Ταρώ Σαββατοκύριακο 06-07/04

tarot-m

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: βασίλισσα των ράβδων

Το μόνο που μπορείτε να ελέγξετε, είναι τον εαυτό σας Κριέ. Και τη στιγμή που θα το καταλάβετε, και θα σταματήσετε να αναγκάσετε τους ανθρώπους και τις περιστάσεις να έρθουν σε εσάς, τα πράγματα θα σας πλησιάσουν μόνα τους.Φταίει βέβαια το γεγονός, πως δεν είστε καλοί στο να περιμένετε να πάρουν οι άλλοι αποφάσεις. Αισθάνεστε πολύ καλύτερα να ακολουθήσετε υπομονετικά τον δικό σας ρυθμό- γρήγορος ή αργός, δε σας πειράζει. Επομένως, εστιάστε σ’ αυτό που μπορείτε να κάνετε και θα εκπλαγείτε από το πόση υπομονή μπορεί να δείξετε, διανύοντας όλη την απόσταση, ώσπου να πετύχετε το στόχο σας.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

zodia-taro-45

κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων

Ο λόγος για τον οποίο η ερωτική σας ζωή δεν είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη Ταύρε, είναι επειδή είστε ο άνθρωπος του « ή θα γίνει με το δικό μου τρόπο ή καθόλου». Και αυτό εκνευρίζει τους ανθρώπους γύρω σας.

Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να δείτε μια θετική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή, φροντίστε να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας με ανοιχτό μυαλό… και με το σκεπτικό, ότι και οι δύο έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας, το καλύτερο για τον άλλον. Αυτό θα διευκολύνει τον συμβιβασμό, χωρίς να σκοτώσετε την ευτυχία σας .

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης

Η αλλαγή είναι το μόνο αναπόφευκτο σ’ αυτό το σύμπαν, Δίδυμοι. Οι εποχές αλλάζουν, πολιτισμοί αναπτύσσονται και εξαφανίζονται, ακόμα και η Γη αλλάζει. Γιατί λοιπόν η ζωή σας να παραμείνει η ίδια? Δεν γίνεται.

Να το θυμάστε αυτό όταν η τύχη σας θ’ αλλάξει, αυτό το σαββατοκύριακο. Γιατί είτε καλό είτε κακό, όλα έχουν την στιγμή τους. Και όλα τελικά, περνάνε!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Αυτό το σαββατοκύριακο, πρόκειται να είναι σπέσιαλ για εσάς, Καρκίνε. Θα αισθανθείτε ευλογημένοι και αγαπημένοι από όλους, ειδικά από αυτούς που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

Έτσι, όταν θα συμβεί αυτό, μην αρχίσετε να αναλύετε τις ωραίες στιγμές. Απλά ακολουθήστε τη ροή και κρατάτε την καρδιά σας ανοιχτή . Μεγάλα πράγματα θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στο δρόμο σας, όταν ακολουθήσετε αυτή την τακτική!

taro-zodia-76

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 9 των ράβδων

Λέοντα, υπομονή δεν είναι να πετάτε άλλα έργα και να μη τους δίνετε την παραμικρή σημασία, ενώ περιμένετε το αποτέλεσμα, ενός συγκεκριμένου. Υπομονή σημαίνει, ότι πρέπει να παρακολουθήσετε προσεκτικά την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την επόμενη σας κίνηση. Όσο καιρό κι αν χρειαστεί να περιμένετε για αυτό.

Επομένως, μην καταστρέφετε τις πιθανότητές σας στην αγάπη αν είστε ανυπόμονοι τώρα. Δεν θα λειτουργήσει. Αντ’ αυτού, περιμένετε και παρακολουθήστε μέχρι να καταλάβετε ότι αυτός που σας ενδιαφέρει, είναι έτοιμος να κάνει κίνηση. (Και με τη λέξη κίνηση, εννοώ, πως είναι έτοιμος να σας ζητήσει ραντεβού ή να πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο).

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ :ο κρεμασμένος

Παρθένε, σε κανένα δεν αρέσει να μένει στάσιμος στη ζωή χωρίς να πηγαίνει πουθενά και να μην κάνει καμία κίνηση. Αλλά είναι απαραίτητο να περνάτε κάπου κάπου, αυτές τις περιόδους αδράνειας. Σας επιβραδύνουν, ώστε να αλλάξετε την προοπτική σας και να ζήσετε μια καλύτερη ζωή.

Έτσι, αν η ερωτική σας ζωή, φαίνεται σαν κατάστημα ενοικίασης DVD, στην εποχή του Netflix, αναρωτηθείτε γιατί είναι έτσι. Θα εκπλαγείτε από τη σοφία που θα έχουν, οι δικές σας απαντήσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων

Καλά ξυπνητούρια, Ζυγέ! Επειδή η ώρα της δημοσιότητας, έφτασε επιτέλους.

Απλά μην προσπαθήσετε να αναζητήσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Επειδή η φυσική σας τάση να διορθώνετε τα πράγματα, συνήθως καταλήγει να χαλάει τις τέλειες σχέσεις σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : Ο κόσμος

Μια σπουδαία φάση στη ζωή σας έρχεται στο τέλος τώρα, Σκορπιέ. Και είστε λυπημένοι γιατί η πορεία του, ήταν πραγματικά καλή. Λοιπόν, δεν είναι έτσι τα πράγματα!

Επειδή οι μεγάλοι αποχαιρετισμοί αφήνουν πάντα χώρο για σπουδαία ξεκινήματα. Και θα πρέπει να προσβλέπετε, στο νέο ταξίδι τώρα.

taro-6-9

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Η αναμονή τελείωσε, Τοξότη. Και τώρα είναι καιρός να αναλάβετε δράση… γρήγορα και σίγουρα.

Και μην ανησυχείτε, ούτε να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Απλά βάλτε τους κινητήρες σας σε πλήρη εγρήγορση και πηγαίνετε να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των κυπέλων

Αιγόκερε, το ότι είσαστε «αλλεργικός στα συναισθήματα» είναι απλώς μια δικαιολογία για να κρύψετε το γεγονός του πόσο χάλια χειρίζεστε τις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους. Και μ’ αυτή τη συμπεριφορά, δε θα πάτε πολύ μακριά στη ζωή….είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική.

Βρείτε λοιπόν ένα συναισθηματικό πρότυπο για τον εαυτό σας και μάθετε επιμελώς πώς να διαχειρίζεστε τα συναισθήματα των ανθρώπων, για να μπορέσετε να πάρετε με το μέρος σας, τους πάντες. Θα είναι η καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου σας, αυτή τη στιγμή.

chartomantia-098

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των κυπέλλων

Ευτυχισμένα νέα και ευτυχισμένες στιγμές θα περάσετε Υδροχόε. Γι’ αυτό, κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή και αγκαλιάστε όλη την αγάπη που έρχεται στο δρόμο σας.

Απλά να θυμάστε, πως τα καινούργια ειδύλλια, είναι σαν τους σπόρους. Πρέπει να καλλιεργούνται καθημερινά για να επιβιώσουν για χρόνια. Γι’ αυτό, μην κάνετε το λάθος να σκεφτείτε ότι η σχέση σας θα διατηρηθεί χωρίς κόπο, μόνο και μόνο επειδή φαίνεται ανέφελη, αυτή τη στιγμή.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των ξιφών

Ιχθύες, δεν γεννηθήκατε να είστε ο «πυλώνας υποστήριξης» κάποιου, που «προοριζόταν για μεγάλα πράγματα στη ζωή». Επειδή κανείς δεν επαινεί τον πυλώνα και δεν βλέπει τις προσπάθειές του. Βλέπουν μόνο το άτομο που στέκεται πάνω του και θριαμβολογεί.

Έτσι, αν κάποιος σας αναγκάζει να ζείτε σαν στύλος, ενώ αυτός φαίνεται προς τα έξω ενώ εσείς είστε αυτός που φέρνει το καθημερινό ψωμί στο τραπέζι, παρατήστε τον…. και βρείτε κάποιον που βλέπει το μεγαλείο μέσα σας. Επειδή κι εσείς γεννηθήκατε, για να κάνετε μεγάλα πράγματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA