Ταρώ Σαββατοκύριακο 15-16/12

tarot-m

Ταρώ Σαββατοκύριακο

ζώδια κριός(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των πεντάκτινων

Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από την ασφάλεια. Μην αφήνετε τίποτα στη ζωή σας που να απειλεί την ασφάλεια σας με οποιοδήποτε τρόπο – οικονομικά, διανοητικά ή σωματικά – όσο λαμπερό, ελκυστικό και δελεαστικό θα μπορούσε να είναι. Θυμηθείτε ότι η προσωπική ασφάλεια, είναι μια πολυτέλεια από μόνη της.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ : έξι των ξιφών, ανάποδα

Μόλις κάνετε μια επιλογή, η μόνη στιγμή που θα πρέπει να κοιτάξετε πίσω είναι για να δείτε πόσο μακριά έχετε έρθει, κι όχι γι’ αυτό που αφήσατε πίσω.

Θυμηθείτε ότι η πρόοδος συμβαίνει αργά και είναι αναμφίβολα γεμάτη λάθη, αλλά συνεχίστε να κοιτάτε μπροστά! Ποτέ μην φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια… και πάνω από όλα, εμπιστευθείτε τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης, ανάποδα

Όλοι αντιμετωπίζουμε λίγη κακοτυχία μερικές φορές, αλλά να ξέρετε, πως δε θα εκτιμήσετε εντελώς το καλό στη ζωή, χωρίς να βιώσετε δυσκολίες.

Τα καλύτερα μαθήματα μαθαίνονται μέσα από λάθη, που σας δείχνουν πού πρέπει να ενεργοποιηθείτε, για πραγματική πρόοδο.

ζώδια καρκίνος(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ξιφών, ανάποδα

Οι περισσότεροι φοβόμαστε τον ανάδρομο Ερμή, επειδή τείνει να εξωτερικεύει τα δυσάρεστα συναισθήματα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι καλό – τώρα έχετε μια αίσθηση των δικών σας ανασφαλών που ίσως να μην είχατε συνειδητοποιήσει πριν. Τώρα που ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία, πάρτε το χρόνο σας, για να καταλάβετε τα συναισθήματα που έφερε η συναισθηματική αδυναμία.

chartomantia-098

ζώδια λέων(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Δεν υπάρχει κανείς σ’ αυτή τη ζωή, που να μην αντιμετωπίζει κάποιες δύσκολες αλήθειες για τον εαυτό του. Αλλά η αναγνώρισή τους, είναι το πρώτο βήμα για να τα μετατρέψουμε στη μεγαλύτερη δύναμή μας.

Οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί για να προβούν σε υπολογισμένες, πρακτικές αποφάσεις για τις αλλαγές στη ζωή σας, όπου αυτό είναι απαραίτητο, χωρίς καμία αρνητική συναισθηματική παρέμβαση. Επωφεληθείτε από αυτό!

ζώδια παρθένος(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : επτά των ράβδων

Η ανάληψη ευθύνης για μια κατάσταση μπορεί να είναι τρομακτική όταν η έκβαση βασίζεται κυρίως στους ώμους σας. Ειδικά για σας, Παρθένε, καθώς έχετε την τάση να είστε περισσότερο επικριτικός προς τον εαυτό σας.

Η πλανητική ευθυγράμμιση αυτό το Σαββατοκύριακο σας βοηθά να ξεκολλήσετε για λίγο, ειδικά από την εργασία. Καταλαβαίνετε πως όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν είναι μια άμεση αντανάκλαση του ποιος είστε σαν άνθρωπος. Είστε τόσο μεγάλος ηγέτης όσο κανένα άλλο ζώδιο, και ήρθε η ώρα να το δείξετε!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Κάντε αποτίμηση των σχέσεων σας, τώρα που τα συναισθήματά σας είναι υπό έλεγχο και μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Καταργήστε τυχόν ανακρίβειες που μπορεί να είχαν συμβεί, ενώ ο καλός Ερμής ήταν ανάδρομος. Όλοι αισθάνονται, καταλαβαίνουν και σκέφτονται πρακτικά αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε είναι πιθανό, ότι οι ατυχίες είναι παρελθόν.

ζώδια σκορπιός(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : οκτώ των πεντάκτινων

Είστε πιο επικεντρωμένοι από ποτέ και έτοιμοι να τελειώσετε ένα έργο που έχετε αναλάβει. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία , μπορείτε να εμπιστευτείτε ό,τι έχετε δημιουργήσει και το πώς το κάνατε. Να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας, για το έργο σας και για το πολλά υποσχόμενο μέλλον σας.

taro-6-9

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : πύργος, ανάποδα

Η παραμονή σε μια ρουτίνα, είναι βασικά ο χειρότερος εφιάλτης σας. Επιθυμείτε την αλλαγή, την ελευθερία και την ικανότητα να κάνετε πράγματα, από ιδιοτροπία. Φυσικά, το να κάνεις πράγματα από ιδιοτροπία, δεν είναι πάντα πρακτικό και μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες απώλειες. Αλλά δεν είστε απ’ αυτούς που το βάζουν κάτω. Έτσι δεν είναι ?

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : δύο των πεντάκτινων

Είμαστε όλοι πολυάσχολοι και είναι αδύνατον εσείς ν’ αφιερώσετε το 100% του χρόνου και της πνευματικής σας ενέργειας, σε όλα… με τη μία. Χαλαρώστε και βάλτε προτεραιότητες. Αν αφήσετε προς το παρόν, στην άκρη κάποια θέματα, όλοι θα σας κατανοήσουν.

zodia-zwdia-9988

ζώδια υδροχόος(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Αυτή είναι μια περίοδος για θεραπεία και αισθάνεστε πολύ ικανοποιημένοι τώρα πού δεν σας καταλαμβάνουν εντελώς τα συναισθήματά σας. Μεριμνήστε για τον ανθρωπιστικό χαρακτήρα σας, ενώ έχετε αυτή τη σταθερότητα στη ζωή σας. Τώρα που έχετε ό, τι χρειάζεστε, μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να καλύψουν τις ανάγκες τους.

ζώδια ιχθύες(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : κρίση

Η ενσυναίσθηση, είναι η μεγαλύτερή σας δύναμη και διαπιστώνουμε ότι οι άνθρωποι συχνά έρχονται σε σας για βοήθεια και συμβουλές, επειδή έχετε ένα φυσικό ταλέντο να έρχεστε στη θέση τους.

Φυσικά, αυτό αφήνει περιθώριο στους ανθρώπους να επωφεληθούν από τη συμπόνια σας, ειδικά όταν ασχολούνται με τις δικές τους συναισθηματικές εμμονές.

Αν συμβαίνει αυτό σε οποιαδήποτε από τις σχέσεις σας, μην φοβάστε να συγχωρήσετε και να προχωρήσετε. Θυμηθείτε, οι πράξεις τους είναι μια αντανάκλαση των εαυτών τους. Όχι του δικού σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66