Ταρώ Σαββατοκύριακο 15-16/06

tarot-m

 

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: η κρίση

Είστε μια όμορφη ψυχή. Αλλά συνήθως, έχετε εμμονές με το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Τόσο πολύ, που συχνά απομακρύνεστε από τους πραγματικούς στόχους στη ζωή σας.

Έτσι αυτό το σαββ/κο, περπατήστε το δικό σας μονοπάτι. Να είστε ανεξάρτητοι και να κάνετε ό, τι σας ικανοποιεί. Επειδή οι άνθρωποι που ακολουθούν τα όνειρά τους…. είναι οι πιο ελκυστικοί άνθρωποι στον κόσμο.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η ιέρεια

Υπάρχει μια ώριμη γυναίκα στη ζωή σας. Κάποια που σπάει τους κανόνες, με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Κι αυτό το άτομο, είτε άμεσα είτε έμμεσα, σας καλεί να βγείτε από το καλά φωτισμένο μονοπάτι σας και να περπατήσετε εκείνο, που οδηγείται από τη διαίσθηση και τα ένστικτά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Η σοφία έχει πάντα ένα τρόπο να ελκύει τους ανθρώπους. Έχει αυτή τη μαγνητική ποιότητα που τους προσελκύει, όπως η φλόγα, τις πεταλούδες.

Έτσι, αν θέλετε να είστε ένα τέτοιο άτομο, πρέπει να αποφασίσετε αμέσως.

Την απόφαση να περπατήσετε το δύσκολο μονοπάτι και να μεγαλώσετε αντιμετωπίζοντας τους δαίμονες σας….. ή να προσποιηθείτε πως αγκαλιάζετε τη σοφία και ν’ αναρωτιέστε για πάντα, γιατί κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για τίποτε απ’ όσα λέτε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : άσος των πεντάκτινων

Μερικές φορές το πιο ευγενικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για κάποιον, είναι να τον ακούσετε. Δώστε του την πλήρη προσοχή σας και ακούστε τις μύχιες σκέψεις και τα συναισθήματά του. Ακούστε… όχι για να τους συμβουλέψετε, αλλά από συμπάθεια και συμπαράσταση.

Επειδή, η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να βοηθήσετε, μόνο όταν είστε πρόθυμοι να ακούσετε πρώτα τον άλλον. Ακούστε λοιπόν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών

Οι σχέσεις σας, δεν πήγαν καλά μέχρι στιγμής, γιατί δεν έχετε αποδεχτεί μια ανισορροπία που έχετε βαθιά μέσα σας. Έχετε απορρίψει ή την αρσενική σας πλευρά ή τη θηλυκή. Και αυτή η ανισορροπία έχει επιδεινώσει το χάος που νιώθετε μέσα σας.

Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να έλθετε σε επαφή με αυτή την απορριφθείσα πλευρά του εαυτού σας. Θα είναι εύκολο? Φυσικά και όχι. Δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή που ν’ αξίζει…. και να είναι εύκολο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των πεντάκτινων

Οι λέξεις έχουν δύναμη. Και η κάρτα Ταρώ σας παροτρύνει να χρησιμοποιήσετε τη δική σας και να δείξετε στους άλλους, πώς πραγματικά αισθάνεστε γι’ αυτούς.

Όχι με ημίμετρα. Αλλά εντελώς ολοκληρωμένα. Το σύμπαν, θα φροντίσει τα υπόλοιπα.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών

Είναι εύκολο να δείξετε ευγένεια και συμπόνοια, σε εκείνους που σας φέρονται όμορφα, αλλά πολύ δύσκολο όταν κάποιοι, είναι κακοπροαίρετοι. Αυτή είναι η πρόκληση σας αυτό το σαββ/κο: Να είστε ευγενικοί μπροστά στις αντιξοότητες .

Παρόλο που καλοσύνη, δεν σημαίνει να γίνετε χαλί να σας πατήσουν. Αντίθετα, λέγεται καλοσύνη, μόνο όταν έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε μια κατάσταση, αν σας βλάπτει.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Μερικοί αγώνες δεν μπορούν να λυθούν χωρίς μεσάζοντα. Και φαίνεται ότι ο αγώνας με τον αγαπημένο σας είναι ακριβώς αυτό.

Επομένως, μην αφήνετε το «εγώ» σας να σας εμποδίσει να κάνετε τις σωστές ενέργειες για τη σχέση σας. Καλέστε έναν σοφό διαμεσολαβητή και λύστε γρήγορα αυτή την κατάσταση.

taro-6-9

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης

Πρέπει να είσαστε πιο ανοιχτοί με τη σοφία σας.

Πρέπει να προσκαλέσετε ανθρώπους που προφανώς ψάχνουν για γνώση που εσείς ήδη την κατέχετε, και να τους την προσφέρετε, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα, για να γίνετε ο δάσκαλος, που πάντα θέλατε να είστε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Θα καταφέρετε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις, μόνο όταν είστε ισορροπημένοι μέσα σας. Και δεν έχει σημασία αν αυτή η δυσκολία, βρίσκεται στην προσωπική σας ζωή ή την επαγγελματική σας.

Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό? Με το να διαλογίζεστε κάθε μέρα. Εμπιστευτείτε την κάρτα Ταρώ, γιατί δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαφής, σε αυτό το θέμα.

tarw-wroskopio-4

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Τί σας λέει η διαίσθησή σας? Μήπως δεν σας αρέσει το μήνυμα? Λοιπόν, αγνοώντας το, δεν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός, ότι η διαίσθησή σας είναι σωστή.

Έτσι, έχετε το θάρρος να την ακολουθήσετε? Ή θα προχωρήσετε και θα κάνετε ένα μεγάλο λάθος?

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Σας έχει πει ποτέ κάποιος ότι είστε μέντιουμ? Λοιπόν, είστε. Και αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα το ταλέντο σας, είναι επειδή έχετε αγνοήσει τη διαίσθησή σας.

Αυτό είναι το μήνυμα του Ταρώ για σήμερα : Χρησιμοποιήστε τη γνώση της διαίσθησής σας…. και η ζωή σας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra