Ταρώ Σαββατοκύριακο 16-17/05

tarot-m

Ταρώ Σαββατοκύριακο 16-17/05 .

Ταρώ Σαββατοκύριακο 16-17/05 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 10 των ξιφών

Αυτό το σαββ/κο, πρόκειται να φέρει θέματα υγείας στο προσκήνιο, Κριέ. Αυτή η κάρτα συχνά αντιπροσωπεύει ασθένεια! Όμως σ’ αυτήν την περίπτωση, δεν πρέπει να ανησυχείτε, απλά να το έχετε υπόψη. Εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε θα υποβληθείτε σε ιατρικό τεστ….. πιθανότατα για τον ιό.Μην ανησυχείτε – δεν υπάρχει τίποτα εκτός από την προειδοποίηση που πρέπει να γνωρίζετε. Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλα θα πάνε καλά, απλώς μείνετε ασφαλείς, φορέστε τη μάσκα και βεβαιωθείτε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα παραμένουν σε εγρήγορση.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 2 των πεντάκτινων

Αυτό το σαββ/κο, θα είναι όμορφο για σας Ταύρε!

Μην εκπλαγείτε αν λάβετε ξαφνικά μια πρόταση για δουλειά. Ναι, ακόμη και σ’ αυτές τις περίεργες στιγμές, σας έρχονται καλά πράγματα. Το οικονομικό άγχος σας θα ανακουφιστεί, και θα αρχίσετε να νιώθετε μια αίσθηση ασφάλειας.

Θα είναι καλύτερα τα πράγματα αυτό το σαββ/κο, από το προηγούμενο. Τα καλά πράγματα συμβαίνουν, απλά πρέπει να τα ακολουθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Σαββατοκύριακο 16-17/05 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών

Η επαναστατική σας φύση θα λειτουργήσει μέχρι το τελευταίο σας νεύρο αυτό το σαββ/κο Δίδυμοι. Θα νιώθετε πως τρελαίνεστε. Αλλά κι αυτό θα περάσει.

Ίσως πρέπει ν’ αλλάξετε κάποια πράγματα στο σπίτι ή τα άτομα με τα οποία ζείτε μαζί, να σας έχουν τσακίσει τα νεύρα .

Χαλαρώστε και εξετάστε την κατάσταση. Υπάρχει ένα μέλλον που προσβλέπετε, οπότε μην αφήσετε την τρέλα που επικρατεί να στο σπίτι, να σας οδηγήσει στο σκοτάδι.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Μια ενδιαφέρουσα κάρτα για ενδιαφέρουσες στιγμές! Υποδηλώνει επίσης, ότι σκέφτεστε κάποιες έντονες δραστηριότητες Καρκίνε.

Απλά να θυμάστε πως έχετε επιλογές. Μπορείτε να αποτιμήσετε τι είναι πολύτιμο στη ζωή σας και να κάνετε το σωστό. Υπάρχει πάντα μια επιλογή και μπορείτε να εργαστείτε πάνω σ’ αυτή.

Αυτή η κάρτα στέκεται όρθια, πράγμα που σημαίνει ότι είστε υπεύθυνοι για το δικό σας πεπρωμένο. Αφήστε την απελπισία στο παρελθόν, επειδή το μέλλον διαφαίνεται ευοίωνο.

zwdia-3-zodia

Ταρώ Σαββατοκύριακο 16-17/05 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: βασιλιάς των ράβδων, ανάποδα

Λέοντα, πιθανότατα έχετε επιρροή στην οικογένεια ή στο φιλικό σας κύκλο.

Αυτό το σαββ/κο θα χρειαστείτε ένα διάλειμμα. Οδηγείτε τους άλλους στη σωστή κατεύθυνση καιρό τώρα, αλλά είστε άνθρωποι και έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε.

Αυτό το σαββ/κο ικανοποιήστε τις δικές σας ανάγκες. Δεν πρόκειται μόνο για τη διατήρηση της φυσικής υγείας σας αλλά και της ψυχικής σας κατάστασης. Γι’ αυτό πρέπει να βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Θα είναι ένα παράξενο σαββ/κο, Παρθένε! Ίσως καβγαδίσετε με κάποιον. Κανονικά, έχετε το μυαλό στο κεφάλι σας, αλλά κάποιος θα σας εκνευρίσει, γιατί θα σας αντιμετωπίσει πολύ σκληρά.

Το καλό είναι ότι περιβάλλεστε από ανθρώπους που είναι αρκετά δυνατοί για να κατευνάσουν τις διαθέσεις σας. Αν είστε κακοδιάθετοι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει τους γύρω σας ότι μόλις περνάτε μια φάση και λυπάστε αν ξεσπάστε άσχημα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-31/05 O Δρόμος της Αγάπης για Σχέσεις και Συντρόφους

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ Σαββατοκύριακο 16-17/05 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Λοιπόν, τουλάχιστον κάποιος θα έχει ένα καλό σαββ/κο Ζυγέ – και θα είστε σίγουρα εσείς.

Βρήκατε έναν τρόπο να αγαπάτε, να είστε ερωτευμένοι, να μοιράζεστε αυτήν την αγάπη και να την λαμβάνετε. Θα έχετε ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και μια αίσθηση υποστήριξης αυτό το σαβ/κο.

Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται πως καταρρέει, αλλά ο προσωπικός σας κόσμος θα παραμένει ερωτευμένος και ειρηνικός. Καλό για σας αυτό Ζυγέ!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων, ανάποδα

Ένα καλό κι κερδοφόρο σαββ/κο αυτό για σας Σκορπιέ!,

Ξοδεύατε πολύ χρόνο στο διαδίκτυο, αγοράζοντας όλα τα πράγματα που θέλατε! Έχετε προειδοποιήσει το σύμπαν ότι τα χρήματα είναι σημαντικά για εσάς και ότι τα υλικά πράγματα, ομορφαίνουν τον κόσμο σας.

Το σύμπαν, με τη σειρά του, σας καλύπτει τις ανάγκες που χρειάζεστε. Θα είναι καλό το σαββ/κο για τα οικονομικά σας.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ράβδων

Όπως συμβαίνει συνήθως μαζί σας, Τοξότη, οι δικοί σας άνθρωποι εξαρτώνται από εσάς για σοφία και συμβουλές. Το μυαλό σας θα είναι σε καλή κατάσταση αυτό το σαββ/κο.

Ίσως έχετε ξεπεράσει κάποιο ζήτημα… κι αυτό από μόνο του θα σας βοηθήσει ώστε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις ή να κάνετε καλύτερες επιλογές. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα σας ανταποδώσουν την αγάπη που τους δίνετε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Ίσως να νιώθετε λίγο μελαγχολικοί αυτό το σαββ/κο, Αιγόκερε, αλλά είναι εντάξει να αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσει όλες τις αισθήσεις.

Οι άσχημες αναμνήσεις για όλα όσα περάσατε θα θεραπευτούν και θα απολαύσετε το διήμερο.

Δεν είστε μόνοι και είστε αρκετά σοφοί για να γνωρίζετε πώς να επιβιώνετε πάντα μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-31/05 O Δρόμος της Αγάπης για Σχέσεις και Συντρόφους

taro-zodia-76

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων

Αυτό το σαββ/κο, θα είναι καλό για εσάς, Υδροχόε!

Περιμένετε καλά νέα από τον επαγγελματικό σας χώρο και ό, τι κι αν κάνατε για να προετοιμαστείτε για αυτό που ζούμε τώρα, σας επιστρέφεται οικονομικά. Είστε σε καλή κατάσταση.

Θα μπορούσε επίσης να είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε σε ακίνητα ή σε μια νέα επιχείρηση. Επωφεληθείτε από την ευφορία αυτού του διήμερου, γιατί είναι δικό σας!

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών, ανάποδα

Οι εναλλαγές της διάθεσης και οι σκοτεινές στιγμές αυτό το σαββ/κο, θα είναι στην ατζέντα, αλλά είστε αρκετά δυνατοί για να χειριστείτε τα πάντα, Ιχθύες.

Πρέπει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας, που φτάσατε εδώ που είστε σήμερα. Δουλεύετε σκληρά και βασίζεστε στο ένστικτό σας.

Κατανοήστε ότι οι σκοτεινές διαθέσεις είναι ένα κανάκεμα που δίνετε στον εαυτό σας… αλλά μόνο προσωρινά, σαν ένα μνημόσυνο. Τα μνημόσυνα δεν διαρκούν για πάντα, και σίγουρα δεν είστε το είδος του ατόμου που θέλει να αφεθεί στη λύπη. Αναστηλωθείτε και επιστρέψτε στην ομαλότητα. Ετοιμαστείτε για την υποστήριξη που έρχεται στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-astra-tarot