Ταρώ Σαββατοκύριακο 16-17/03

tarot-m

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 9 των ξιφών

Κριέ τα συναισθήματα έχουν μια τάση να πειραματίζουν τον εγκέφαλό σας, όταν δεν προσέχετε. Και μόλις αναλάβουν, καταλήγετε σε παρορμητικές αποφάσεις που σας κοστίζουν ακριβά, αργότερα.

Τα ταρώ, σας προειδοποιούν, να γνωρίζετε τις ανησυχίες και τις απογοητεύσεις σας. Επειδή η ευαισθητοποίηση είναι το πρώτο βήμα για να κόψετε σύντομες συναισθηματικές απειλές και να αφήσετε το λογικό σας μυαλό να έρθει προς διάσωσή σας. Κι έχετε ολόκληρο σαββατοκύριακο για να ξεκινήσετε πρακτική.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ερημίτης

Έχοντας τους φίλους γύρω σας, αισθάνεστε σιγουριά, Ταύρε. Ακόμα περισσότερο όταν μπορείτε να τους συμβουλευτείτε, για να σας βοηθήσουν να πάρετε δύσκολες αποφάσεις στη ζωή σας. Αλλά στο μακροπρόθεσμο μέλλον, θα γίνετε θύμα. Κάποιος που δεν μπορεί να πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση για τον εαυτό του και πάντα πρέπει να στηρίζεται αβοήθητα σε κάποιον άλλο, για να του δείξει τη διέξοδο.

Αυτό σας έκανε ν’ ανατριχιάσετε ? Ελπίζουμε ότι το έκανε, γιατί δεν υπάρχει τίποτα λαμπερό, όταν είσαι ανήμπορη κόρη, σε κίνδυνο.

Έτσι, αν θέλετε να σπάσετε αυτή τη συνήθεια, τα ταρώ σας προτείνουν, να στραφείτε στον εαυτό σας (και τη διαίσθησή σας) για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Ακόμα κι αν είναι, θέμα επιλογής εστιατορίου.

Διαβαστε τις αστρολογικές  προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: βασιλιάς των ξιφών

Είστε πολύ καλός με τις λέξεις, Δίδυμε. Είστε σε θέση να συμφωνείτε με τη λαϊκή φωνή της ομάδας όπου κι αν πάτε. Και αυτό σας κάνει να κερδίζετε πολλούς φίλους.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι που δεν μπορούν να σκεφτούν για τον εαυτό τους ή να σταθούν στις δικές τους αποφάσεις, ακόμη και αν είναι ενάντια στις απόψεις της ομάδας, δεν προχωράνε στη ζωή. Ειδικά στις σχέσεις όπου πρέπει να είσαι ο 100% αυθεντικός εαυτός σου.

Να είστε λοιπόν αυστηροί και να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας όταν συμμετέχετε σε μια συζήτηση. Να έχετε τις δικές σας απόψεις. Θα προσθέσει μόνο στο χαρακτήρα σου και τελικά, στη δημοτικότητά σου.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών

Μην λέτε ψέματα στον εαυτό σας, Καρκίνε, μόνο και μόνο επειδή είναι βολικό. Ή ακόμα και σε άλλους, γι’ αυτό το θέμα. Επειδή η αλήθεια έχει μια ενοχλητική συνήθεια να βρίσκει ρωγμές και να φανερώνεται, αργά ή γρήγορα.

Έτσι, αν νιώθετε ερωτευμένη με κάποιον, παραδεχτείτε το. Το να νιώθουμε ερωτευμένοι και το κάνουμε κάτι γι’ αυτό… είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Αλλά θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση, μόλις αναγνωρίσετε την αλήθεια. Και αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή…. ειδικά για τις σκληρές αλήθειες.

zodia-zwdia-9988

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων

Η φτώχεια είναι μια κατάσταση του νου, Λέοντα. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουμε τουλάχιστον μια πλούσια οικογένεια που μετράει τα ευρώ σαν ζητιάνος και τουλάχιστον έναν άστεγο, που είναι ικανοποιημένος με όλα τα πράγματα που του έδωσε ζωή.

Αλλά η φτώχεια δεν αφορά μόνο τα χρήματα που έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να αισθάνεστε φτωχός όταν είστε περιθωριοποιημένος και δεν αισθάνεστε πως σας αγαπούν. Ή όταν όλοι οι φίλοι σας είναι παντρεμένοι με δύο παιδιά, ενώ εσείς, είστε μητέρα δυόμισι γατιών.

Γι’ αυτό σκεφτείτε την κατάστασή σας και θυμηθείτε ότι αν θέλετε αφθονία σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας, θα πρέπει πρώτα να είστε ευγνώμονες γι’ αυτά που έχετε… πριν κάνετε σχέδια για να πάρετε αυτά, που δεν έχετε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Οι ευθύνες έχουν μια ενοχλητική συνήθεια να συσσωρεύονται Παρθένε, αν είστε το είδος, που δεν μπορεί να πει όχι. Όχι επειδή οι άνθρωποι δεν είναι ευαίσθητοι και θέλουν να σας αντιμετωπίσουν σαν αποδυτήρια, αλλά επειδή δεν ξέρουν πόσο απασχολημένοι, είσαστε. Αν και, για να είμαι ειλικρινής, ορισμένοι άνθρωποι θα σας δώσουν επιπλέον ευθύνες, από άχτι.

Τι σημαίνει αυτό? Απλά ότι είστε το μόνο άτομο που πραγματικά τους ενδιαφέρει. Έτσι, αν το βάρος είναι πάρα πολύ, να αρνηθείτε να αναλάβετε περισσότερα. Δεν θα είναι εύκολο να πείτε όχι αν δεν έχετε κάνει πρακτική σ’ αυτό. Αλλά πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου, χάρη του εαυτού σας και της πνευματικής σας υγείας.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε τις αστρολογικές  προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας αυτό το σαββατοκύριακο. Επειδή οι κάρτες, προβλέπουν μια περίοδο αστάθειας που αφορά τα οικονομικά σας στο εγγύς μέλλον.

Και αυτό περιλαμβάνει τις περικοπές των ραντεβού! -Αν και μπορείτε πάντα να βρείτε φθηνές εναλλακτικές λύσεις. Επειδή, ειλικρινά, ο ρομαντισμός, μπορεί να είναι αρκετά ακριβός!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : Ο ήλιος

Αυτό το σαββατοκύριακο, πρόκειται να είναι υπέροχο για εσάς, γεμάτο εμπνευσμένες ιδέες και δημιουργική δράση. Μαζί με μια δυνατή δόση τύχης.

Έτσι, αν έχετε σχεδιάσει κάτι, ήρθε η ώρα να θέσετε τους τροχούς σε κίνηση. Και αυτό περιλαμβάνει την αποκάλυψη των συναισθημάτων σας στο συγκεκριμένο άτομο. Επειδή η πιθανότητα να πει “Ναι!” είναι τεράστια.

taro-6-9

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : πριγκίπισσα των πεντάκτινων

Γεια σας, Τοξότη! Θυμάστε αυτή την ιδέα στην οποία εργάζεστε? Αυτή με την οποία είστε τόσο ενθουσιασμένοι! Λοιπόν, φαίνεται ότι χτυπήσατε πραγματικά χρυσό αυτή τη φορά. Επειδή αυτό που δουλεύετε τώρα, έχει τη δυνατότητα να φέρει τόνους ευτυχίας και πλούτου στη ζωή σας στο εγγύς μέλλον. Συνεπώς, συνεχίστε τη σκληρή προσπάθεια!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Ποτέ δεν έχετε αποφύγει τη σκληρή δουλειά, Αιγόκερε. Κι ελπίζουμε ότι δεν πρόκειται να το κάνετε ούτε τώρα. Γιατί ? Επειδή η γραμμή τερματισμού είναι κοντά. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να το δείτε αυτή τη στιγμή. Επομένως, συνεχίστε την καλή δουλειά και θα απολαύσετε σύντομα τους καρπούς της εργασίας σας.

chartomantia-098

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα είναι καλό για σας, Υδροχόε. Θα νιώσετε σαν τη γάτα που έφαγε την κρέμα.

Το θέμα είναι ότι η ευτυχία και η χαρά βρίσκονται πολύ κοντά, έστω κι αν δεν φαίνεται έτσι. Και μόλις προσγειωθεί στην αγκαλιά σας, βεβαιωθείτε ότι θ’ απολαύσετε κάθε λεπτό.

Γιατί πολλοί από μας, έχουμε την κακιά συνήθεια να μην απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μόνο και μόνο επειδή ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να αγωνιούμε, μήπως περάσει σύντομα. Αυτό κι αν είναι ειρωνεία!

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : πρίγκηπας των ξιφών ανάποδα

Μπορεί να νιώθετε υπέροχα όταν απολαμβάνετε τις φαντασιώσεις σας, αλλά η πραγματικότητα έχει τη συνήθεια να χαστουκίζει και να ξυπνάει τους ανθρώπους που φαίνονται να το απολαμβάνουν πάρα πολύ. Και η κάρτα ταρώ, σας προειδοποιεί να ξυπνήσετε ανώδυνα, πριν η ζωή αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να κοροϊδέψετε τη διαίσθησή σας.

Επομένως μην χαθείτε στα συναισθήματά σας και στις προσδοκίες σας. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι απορρίπτετε κάποιον που φαίνεται σαν όνειρο, αλλά δεν είναι, στην πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αστρολογικές  προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA