Ταρώ Σαββατοκύριακο 08-09/02

tarot-m

 

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η κρίση .

Αν είστε κολλημένοι σε μια σχέση που δεν σας κάνει ευτυχισμένους ή δε σας βοηθά να μεγαλώσετε, η μοίρα πρόκειται να δημιουργήσει μια κατάσταση αυτό το σαββ/κο, που θα σας αναγκάσει να ξεφύγετε από αυτήν την κατάσταση. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, κάποιος θα σας ενοχλήσει και θα του το ξεκαθαρίσετε αμέσως.

Επειδή συνήθως δεν εξαγριώνεστε…. αν κάποιος καταφέρει να προκαλέσει αυτή τη θύελλα, είναι επειδή πραγματικά έκανε κάτι, που αξίζει να του δείξετε το θυμό σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: άσσος των κυπέλλων, ανάποδα

Έχετε μια κρυφή αγάπη για κάποιον – και λαγνεία επίσης. Αλλά φαίνεται ότι εξακολουθείτε να είστε πολύ φοβισμένοι για να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας σ’ αυτό το άτομο. Η σκέψη γι’ αυτό το άτομο, σας κάνει να νιώθετε λυπημένοι και μερικές φορές, θέλετε να κλάψετε.

Το Ταρώ σας συμβουλεύει να φροντίσετε τον εαυτό σας αυτό το διάστημα. Επειδή, δεν μπορείτε να έχετε μια υγιή σχέση με κάποιον, όταν δεν έχετε γιατρευτεί και νιώθετε πληγωμένοι μέσα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ξιφών

Αν εργάζεστε σε ένα έργο με το οποίο είσαστε παθιασμένοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να μιλήσετε γι’ αυτό στα κοινωνικά μέσα. Είναι αρκετά ισχυρό για να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους και να καταπονήσει τους κακούς.

Επίσης, αν είστε ρομαντικά εμπλεκόμενοι με κάποιον αυτήν τη στιγμή, να περιμένετε τα πράγματα να γίνουν ασυγκράτητα ανάμεσά σας, αυτό το σαββ/κο!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Έχετε κάποιους φίλους στη ζωή σας που πρέπει να εγκαταλείψετε. Αυτοί οι άνθρωποι υποκριτικά ή κατηγορηματικά επικρίνουν την εμφάνισή σας και υπονομεύουν την εμπιστοσύνη σας. Και αν δεν τους ξεφορτωθείτε σύντομα, θα αρχίσετε ν’ αναρωτιέστε ποιοι είστε πραγματικά.

Μερικοί από αυτούς, ίσως υπονομεύσουν τις προσπάθειές σας για τη δημιουργία ερωτικής σχέσης, προσπαθώντας να σας επισκιάσουν μπροστά στα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

μελλοντολόγος

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: άσσος των ξιφών

Αν ασχολείστε με έναν Ταύρο αυτή τη στιγμή, πρέπει να διαβάσετε την πρόβλεψή τους. Επειδή και οι δυο σας, φαίνεται να έχετε κρυφά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά είστε πολύ ντροπαλοί για να τα αποκαλύψετε.

Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, φαίνεται ότι θα γοητευτείτε από κάποιον αυτό το σαββ/κο, και θα κάνετε τους ντροπαλούς…..αλλά ξέρετε ακριβώς τι κάνετε για να τον φέρετε στα «νερά» σας. Απλά προσέξτε. Η αποπλάνηση είναι δίκοπο μαχαίρι…..και ίσως να το μετανιώσετε αργότερα.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων

Νιώθετε πολύ μόνοι. Μερικοί από σας μπορεί να είστε μακριά από την οικογένειά σας, ενώ κάποιοι άλλοι, δεν έχετε φίλους αυτή τη στιγμή. Όποια και αν είναι η περίπτωση σας, πρέπει να παραμείνετε δυνατοί. Μην ψάχνετε για έναν εραστή μόνο και μόνο επειδή νιώθετε μοναξιά. Θα προσελκύσετε λάθος είδος ανθρώπων.

Αντ’ αυτού….αξιοποιήστε αυτό το διάστημα, για να αναπτύξετε την αίσθηση του ποιοι είστε πραγματικά. Αυτό θα σας βοηθήσει σε κάθε πτυχή της ζωής σας…τελικά.

zodia-zvdia-75

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων

Δεν σας αρέσουν οι καβγάδες…..αλλά αυτό το σαββ/κο, δεν θα μπορέσετε να τους αποφύγετε. Θα ξεκινήσει από κάποιον που ή σας ζηλεύει…. ή αισθάνεται ότι τον βλάψατε κατά κάποιο τρόπο.

Αυτό το άτομο μπορεί να είναι Κριός, Λέων ή Τοξότης.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των κυπέλλων

Έχετε πολλούς θαυμαστές, που θέλουν να σας προσφέρουν όλο τον κόσμο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι – αν όχι όλοι – προσπαθούν να σας κερδίσουν, αγοράζοντάς σας ακριβά πράγματα ή σας πηγαίνουν σε ακριβά εστιατόρια.

Αυτό που δεν ξέρουν, είναι ότι ο δρόμος προς την καρδιά σας δεν βρίσκεται μέσα από αντικείμενα που αγοράζονται με χρήματα. Βρίσκεται μέσα στα γνήσια συναισθήματα. Και είστε πρόθυμοι να περιμένετε…. μέχρι να έρθει ο σωστός άνθρωπος και να σας κερδίσει με τον σωστό τρόπο.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων + η σελήνη

Έχετε μια δύσκολη απόφαση να πάρετε αυτό το σαββ/κο. Και θα σας προκαλέσει ατελείωτη πίεση και άγχος. Γιατί? Επειδή φοβάστε πως ακολουθώντας το ένστικτό σας, θα δημιουργήσετε οικονομικά προβλήματα στη ζωή σας.

Το Ταρώ σας συμβουλεύει να ακούσετε την καρδιά σας. Επειδή οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι. Θα κερδίσετε…. αν ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Έχετε ένα κακό αφεντικό, που σας κάνει τη ζωή….κόλαση. Αλλά δεν πρέπει να είναι αφεντικό. Θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε προσωπικότητα στη ζωή σας. Και ο μόνος τρόπος που θα κερδίσετε εναντίον του, είναι να γνωρίζετε ότι πραγματικά δεν έχει καμία εξουσία πάνω σας, ακόμα κι αν προσποιείται ότι το κάνει.

Από την άλλη πλευρά, αν βρίσκεστε σε υψηλό πόστο στο χώρο εργασίας σας, ο Διάβολος σας προειδοποιεί, να μην κάνετε κατάχρηση εξουσίας στους υφιστάμενούς σας.

Αυτό ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Μην χειρίζεστε και μην προσπαθείτε να ελέγξετε τον σύντροφό σας. Αυτό θα οδηγήσει μόνο σε κακά αποτελέσματα, στο μέλλον.

xartomanteia

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των κυπέλλων

Απελευθερώνεστε από μια κακή κατάσταση στη ζωή σας και έχετε πετάξει με επιτυχία, κάποιες από τις συναισθηματικές αποσκευές σας. Αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Γι’ αυτό….. επικεντρωθείτε στο στόχο και συνεχίστε να εργάζεστε με τον εαυτό σας. Συγχαρητήρια, σε όσα έχετε πετύχει μέχρι σήμερα!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των ξιφών

Εκείνος που φωνάζει πιο δυνατά και χτυπιέται πιο πολύ για τις αδικίες στο κόσμο, δεν είναι πάντα ο ισχυρότερος!

Μερικές φορές το ισχυρό άτομο είναι εκείνο, που εργάζεται ήσυχα και υπομονετικά για να απελευθερωθεί….. και στη συνέχεια εγκαταλείπει απροσδόκητα μια μέρα, αφήνοντας τους απαγωγείς με ανοιχτό το στόμα.

Γι’ αυτό, να είστε υπομονετικοί και να συνεχίσετε να λειτουργείτε με τον τρόπο που ξέρετε. Η νοημοσύνη σας, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε αυτή τη μάχη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia