Ταρώ Σαββατοκύριακο 25-26/05

tarot-m

Ταρώ Σαββατοκύριακο 25-26/05 .

Ταρώ Σαββατοκύριακο 25-26/05 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 9 των πεντάκτινων, ανάποδα

Θα έχετε τύχη αυτό το σαββ/κο Κριέ. Έχετε όμως ένα θέμα με τα χρήματά σας. Το ότι η κάρτα είναι ανάποδα, σας προειδοποιεί να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα. Μήπως κάνετε επιπόλαιες αγορές για να περάσει η ώρα? Αυτό δεν είναι κακό, αλλά προσπαθήστε να αγοράσετε κάτι για κάποιον άλλο. Κάντε έκπληξη στον αγαπημένο σας, αγοράζοντάς του κάτι που θα τον ευχαριστήσει.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 2 των ράβδων

Σκέφτεστε το παρελθόν αυτό το σαββ/κο Ταύρε! Αναπολείτε τις παλιές καλές μέρες και προσπαθείτε να ξαναβρείτε την αυτοεκτίμησή σας.

Ξυπνήστε! Έχετε ανθρώπους γύρω σας που σας αγαπούν και σας χρειάζονται. Τώρα είναι κατάλληλη στιγμή, για να τους προσφέρετε την αγάπη και την υποστήριξή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

 

ζώδια δίδυμοι

κάρτα ταρώ : άσσος των πεντάκτινων

Μπορεί ο έρωτας, να μην είναι στη λίστα με τα «πρέπει» σας αυτή τη στιγμή Δίδυμοι, αλλά σίγουρα στη λίστα σας υπάρχει το θέμα της οικονομικής σας ενίσχυσης.

Θα ξοδέψετε χρήματα για κάποιον που σας ενδιαφέρει? Ή, θα κρατήσετε όλα τα καλούδια για τον εαυτό σας? Ωστόσο, θα είναι ένα υγιές σαββ/κο, οικονομικά. Καλή τύχη με αυτό.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Κατά ειρωνικό τρόπο, μόλις ήσασταν έτοιμη να τα παρατήσετε, ξαφνικά εμφανίζεται η ευκαιρία που περιμένατε!

Μην εκπλαγείτε αν αυτό το σαββ/κο ανοίξουν πόρτες για να κάνετε αυτό που πάντα θέλατε. Δουλέψατε σκληρά. Και αξίζετε μια καλή ανταμοιβή. Κάντε παρέα με τους φίλους σας, γιατί σας αξίζουν και τους αξίζετε!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 24-28/04 Το ερωτικό σας παρελθόν

dream

Ταρώ Σαββατοκύριακο 25-26/05 .

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ακόλουθος των πεντάκτινων

Είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με το παιδί μέσα σας! Και παρόλο που αυτό είναι ένα χρονολογημένο είδος αυτοβοήθειας, είναι το μόνο που επιφυλάσσει για σας η κάρτα, αυτό το σαββ/κο.

Το να συμπεριφέρεστε συνεχώς σαν ενήλικες είναι κάτι που σας κουράζει. Οφείλετε στον εαυτό σας, λίγη ανεμελιά και διασκέδαση. Ίσως ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε με το ταίρι σας, σε μέρη εξωτικά!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών, ανάποδα

Αυτό το σαββ/κο σηματοδοτεί το τέλος της αυτολύπησής σας, Παρθένε… ακόμη και αν δεν έχετε βαρεθεί να ακούτε τον εαυτό σας να παραπονιέται.

Γκρινιάζετε συνεχώς…και μαντέψτε! Εκείνοι που σας αγαπούν είναι έτοιμοι να απομακρυνθούν, αν δεν σταματήσετε εγκαίρως. Αρκετά με τις αρνητικές δονήσεις! Φροντίστε να αποκτήσετε πιο θετική άποψη για όλα…. ακόμα κι αν σας σκοτώνει.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Είναι ένα καλό σαββ/κο για σας Ζυγέ και θα είστε αρκετά ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις σας. Ίσως έχετε αποφασίσει πρόσφατα να ασχοληθείτε μ’ ένα χόμπι – όπως μαγείρεμα ή ζαχαροπλαστική.

Τα γλυκά είναι στο μυαλό και στα ταλέντα σας αυτήν την εβδομάδα. Και αν δεν είστε ιδιαίτερα καλοί στην κουζίνα, δεν έχει σημασία. Ετοιμαστείτε να φάτε νόστιμα γαστρονομικά εδέσματα, παρέα με το σύντροφό σας!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Κάποιος θα περάσει πολύ όμορφα αυτό το σαββ/κο…. έτσι δεν είναι, Σκορπιέ? Δουλέψατε σκληρά και τα έργα σας αρχίζουν να αποδίδουν.

Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο σας, που αρχίζουν να αναγνωρίζουν ποια είναι η δύναμη της προσωπικότητάς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ταρώ Σαββατοκύριακο 25-26/05 .

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των κυπέλλων

Δεν υπάρχει ωραιότερη κάρτα για τα ερωτικά σας, από τον άσσο των κυπέλλων. Αν και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η αγάπη είναι παντού για σας, Τοξότη, είναι επίσης ένα πολύ καλό σημάδι, πως στην ατμόσφαιρα πλανάται και η αγάπη προς τον εαυτό σας.

Έχετε περάσει μια περίοδο που αμφιβάλλατε για τον εαυτό σας… και τώρα είστε σε καλή κατάσταση. Όσα ονειρεύεστε θα πραγματοποιηθούν και θα είναι θετικά κι ενθαρρυντικά. Τέλος οι αμφιβολίες…η στιγμή της ανακύκλωσης, έφτασε!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων

Λες και δεν είστε εγκλωβισμένοι στο σπίτι σας αρκετό καιρό, για άλλη μια φορά θα χρησιμοποιήσετε αυτό το σαββ/κο βρίσκοντας τρόπους, για να βελτιώσετε την κατάσταση στο σπίτι, Αιγόκερε.

Είστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσετε ότι οικιακές εργασίες εκκρεμούν και έχετε ζητήσει τη βοήθεια του συντρόφου σας.

Θα παρατηρήσετε ότι η συνεργασία με αυτόν που αγαπάτε, λύνει όποια προβλήματα μπορεί να είχατε στο παρελθόν. Αυτό το σαββ/κο θα δουλέψετε τόσο θέματα που αφορούν το σπίτι όσο και της σχέσης σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 24-28/04 Το ερωτικό σας παρελθόν

xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Θα διασκεδάσετε αυτό το σαββ/κο Υδροχόε. Ίσως κάνετε κάτι ιδιαίτερα ερωτικό με το σύντροφό σας!

Μπορεί να υπάρξει μια ειδική περίσταση αυτό το σαββ/κο για την οποία ανυπομονούσατε… και επιτέλους μπορείτε να την πραγματοποιήσετε. Υπάρχουν διαστήματα, που ο καθένας χρειάζεται να χαλαρώσει και του δίνεται αυτή η δυνατότητα. Τώρα είναι η σειρά σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών, ανάποδα

Τα καλά νέα είναι ότι είστε υγιής. Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχία και φόβο. Μπορεί να αισθανόσασταν πεσμένοι ψυχολογικά αυτό το διάστημα, και αυτό…..σας οδήγησε να κάνετε πολλές άσχημες σκέψεις.

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι…πως όλα πάνε καλά. Η ανησυχία είχε πάρει τη θέση της για αρκετό διάστημα….και σας δυσκόλεψε αρκετά. Όμως η κάρτα είναι ανάποδα, που σημαίνει πως ανησυχούσατε άδικα. Πολύ καλό αυτό για σας, Ιχθύες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος