Ταρώ Σαββατοκύριακο 09-10/03

taro

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 3 των ράβδων

Η καρδιά σας θέλει να πετύχει πολλά πράγματα, Κριέ. Θέλει να πάει σε μέρη, όπου κανείς δεν βρέθηκε ποτέ. Θέλει να απολαύσει περιπέτειες και να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Και πρέπει να αποδεχτείτε αυτήν την αλήθεια και να την παραδεχτείτε δυνατά σ’ εκείνον που αγαπάτε.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

zodia-taro-45

κάρτα ταρώ: πριγκίπισσα των ξιφών

Το θάρρος, δεν είναι η απουσία φόβου Ταύρε. Είναι η ικανότητα, να ενεργεί…. παραυτά. Επειδή αυτό που πρέπει να γίνει είναι μεγαλύτερο, κι από τους μεγαλύτερους φόβους σας.

Γι’ αυτό, παραδεχτείτε την αλήθεια σας. Παραδεχτείτε τα συναισθήματά σας. Παραδεχτείτε ότι έχετε διαφορετική στάση, από το σύνολο.

Παραδεχτείτε τα όλα…. και μην φοβάστε την απόρριψη. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα κακό ή περίεργο στο ν’ αγαπάς κάποιον. Ο έρωτας, κάνει καλό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών

Οι ανόητοι αντιστέκονται στην αλλαγή, ακόμη και όταν τα πάντα τους λένε ότι πρέπει να αλλάξουν, Δίδυμοι. Και δεν θέλετε να είστε ανόητοι. Ακούστε τη μικρή αλλά αιχμηρή φωνή στο κεφάλι σας. Η φωνή που σας λέει να αλλάξετε την άποψή σας, μπροστά στις νέες πληροφορίες. Εξάλλου, ποιος θέλει να είναι αυτός που πιστεύει, ότι ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη Γη, όταν όλα τα γεγονότα δείχνουν το αντίστροφο?

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Καρκίνε, έχετε κοιτάξει ποτέ ένα όμορφο πίνακα και αναρωτηθήκατε πόσο χρόνο χρειάστηκε ο ζωγράφος για να τον ζωγραφίσει? Η απάντηση δεν κυμαίνεται από μερικές ώρες ως μερικές ημέρες. Η εμβέλειά του, είναι…. πολλά χρόνια. Γιατί τόσο καιρό χρειάζεται, για να κυριαρχήσει μια δεξιότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις σχέσεις. Δεν μπορείτε να μεγαλώσετε μια ευτυχισμένη οικογένεια, μέσα σε μια νύχτα. Εσείς (και ο σύντροφός σας) πρέπει να καταβάλλετε τεράστιες προσπάθειες, για πολλά χρόνια, για να δημιουργηθεί η εικόνα της τέλειας οικογένειας.

chartomantia-098

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 4 των ξιφών

Δεν είναι έξυπνο να συνεχίζετε να πιέζετε τον εαυτό σας, όταν είσαστε προφανώς κουρασμένοι και χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Είτε πρόκειται για φυσική κούραση είτε για συναισθηματική. Τα πάντα τείνουν να γίνονται χειρότερα, όταν επιμένετε να προσπαθείτε. Κάντε αυτό το απαραίτητο διάλειμμα και μην αισθανθείτε ενοχές. Λίγες ημέρες (ή μια εβδομάδα) δεν θα κάνουν τη διαφορά, στη γενική πορεία των καταστάσεων.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : θάνατος

Αυτό το διάστημα, θα είναι σκληρό για σας, Παρθένε. Επειδή μια σχέση που κρατάτε με αγάπη μέσα στην καρδιά σας, θα καταρρεύσει τελικά. Και αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα παραδεχθείτε, ότι ήδη γνωρίζατε ότι έφτασε στο τέλος της, αλλά επιμένατε πεισματικά σ αυτό, παρ’ όλα αυτά. Λοιπόν, η μοίρα δεν αλλάζει ποτέ, μπροστά στις πεισματικές συμπεριφορές. Έτσι, ίσως να το αποδεχτείτε…. και να μάθετε το δίδαγμά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των κυπέλλων

Προτιμάτε τη λογική πάνω από τα συναισθήματα, Ζυγέ. Εξάλλου, είστε ζώδιο του αέρα. Αλλά η λογική δεν θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα δεινά της σχέσης σας…. μόνο τα συναισθήματα θα το κάνουν. Ή, μάλλον, η συναισθηματική σας νοημοσύνη, θα το καταφέρει!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των κυπέλων

Δεν σας αρέσει να έχετε το προβάδισμα στην πραγματική ζωή, Σκορπιέ. Τουλάχιστον, όχι ανοιχτά. Προτιμάτε να εργάζεστε στο παρασκήνιο και να είστε η φωνή πίσω από το θρόνο. Ακριβώς έτσι κανείς δεν θα μάθει ποτέ, ότι ήσασταν αυτός, που τράβηξε όλες τις χορδές μαζί.

Δε συμβαίνει όμως το ίδιο στην ερωτική σας ζωή. Πάντα θα αποτυγχάνετε, αν ακολουθείτε αυτή τη στάση. Γι’ αυτό, πρέπει να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να καθοδηγήσετε τη σχέση σας (και τον σύντροφό σας) απευθείας από το ξεκίνημά της.

zwdia-fotia

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται πως καταρρέει Τοξότη. Και θα είστε στα πρόθυρα να πάθετε το ίδιο. Να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, δηλαδή.

Έτσι, όταν εμφανιστούν τα σύννεφα της δυστυχίας μην ακούσετε θλιβερά τραγούδια και μην παρακολουθήσετε θλιβερές ταινίες. Ακόμα κι αν αυτό είναι μόνο που θέλετε να κάνετε. Και μην κρυφτείτε στο σπίτι σας.

Όντας πιο ενεργοί, είναι ο μοναδικός τρόπος που θα καταφέρετε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο και να είστε σε θέση να ακούτε τις σκέψεις σας πιο ξεκάθαρα. Επειδή τα συναισθήματά σας μπορούν να αποφασίσουν για σας. Δίνουν σήματα, σχετικά με το τι πρέπει να σκεφτείτε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : πρίγκιπας των πεντάκτινων

Για να είμαι ειλικρινής, Αιγόκερε, βαθιά μέσα στην καρδιά σας, γνωρίζετε ότι η καριέρα σας είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα της ζωής σας. Και η οικογένεια και οι σχέσεις δεν μπορούν ποτέ να την ανταγωνιστούν. Ακόμα κι αν είναι, οι αμέσως επόμενοι, στη λίστα.

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να το παραδεχτείτε, ώστε να μην «κοροϊδεύετε» κανένα. Επειδή δεν θα είναι δίκαιο αν υποσχεθείτε ότι θα τους αφιερώσετε περισσότερο χρόνο, αλλά δεν θα είστε σε θέση, να τηρήσετε αυτή την υπόσχεση, αργότερα.

xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : πριγκίπισσα των πεντάκτινων

Όλα φαίνονται ροζ και εύκολα στην αρχή…. όταν ξεκινάτε κάτι καινούργιο, Υδροχόε. Ακόμη και οι σχέσεις. Εξάλλου, είστε διατιθέμενοι και θέλετε να τα δώσετε όλα, όσα έχετε.

Αλλά οι σχέσεις δεν είναι σπριντ. Πρόκειται για διαδρομές μαραθωνίου μεγάλων αποστάσεων. Και αν δεν μπορείτε να διατηρήσετε αυτόν τον ενθουσιασμό μετά από λίγους μήνες, η σχέση σας θα καταρρεύσει τελικά. Γι’ αυτό, κρατήστε αυτό το μυαλό και να είστε πιο ρεαλιστές σχετικά με το πόσο εύκολο ή δύσκολο μπορεί να είναι.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν να είστε ο κηπουρός της ζωής σας, Ιχθύες. Είναι δική σας ευθύνη να απομακρύνετε τις κακές συνήθειες και τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας. Την ευθύνη σας να καλλιεργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον για να ζήσετε και να εργαστείτε. Και την ευθύνη σας να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Αν εκπληρώσετε τις ευθύνες σας σωστά, φυσικά και η ζωή σας, θα είναι ευτυχισμένη και ικανοποιητική! Εξάλλου, ένας καλοφτιαγμένος κήπος δίνει πάντα όμορφα λουλούδια! Δεν υπάρχει περίπτωση, να μην το κάνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot