Ταρώ Σαββατοκύριακο 09-10/05

tarot-m

Ταρώ Σαββατοκύριακο 09-10/05 .

Ταρώ Σαββατοκύριακο 09-10/05 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 2 των πεντάκτινων

Θα πάρετε μια σημαντική απόφαση αυτό το σαββ/κο και μάλλον αφορά ένα οικονομικό θέμα. Είναι μια καλή κάρτα, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Υπάρχει μάλιστα μια καλή πιθανότητα, η απόφαση που θα λάβετε να είναι η σωστή.Αλλά αυτή η κάρτα σάς προειδοποιεί να είστε προσεκτική και να κάνετε τις σωστές κινήσεις, για να μην πάρετε λάθος δρόμο. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να εξαφανίσετε την οποιαδήποτε ένταση που ίσως είχε δημιουργηθεί πρόσφατα, ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 2 των ράβδων

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο λυπημένη αυτό το σαββ/κο. Νιώθετε πως ορισμένα όνειρα δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα, και γλείφετε τις πληγές σας.

Όλα όμως θα πάνε καλά! Τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Απλά, μην αφήσετε να σας κατακλύσουν τα αρνητικά σας συναισθήματα και τελικά «πέσετε» ψυχολογικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να έχετε μεγάλη τύχη! Ίσως μια προσφορά ή μια κερδοφόρα ευκαιρία. Είναι πραγματικό… και είναι θετικό! Οπότε να είστε ανοιχτή σε ό,τι προσπαθεί να σας προσφέρει ευτυχία.

Έχετε βγει από μια σκοτεινή περίοδο και ήρθε η ώρα να αναγεννηθείτε. Αν σερνόσασταν στο σκοτάδι, να ξέρετε ότι αυτό το σαββ/κο, θα δείτε και πάλι το φως. Η ελπίδα αναδύεται αιώνια και αυτό θα το διαπιστώσετε «ιδίοις όμασι»!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Έχετε κάθε δικαίωμα να νιώθετε… όπως νιώθετε. Τα συναισθήματά σας είναι αυθεντικά και ειλικρινά, αλλά επηρεάζεστε από την κακή διάθεση και τη φοβισμένη σκέψη σας.

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να πάρετε φρέσκο αέρα, να κάνετε μια βόλτα στη φύση και να ζήσετε την ομορφιά της ζωής, γιατί είναι ακόμα εκεί!

zwdia-3-zodia

Ταρώ Σαββατοκύριακο 09-10/05 .

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των πεντάκτινων

Οι καλές στιγμές θα είναι δύσκολες αυτό το σαββ/κο και μην εκπλαγείτε αν παίρνετε αυτές τις καλές στιγμές λίγο πιο σοβαρά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπερβάλλετε! Τώρα νιώθετε όμορφα, αλλά μετά από λίγο, θα νιώθετε σαν σκουπίδι.

Αυτή η κάρτα σας λέει ότι ενώ είναι διασκεδαστικό να βγάλετε από το μυαλό σας τον κόσμο, το να «παίζετε πολύ σκληρά» με τους άλλους, θα σας αποφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Πολύ καλή κάρτα, Παρθένε! Περιμένετε υπέροχα νέα στο μέτωπο της αγάπης και αυτή η αγάπη δεν θα περιορίζεται μόνο στον ερωτικό τομέα. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας θα σας δείξουν την αγάπη τους αυτό το σαββ/κο, οπότε να περιμένετε νέα από παλιούς φίλους και πολλές συναντήσεις.

Είστε πολύ αγαπητή και παρόλο που φαίνεται ότι ο κόσμος καταρρέει, εσείς θα περιβάλλεστε από καλούς ανθρώπους, που θα σας φροντίζουν.

μελλοντολόγος

Ταρώ Σαββατοκύριακο 09-10/05 .

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων, ανάποδα

Έχετε καταλάβει μερικά πράγματα για τη ζωή σας, και ο τρόπος που τρέχετε τα πράγματα δεν έχει σταματημό πλέον.

Χρειάζεστε αλλαγή και πρόκειται να την εφαρμόσετε. Βάλτε στόχους.

Μπορεί όλοι να νιώθουμε ότι πράγματα, όπως “σχέδια και στόχοι” είναι προσωρινά σε αναμονή, αλλά όχι για εσάς. Αυτό είναι ένα υπέροχο σαββ/κο για εσάς για να βάλετε τα θεμέλια.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Θα έχετε μια σπουδαία ευκαιρία αυτό το σαββ/κο. Βρίσκεστε σε πολύ αισιόδοξη διάθεση. Η νοοτροπία σας μοιάζει μ’ αυτή των επιτυχημένων. Απομακρύνεστε από τη θλίψη και τη μοχθηρή κατάθλιψη…. γιατί απλά δεν είναι του στυλ σας.

Έχετε σχέδια και είστε πρόθυμη να καταλάβετε πώς να τα θέσετε σε κίνηση. Αυτή η κάρτα είναι μια τυχερή κάρτα και συνοδεύεται από μεγάλη ελπίδα και θετικότητα. Συνεχίστε – είστε στο σωστό δρόμο.

zodia-zvdia-75

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών

Είστε οι δυνατοί του σαββ/κου. Οι άνθρωποι εξαρτώνται από εσάς και είστε έτοιμοι για την πρόκληση.

Ναι, η πρόκληση είναι αυτό που αντιμετωπίζουμε όλοι, αλλά εσείς αυτό το σαββ/κο, θα λάμψετε. Θα βρείτε λύσεις για τους άλλους, καθώς και νέους και καινοτόμους τρόπους μεταφοράς χρημάτων.

Δεν βυθίζεστε στην αυτολύπηση και την κατάθλιψη. Αναδύεστε σαν τον λαμπρό ηγέτη που όλοι αναγνωρίζουμε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των κυπέλλων, ανάποδα

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να συνεργαστούμε με το σύντροφό μας… αλλά εσείς, πρέπει να το δείτε σαν μια προσωρινή κατάσταση, που θα την ξεπεράσετε.

Ο σύντροφός σας, σας τρελαίνει! Γι’ αυτό, προσπαθήστε να τον αντιμετωπίσετε με τον ίδιο τρόπο που θα θέλατε για τον εαυτό σας. Η αγάπη σας είναι αρκετά δυνατή για να επιβιώσει από αυτό, και θα το κάνει.

Αν ο σύντροφός σας αρχίσει να σας σπάει τα νεύρα, απλά “χαμογελάστε “. Αφήστε τον να έχει τη στιγμή του, καθώς “θα περάσει κι αυτό.”

taro-zodia-76

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων, ανάποδα

Έχετε κουραστεί να συμπεριφέρεστε, ηρωικά Υδροχόε. Όλοι το καταλαβαίνουμε. Έχετε κουραστεί να φοράτε μάσκα, και κουραστήκατε να προσποιείστε πως όλα είναι καλά.

Εδώ είναι όμως το θέμα. Γιατί όλα θα πάνε καλά. Αυτό το σαββ/κο. πρόκειται να σας δοκιμάσει. Δεν θα σας αρέσει πολύ αυτό το διήμερο.

Όμως πάρτε μια ανάσα, και πάψτε να απελπίζεστε…. γιατί σε λίγο, όλα θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο!

zodia-zvdia-yy

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Πολλές σκέψεις για σας, αυτό το σαββ/κο!. Θα χαθείτε στις σκέψεις σας – και μεγάλες, κοσμικές σκέψεις. Ίσως να νιώσετε σαν ακτιβιστής.

Αυτό το σαββ/κο, θα σας εμπνεύσει. Δεν θα νιώσετε ικανοποίηση με το να κάθεστε με διπλωμένα χέρια, αλλά δεν μπορείτε στην πραγματικότητα να βγείτε έξω και να σώσετε τον κόσμο.

Ωστόσο, μπορείτε να σκεφτείτε πώς θα προχωρήσετε στη ζωή σας! Κι’ αυτό είναι το ζητούμενο αυτό το σαββ/κο : θετικές σκέψεις, βασισμένες στους στοχασμούς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia