Ταρώ Σαββατοκύριακο 05-06/12

tarot-m

Ταρώ Σαββατοκύριακο 05-06/12 .

Ταρώ Σαββατοκύριακο 05-06/12 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έρθετε σε επαφή μ’ ένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειάς σας ή του κύκλου σας, αυτό το σαββ/κο Κριέ. Μπορεί να διαφωνήσετε με τον τρόπο του και ίσως να παρέμβετε και να του δείξετε τι ακριβώς σκέφτεστε. Θα βρεθείτε να συμβουλεύετε το λάθος άτομο…καθώς αυτός ο νεαρός δεν είναι έτοιμος για συμβουλές και μπορεί να σας μισήσει για τις παρεμβάσεις σας! Οπότε προχωρήστε προσεκτικά.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Θα είναι ένα σαββ/κο αφιερωμένο στις αναμνήσεις σας, Ταύρε…. καθώς θα ξεπεράσετε όλα όσα πήγαν στραβά στον ερωτικό σας τομέα.

Οι σκέψεις σας θα είναι γλυκόπικρες και θα νιώσετε πως συγχωρείτε και ηρεμείτε με τις αναμνήσεις σας.

Είναι ένα καλό διήμερο για να συγχαρείτε τον εαυτό σας και να νιώσετε έτοιμοι ν’ αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Αυτό είναι μια πράξη δύναμης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Σαββατοκύριακο 05-06/12 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ 8 των κυπέλλων

Ο έρωτας διαπερνά όλη την ύπαρξή σας Δίδυμοι! Είστε ερωτευμένοι και όλα θα λειτουργήσουν. Αν όμως δε νιώθετε αυτή τη στιγμή ερωτευμένοι, τότε θα έχετε σύντομα όμορφες ειδήσεις.

Ακόμα κι αν είναι απλώς η αγάπη της οικογένειας και των φίλων σας, εσείς θα νιώσετε αυτό το διήμερο αγάπη και ζεστασιά. Όλοι σας αγαπούν, και θα νιώσετε χαρά κι ευτυχία.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα σαββ/κα για σας φέτος, Καρκίνε. Η αγάπη ρέει ακατάπαυστα. Η ερωτική σας ζωή είναι συγκλονιστική και σε ό,τι αφορά φίλους και οικογένεια, νιώθετε απόλυτα ασφαλείς.

Πρόκειται να ζήσετε ένα πολύ καλό συναίσθημα αυτό το διήμερο….και θα πιστέψετε πραγματικά πως η άνοιξη είναι αιώνια. Έρχονται ενδείξεις ότι υπάρχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σας και είστε αρκετά γενναίοι για να το αντιμετωπίσετε με ανοιχτές αγκάλες.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/12 Εξομολόγηση έρωτα – Νέος έρωτας

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ακόλουθος των πεντάκτινων

Αρνείστε να νιώσετε κατάθλιψη….. και έτσι αυτό το διήμερο Λέοντα, επιλέγετε μόνο τον επαγγελματικό σας δρόμο για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

Βλέπετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας να μοιάζουν ολοένα και λιγότερο με τους παλιούς εκθαμβωτικούς εαυτούς τους. Θέλετε να βοηθήσετε, επειδή είστε γενναιόδωροι φίλοι κι αυτό το σαββ/κο θα σας ζητηθεί να βοηθήσετε τους άλλους. Και θα το κάνετε πρόθυμα και αποτελεσματικά.

Οι άνθρωποι εξαρτώνται από εσάς τώρα και είστε πολύ χαρούμενοι που θα βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών

Παρθένε περάσατε και καλύτερα σαββατοκύριακα απ’ αυτό.

Δεν είναι το γεγονός πως αισθάνεστε κατάθλιψη αυτό το διήμερο! Είναι πως οι άλλοι γύρω σας, σας δυσκολεύουν να αισθανθείτε αισιόδοξοι. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι για να αρχίσετε να ψάχνετε θετικούς ανθρώπους στη ζωή σας, ώστε να πυροδοτήσετε τις φλόγες της ελπίδας σας.

Έχετε περάσει χρόνο με ανθρώπους που έχουν καταστρέψει τη διάθεσή σας…κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε πλέον να αντέξετε. Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε τις φιλίες σας και να αναζητήσετε το φως στο τέλος του τούνελ.

μελλοντολόγος

Ταρώ Σαββατοκύριακο 05-06/12 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων

Φαίνεται ότι ακούσατε τις συμβουλές των ειδικών και φροντίσατε να διατηρήσετε τον κόσμο σας ωραίο, απλό και γεμάτο αγάπη, Ζυγέ.

Οι φίλοι σας πρέπει να περιμένουν… αλλά η οικογένειά σας είναι εκεί για να μοιραστεί την αγάπη μαζί σας, αυτό το διήμερο. Δεν μπορείτε να δείτε τίποτα εκτός από θετικές περιπέτειες στο μέλλον, και η στάση σας είναι ήρεμη και γαλήνια. Αυτό είναι μια αλλαγή από τη συνηθισμένη σας ανησυχία και υπερβολική σκέψη .

Θα είναι ένα πολύ όμορφο διήμερο για σας, οπότε απολαύστε το!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Σκορπιέ υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να λάβετε μια οριστική απόφαση αυτό το σαββατοκύριακο.

Απ’ ό,τι φαίνεται, θα κάνετε το σωστό. Μπορεί να μην είναι μια προσπάθεια που αλλάζει τη ζωή σας, αλλά είναι κάτι που είχατε στο μυαλό σας εδώ και αρκετούς μήνες…. κι αυτό το διήμερο είναι η στιγμή, που επιτέλους ενεργοποιείτε αυτές τις σκέψεις.

Αυτή η απόφαση μπορεί να αφορά την αλλαγή νοικοκυριού. Ό, τι κι αν είναι όμως, θα αποφασίσετε καλά και θα νιώσετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/12 Εξομολόγηση έρωτα – Νέος έρωτας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Αν είστε γονιός, αυτό είναι από τα διήμερα που το μόνο που θα κάνετε είναι να ανησυχείτε για το παιδί σας Τοξότη, ακόμη και αν το παιδί σας είναι ενήλικας.

Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας. Η ανησυχία είναι το μεσαίο σας όνομα… όταν πρόκειται για τα παιδιά σας.

Αν δεν είστε γονιός, υποθέστε ότι αυτό το μήνυμα αφορά την ανησυχία που έχετε για κάποιο έργο. Δεν έχετε μια ασφαλή αντίληψη για το τι θα γίνει….κι αυτό σας κάνει να τρελαίνεστε και να σας αποσπά την προσοχή, όλο το σαββατοκύριακο.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Μπορεί να χαθείτε στους προβληματισμούς σας Αιγόκερε αυτό το σαββατοκύριακο. Σκέφτεστε συνεχώς κάτι συγκεκριμένο… και κατά κάποιον τρόπο, αισθάνεστε ότι εξαρτάται από εσάς να απορροφηθείτε σ’ αυτήν τη σκέψη, τουλάχιστον μέχρι να την επεξεργαστείτε στο μυαλό σας.

Ξέρετε ότι πρέπει να προχωρήσετε… κι αυτό δεν είναι πρόβλημα. Γι’ αυτό αισθάνεστε ότι το οφείλετε στον εαυτό σας να βυθιστείτε ξανά στις σκέψεις για να εξετάσετε την κάθε λεπτομέρεια, πριν ηρεμήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Το γεγονός πως είστε ένας απελπιστικά ρομαντικός, δεν θα αποδείξει κάτι διαφορετικό αυτό το διήμερο, Υδροχόε.

Έχετε κολλήσει σε κάποιον και το ξεπερνάτε, σωστά; Αλλά πρέπει; Από ό, τι λένε οι κάρτες, νιώθετε περισσότερο πόνο μένοντας μαζί του, αλλά γνωρίζετε βαθιά στην καρδιά σας ότι δεν μπορείτε να το τελειώσετε. Ούτε θέλετε….. γιατί σας αρέσει ο πόνος.

Ο πόνος σας κάνει να νιώθετε ζωντανός κι αυτό μπορεί να είναι κάτι που θα μπορούσατε να δουλέψετε με τον καιρό. Χρειάζεστε μια αλλαγή και μόνο εσείς μπορείτε να την κάνετε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Ποτέ δεν νιώσατε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα, Ιχθύες, όποια κι αν είναι αυτά.

Ωστόσο, οι κάρτες λένε ότι είστε απογοητευμένοι για υλικά πράγματα – σπίτι, χρήματα, εργασία. Αν και τίποτα δεν απειλεί την ύπαρξή σας αυτή τη στιγμή, έχετε την ικανότητα να διαμαρτύρεστε έντονα και πιθανότατα θα ενοχλήσετε μερικούς ανθρώπους γύρω σας αυτό το διήμερο, με την ασταμάτητη γκρίνια σας.

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε το μέλλον να φαντάζει πιο καλό και ικανοποιητικό.. Δεν μπορείτε να έχετε όλα όσα θέλετε…..αλλά και πάλι, τα έχετε όλα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-taro-xartomanteia