Ταρώ Σαββατοκύριακο 18-19/04

tarot-m

Ταρώ Σαββατοκύριακο 18-19/04 .

Ταρώ Σαββατοκύριακο 18-19/04 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 2 των πεντάκτινων

Προσπαθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση αυτό το σαβ/κο Κριέ. Αυτή η κάρτα σάς ενημερώνει ότι δεν πρόκειται απλώς για τη λήψη μιας απόφασης – αλλά για τη σκέψη που πρέπει να αφιερώσετε πριν αποφασίσετε να δεσμευτείτε.Επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση. Οι λέξεις έχουν δύναμη και δεν θέλετε να πληγώσετε κατά λάθος κάποιον που σας ενδιαφέρει, εξαιτίας της απροσεξίας σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των ράβδων

Πρόκειται να εμφανιστεί μια μεγάλη ευκαιρία! Ίσως γνωρίζετε ήδη σε τι αναφέρομαι. Αν εργάζεστε από το σπίτι, σημαίνει ότι θα έχετε επιπλέον εργασία.

Στον έρωτα ωστόσο, είστε ασφαλείς. Αυτήν τη στιγμή, αποκομίζετε τα οφέλη της εμπιστοσύνης που δείξατε στο σύντροφό σας. Παραμείνετε σ’ αυτή την πορεία και νιώστε ευγνωμοσύνη, για τα καλά πράγματα που έρχονται το σαββ/κο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Σαββατοκύριακο 18-19/04 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Αυτή η κάρτα θα σας οδηγήσει ή σε υπερβολική απόλαυση ή σε μεγάλη απροσεξία. Σε κάθε περίπτωση, το σαββ/κο, μπορεί να φάτε και να πιείτε πάρα πολύ. Φροντίστε να το ελέγξετε.

Συνήθως έχετε την τάση να πολώνετε τις ενέργειές σας. Είστε του «όλα ή τίποτα» Όμως αυτό το σαβ/κο. Προσπαθήστε να μη δοκιμάσετε τίποτα. Μην επαναστατείτε, Δίδυμοι. Όλοι γνωρίζουμε ότι σας αρέσει η τρέλα, αλλά θα απολαύσετε τη ζωή σας καλύτερα…αν αποδεχτείτε την παρούσα κατάσταση και παραμείνετε ήρεμη. Όλα θα πάνε καλά, απλά μην το παρακάνετε με την αρνητικότητα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των κυπέλλων

Είστε η τυχερή, αυτό το σαβ/κο Καρκίνε. Η ερωτική σας ζωή, θα είναι μια χαρά. Νιώθετε ασφαλής, μέσα σε μια σχέση πολλά υποσχόμενη. Το ταίρι σας, σας λατρεύει και η ζωή σας είναι υπέροχη.

Αγαπήστε και αγκαλιάστε τις καλές στιγμές, Καρκίνε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας τη χαρά της ευγνωμοσύνης, καθώς είστε πολύ ευλογημένη!

Διαβαστε επισης: Ερωτική Καφεμαντεία – Αποδείξεις απιστίας και αγάπης

μελλοντολόγος

Ταρώ Σαββατοκύριακο 18-19/04 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων

Ίσως νιώσετε την ανάγκη να αναπολήσετε τα περασμένα αυτό το σαβ/κο Ζυγέ. Οι καλές παλιές μέρες, θα σας φανούν υπέροχες και θα φέρουν χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Συνδεθείτε στο Διαδίκτυο με τους αγαπημένους σας και συζητήστε μαζί τους για τις παλιές καλές εποχές. Διασκεδάστε και γελάστε με την ψυχή σας. Θα σας κάνει να νιώσετε καλά και οι φίλοι σας θα σας ευχαριστήσουν που είστε τόσο θετικό άτομο. Όλα είναι καλά για σας αυτό το σαβ/κο. Τόσο ψυχικά, όσο και συναισθηματικά!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν εργάζεστε από το σπίτι, τότε ετοιμαστείτε για αύξηση… τόσο στην εργασία όσο και στην αμοιβή. Ενώ οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι, δεν παραιτηθήκατε ποτέ. Παλεύετε και ακολουθείτε το ρεύμα της εποχής. Αυτή η στωική στάση, σας εξυπηρετεί καλά.

Οι εντάσεις στο σπίτι θα μειωθούν το σαβ/κο, αν συγκατοικείτε ή είστε παντρεμένοι. Η ζωή λειτουργεί καλύτερα όταν είναι οργανωμένη… και εσείς σαν Παρθένος, το γνωρίζετε πολύ καλά.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Σαββατοκύριακο 18-19/04 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων

Αυτό το σαβ/κο, μπορεί να σας κάνει να πεθάνετε για την αγάπη που χάσατε, Ζυγέ. Δεν θα έρθει το τέλος…αλλά θα σκέφτεστε έντονα τον πρώην σας. Θα νιώσετε θλίψη κι ενοχές.

Μάθετε να εργάζεστε με τα συναισθήματά σας, καθώς και με την απώλεια σας. Θα γίνετε χαρούμενη, όταν ξεκινήσετε να βοηθάτε τους άλλους! κι αυτό το σαββ/κο, κάποιοι θα χρειαστούν τη βοήθειά σας.

Μπορείτε να το κάνετε. Είστε δυνατή και εκπληκτική, Ζυγέ. Μην παραδίνεστε στη μελαγχολία, γιατί ξέρετε ότι η ελπίδα… αναδύεται αιώνια.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων

Μπορεί να είναι ένα δύσκολο σαββ/κο, αλλά δεν είναι καταστροφικό και θα επιβιώσετε. Θα υπάρχει ένα τέλος – θα μπορούσε να είναι με τον εραστή ή τη δουλειά σας. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι μια χαρά, ανάλογα με το πώς το αντιλαμβάνεστε.

Ναι, έχετε άγχος. Ίσως θέλετε να σκεφτείτε, και να στραφείτε σε πνευματικές πρακτικές – διαλογισμό, περισυλλογή, προσευχή. Δεν χρειάζεται να είστε θρησκευόμενη για να προσευχηθείτε, αλλά σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει να αποσυμπιεστείτε. Όλα θα πάνε καλά Σκορπιέ.

dream

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Είναι ώρα για λήψεις αποφάσεων που αφορούν τα οικονομικά σας. Πρέπει να συγκρατήσετε τις επιπόλαιες δαπάνες σας.

Έχετε ξοδέψει χρήματα σε στιγμή πανικού? Τρώτε μήπως υπερβολικά και ξοδεύετε περισσότερα για τρόφιμα, απ’ ότι θα έπρεπε? Αυτό το σαββ/κο, θα σας διδάξει να συγκρατήσετε τον εαυτό σας.

Έχετε ανοιχτεί υπερβολικά και έχει αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας. Όλα θα πάνε καλά τελικά…αλλά πρέπει να παίξετε ενεργό ρόλο, για να συμβεί.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των σπαθιών

Έχετε μεγάλη υπευθυνότητα αυτήν τη στιγμή, και αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι βασίζονται στη διακριτική ευχέρεια και τη νοημοσύνη σας. Έχετε αρχίσει να διαχωρίζετε αυτά που είναι σημαντικό για εσάς – τα αγαπημένα σας πρόσωπα πρέπει να διατηρούνται ασφαλή και το μυαλό σας πρέπει να παραμείνει κοφτερό.

Αυτό το σαββ/κο, θα καταλάβετε εντελώς, πόσο πειθαρχημένη πρέπει να είστε. Αν κάποιος μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει «προχωράω μπροστά» είστε εσείς. Μπορείτε να φροντίσετε τα πάντα στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης: Ερωτική Καφεμαντεία – Αποδείξεις απιστίας και αγάπης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Ήσασταν πάντα διορατική, αλλά το σαββ/κο, πρόκειται να αυξηθεί η διορατικότητά σας. Υποψιάζεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εραστή σας. Ήρθε η ώρα να συζητήσετε μαζί του. Μπορεί να βρίσκεται σε μπελάδες, ή απλώς σε απόλυτη ανάγκη, για ένα πραγματικό φίλο, για να μιλήσει.

Επικοινωνήστε με φίλους και μιλήστε με τους αγαπημένους σας. Αυτές είναι ενδιαφέρουσες στιγμές και όλοι παίρνουμε μερικά σπουδαία μαθήματα μέσα απ’ αυτές τις συμπεριφορές. Αυτό το σαββ/κο, θα αφυπνιστείτε, για να έρθετε σε επαφή μ’ αυτούς που αγαπήσατε στο παρελθόν.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Βρήκατε έναν τρόπο να ξεπεράσετε πολλά θέματα με την αγάπη σας…και αρχίζετε να μοιάζετε με τον ήρωά μας, Ιχθύες. Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να μοιραστείτε αυτήν την αγάπη.

Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά και οι φιλικοί και φιλόξενοι τρόποι σας, δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι. Είστε ο φωτεινός φάρος για τους φίλους σας και γίνεστε γρήγορα το αγαπημένο “θετικό άτομο” όλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia