς θα αισθάνονται. Αυτό αφορά αυτούς κι όχι εσάς. Η δουλειά σας, είναι να μάθετε τι σας ταιριάζει και τι όχι, και να τους το πείτε. Αν κάποιος δεν το σεβαστεί, απομακρύνετέ τον από κοντά σας, πριν γίνει τοξικός.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Ίσως να ασχολείστε με ανθρώπους που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους, Αιγόκερε. Μη τους φοβάστε όμως. Έχετε περισσότερη δύναμη από όση πιστεύετε.

Αγκαλιάστε λοιπόν τον εσωτερικό σας αυτοκράτορα, καταπιείτε αυτόν τον φόβο και αναδιοργανωθείτε. Δεν θα σας φανεί τόσο τρομακτικό, μόλις ξεκινήσετε. Στην πραγματικότητα θα αναρωτιέστε, γιατί φοβόσασταν τόσο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία – Ερωτικά λόγια – πρόταση

xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών

Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αυτό το σαββ/κο, Υδροχόε. Θα τη χρειαστείτε, ειδικά αν φλερτάρετε με κάποιον.

Επειδή τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το παίξετε ντροπαλοί και να καταστρέψετε τις ευκαιρίες σας. Τώρα είναι η ώρα να είστε παιχνιδιάρηδες, πνευματώδεις και να συγκεντρώνετε την προσοχή επάνω σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Ιχθύες, κανείς δεν θέλει να πάρει αυτή την κάρτα, ειδικά όταν υπάρχει μια πανδημία που συμβαίνει ακριβώς έξω από την πόρτα μας! Αλλά είναι εδώ. Και θέλει να καθίσετε και να ακούσετε. Γιατί?

Επειδή τώρα που είστε απομονωμένοι από τους ανθρώπους, μπορείτε τελικά να κάνετε αυτό που πάντα θέλατε να κάνετε.

Έτσι μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Αξιοποιήστε τη στο έπακρο και δείξτε τα ταλέντα σας. Ωριμάστε και λάμψτε! Επειδή όταν είστε υπερβολικά μεγάλοι για το καλούπι που κάποιοι σας έβαλαν, ποτέ δεν θα αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και δε θα παγιδευτείτε ξανά μέσα σ’ αυτό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA