Ταρώ σαββατοκύριακο 23-24/03

tarot-m

Ταρώ σαββατοκύριακο .

ζώδια κριός: 4 των ξιφών .

Κριέ, το μόνο που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να περιμένετε. Περιμένετε μια απάντηση. Περιμένετε για την επόμενη. Ή περιμένετε τη σωστή στιγμή. Δεν ξέρουμε ποιο είναι το ακριβές σενάριο της ερωτικής σας ζωής, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να περιμένετε τώρα. Επειδή αυτός είναι ο μόνος τρόπος, για να κερδίσετε στο παιχνίδι της αγάπης.

ζώδια ταύρος: 2 των κυπέλλων, ανάποδα

zodia-taro-45

Υπάρχουν δύο είδη ειδυλλίων, Ταύρε. Αυτών που δεν διαρκούν παρά ορισμένες ημέρες, ή μήνες και εκείνων που προορίζονται να διαρκέσουν μια ζωή. Δυστυχώς, πολύ σπάνια συναντάμε το δεύτερο είδος! Γι’ αυτό και περνάμε από σχέση σε σχέση έως ότου τελικά, να είμαστε έτοιμοι να συναντήσουμε το ένα και μοναδικό.

Συνεπώς, μην εμμένετε στο άτομο που απομακρύνθηκε. Δεν ήταν γραφτό να είναι ο άνδρας της ζωής σας, αφού επέλεξε να φύγει. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να φτιάξετε χώρο, για τον σωστό άνθρωπο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αστρολογικές  προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ σαββατοκύριακο

ζώδια δίδυμοι: 3 των κυπέλλων, ανάποδα

Η αγάπη δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς φιλία, Δίδυμοι. Επειδή η φιλία είναι η κόλλα που επιτρέπει στους εραστές, να συγχωρούν ο ένας τον άλλον μετά από τρομερές μάχες και να διασκεδάζουν περισσότερο, από ό, τι θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Αν λοιπόν, δεν θεωρείτε πως ο σύντροφός σας είναι και φίλος σας, ίσως είστε με το λάθος πρόσωπο. Ή, πρέπει να ξανασκεφτείτε τη στάση σας, για τον έρωτα και τη φιλία.

ζώδια καρκίνος : ιέρεια , ανάποδα

Ακούστε πώς έχουν τα πράγματα Καρκίνε! Αυτή η μικρή φωνή στο κεφάλι σας, δεν θα σας δίνει πάντα καλά νέα. Μερικές φορές θα σας προειδοποιεί, να μη κάνετε κάτι που θέλετε με όλη σας την καρδιά, γιατί θ’ αφήσει μια πικρή γεύση στο στόμα σας.

Η αλήθεια είναι, πως ο σύντροφός σας, πραγματικά δεν ενδιαφέρεται για εσάς… ή εσείς και ο σύντροφός σας μαλώνετε συνεχώς, γιατί είστε ουσιαστικά ασυμβίβαστοι. Επομένως, μην συνθλίβετε, τη φωνή της διαίσθησής σας. Δεν βγαίνει τίποτε καλό, όταν λειτουργούμε έτσι.

zwdia-fotia

Ταρώ σαββατοκύριακο

ζώδια λέων : ο πύργος, ανάποδα

Η ζωή σας έδωσε πολλές ατυχίες. Και δεν είστε σίγουροι πώς να χειριστείτε αυτή την ατυχία, τώρα. Πρέπει να ακολουθήσετε το ρεύμα και να αφήσετε τη ζωή να τρέξει την πορεία της, ή πρέπει να δοκιμάσετε το καλύτερο για να επαναφέρετε τη ζωή σας εκεί που ήταν πριν να σας χτυπήσει η κακοτυχία?

Λοιπόν, το μήνυμα του πύργου, είναι απολύτως σαφές από αυτή την άποψη: αφήστε τη ζωή να ακολουθήσει την πορεία της, επειδή προσπαθεί να σας αποτρέψει από λάθος κινήσεις. Εξάλλου, εγκαταλείποντας κάτι, όταν γνωρίζεις καλύτερα, δεν είναι αποτυχία. Είναι η πιο έξυπνη κίνηση, που πρέπει να κάνετε. Η μεγαλύτερη αποτυχία είναι να συνειδητοποιήσετε, πως σπαταλήσατε ολόκληρη τη ζωή σας, κάνοντας κάτι που δεν είχατε ποτέ σκοπό να κάνετε.

ζώδια παρθένος : 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Χρειάζεστε χρόνο τώρα, Παρθένε. Απεγνωσμένα. Αλλά ο πρακτικός σας χαρακτήρας σας εμποδίζει να απομακρυνθείτε από τις ευθύνες σας.

Εδώ λοιπόν υπάρχει λίγη τροφή, για σκέψη. Δεν μπορείτε να βοηθήσετε κανέναν μέχρι να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και υγιείς. Δεν μπορείτε να κάνετε κανέναν ευτυχισμένο, μέχρι να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι οι ίδιοι. Και σίγουρα δεν μπορείτε να εκπληρώσετε τις ευθύνες σας προς τους άλλους, μέχρι να εκπληρώσετε τις ευθύνες, προς τον εαυτό σας.

 

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αστρολογικές  προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ σαββατοκύριακο

ζώδια ζυγός : πριγκίπισσα των ξιφών

Ζυγέ, πάντα θ’ αποτυγχάνετε, αν προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους να βλέπουν τη ζωή, με την δική σας οπτική. Εξάλλου, πώς γνωρίζετε ότι έχετε δίκιο εσείς και ότι κάνουν λάθος οι άλλοι?

Μην κάνετε σταυροφορία για να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων. Δεν θα λειτουργήσει. Απλά πείτε την αλήθεια σας και ορθώστε το ανάστημά σας!

ζώδια σκορπιός : 10 των ξιφών

Σκορπιέ, κάτι κακό θα συμβεί -αν δεν έχει συμβεί ήδη-, και θα σας κάνει να νιώσετε τυφλοί και ανόητοι. Γιατί δεν είδατε όλα τα σημάδια, του αναπόφευκτου? Εσείς που υπερηφανεύεστε για τις ανώτερες γνώσεις και την ικανότητά σας να διαβάζετε τους ανθρώπους?

Μην αφήσετε την απελπισία να σας πνίξει όταν συμβεί αυτό. Επειδή, όσο είστε ζωντανοί, θα έχετε πάντα μια δεύτερη ευκαιρία. Και μια τρίτη ευκαιρία. Και μια τέταρτη ευκαιρία στον έρωτα. Μέχρι να βρείτε αυτόν που πραγματικά θέλετε να ζήσετε μαζί του.

chartomantia-098

Ταρώ σαββατοκύριακο

ζώδια τοξότης : 3 των ξιφών

Τα λόγια πληγώνουν χειρότερα κι από τις πέτρες, Τοξότη. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Ωστόσο, προσποιούμαστε ότι δεν έχουν καμία εξουσία πάνω μας. Ότι δεν μπορούν να μας κάνουν να πέσουμε σε μεγάλη απελπισία και κατάθλιψη.

Κι αυτή την εβδομάδα, θα μάθετε ξανά αυτό το μάθημα. Ένα μάθημα που θα σπάσει την καρδιά σας. Όταν συμβεί αυτό, κλάψτε. Το κλάμα, βοηθάει και καταπραΰνει! Και μετά αναρωτηθείτε γιατί σας πείραξαν τόσο πολύ αυτά τα λόγια…. Επειδή η απάντηση, θα σας απελευθερώσει.

ζώδια αιγόκερως : το άρμα

Θέλετε πραγματικά ένα ερωτικό ραντεβού, Αιγόκερε? Ή πιέζεστε από τον περίγυρό σας? – την οικογένειά σας, για παράδειγμα, επειδή είστε σε ηλικία γάμου?

Επειδή, η αλήθεια είναι, ότι ο ρομαντισμός φαίνεται έντονος, εξαιτίας των ορμονών που δημιουργούν χάος στον εγκέφαλό σας. Και δεν θέλετε να βρεθείτε κολλημένοι σε ένα μέρος που δεν θέλετε να είστε, έτσι και σας περάσει η φρενίτιδα.

Ελέγξτε λοιπόν τα συναισθήματά σας και αφήστε τη λογική σας να πάρει τις αποφάσεις. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος. για να καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε.

zodia-zwdia-9988

Ταρώ σαββατοκύριακο

ζώδια υδροχόος : βασιλιάς των ράβδων

Το να έχετε τη δυνατότητα να αναλαμβάνετε δράση και να επεμβαίνετε στις συζητήσεις σας με τους άλλους, δεν σας κάνει καλό ηγέτη, Υδροχόε. Μόνο τύραννο. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι δεν αντιμετωπίζετε το σύντροφό σας άσχημα μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι είστε ανώτεροι από αυτόν.

Γιατί αν νιώθετε ανώτεροι, η σχέση σας είναι ήδη καταδικασμένη. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό, από αυτήν την αλήθεια.

ζώδια ιχθύες : ο αυτοκράτορας

Έχετε μια ώριμη φαντασία, Ιχθύες. Και αυτό είναι μεγάλο πράγμα. Εξάλλου, όλα όσα βλέπουμε γύρω μας σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των smartphones μας, ήταν κάποτε στη φαντασία κάποιου, μέχρι που ανέλαβε δράση και το έκανε πραγματικότητα.

Αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς. Συνδυάστε τη φαντασία σας με δράση. Επειδή όχι μόνο θα σας βοηθήσει να πετύχετε, αλλά θα σας προστατεύσει επίσης από το να αισθάνεστε σαν θύμα της μοίρας σας.

Διαβαστε τις αστρολογικές  προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot