Ταρώ Σαββατοκύριακο 26-27/10 Το «εγώ» Καταρρέει

tarot-m

 

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων .

Κριέ, θα επανασυνδεθείτε με κάποιον από το παρελθόν σας αυτήν την εβδομάδα. Κάποιος που κάποτε ήταν αγαπημένος φίλος, αλλά με τον οποίο είχατε χάσει επαφές, καθώς μεγαλώνατε.

Επίσης, τα Ταρώ λένε, ότι όταν συναντήσετε αυτό το πρόσωπο, θα κάνει την καρδιά σας να νιώσει πολύ ζεστασιά και ευθυμία, και θα φέρει πίσω, πολλές αγαπημένες αναμνήσεις.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των ξιφών + 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Ταύρε, αυτός που θέλει να κερδίσει με κάθε κόστος, συχνά καταλήγει απογοητευμένος και μόνος, στο τέλος της ζωής του…. Ακόμη και αν περιβάλλεται από ανθρώπους που ονομάζονται “φίλοι” ή “οικογένεια”. Και τα Ταρώ σας προειδοποιούν, να μην κάνετε αυτό το λάθος.

Η ταπεινότητα είναι η τιμή της αληθινής αγάπης και της γνήσιας συνεργασίας. Γι’ αυτό, αν το «εγώ» σας είναι πολύ μεγάλο, μην εκπλαγείτε αν μια συγκεκριμένη σχέση καταρρεύσει αυτό το σαββ/κο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Δίδυμοι, καταστείλατε πολλές συναισθηματικές πληγές και όλες τις κακές αναμνήσεις σας…. επειδή η αντιμετώπιση τέτοιων σκληρών συναισθημάτων, απαιτούσε σκληρή δουλειά που δεν ήσασταν διατεθειμένοι να καταβάλλετε.

Λοιπόν, τα Ταρώ λένε, ότι αυτοί οι δαίμονες θα βγουν στην επιφάνεια αυτό το σαββ/κο . Και δεν θα μπορείτε να τους κλείσετε πίσω, στη σκοτεινή γωνιά της ψυχής σας.

Όταν συμβεί αυτό, πάρτε κουράγιο. Είναι ένα σημάδι από το σύμπαν, ότι ήρθε η ώρα να εργαστείτε με τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε οριστικά.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης + ιεροφάντης, ανάποδα

Καρκίνε να είστε προετοιμασμένοι ν’ αντιμετωπίσετε δύσκολες στιγμές, αυτό το σαββ/κο. Επειδή οι δύο μεγάλες Αρκάνες στο τραπέζι μιλάνε για την αντιμετώπιση του «φθινοπώρου της ζωής» σας. Μπορεί να χωρίσετε από τον αγαπημένο σας…ή να σας ζητήσει αυτός, να χωρίσετε.

Αλλά μην τρελαίνεστε. Αυτό το “φθινόπωρο” θα μπορούσε επίσης να σημαίνει μια περίοδο δυσκολιών και προκλήσεων στη σχέση σας. Ή, το τέλος της φάσης του μήνα του μέλιτος και την έναρξη της καθημερινότητας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 8 των πεντάκτινων

Υπάρχει μια «αράχνη» στη ζωή σας Λέοντα. Ένα άτομο που σας χειραγωγεί με τεράστια υπομονή. Κάποιος με ιστορικό στις παγίδες των αγαπημένων του, στον ιστό του/της. Κάποιος που θα σας εμποδίσει να πετύχετε και να λάμψετε σαν αστέρι.

Προσοχή! Μην πέσετε στην παγίδα αυτού του ατόμου. Επειδή αυτή η «αράχνη» είναι πολύ καλή στο να δημιουργεί κολλώδεις ιστούς… και θα μπορούσε πολύ καλά να σας παγιδέψει για όλη σας τη ζωή.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος , ανάποδα + η εγκράτεια

Παρθένε, εργάζεστε σε κάτι σημαντικό παρασκηνιακά. Ένα μυστικό έργο ίσως. Ή, ίσως, προσπαθείτε να βρείτε τον ιδανικό σας σύντροφο.

Λοιπόν, τα Ταρώ λένε πως ό,τι κάνετε, θα λειτουργήσει όσο παραμείνετε ήρεμοι, γειωμένοι και ισορροπημένοι μέσα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Τα χρήματα είναι ένα πρόβλημα στη ζωή σας, Ζυγέ. Ίσως εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Απλά δεν φαίνεται να μπορείτε να κρατήσετε χρήματα στα χέρια σας.

Δυστυχώς, η πρόβλεψη γι’ αυτό το σαββ/κο, δεν είναι πολύ ευχάριστη. Επειδή φαίνεται ότι θα χάσετε μία από τις πολλές δουλειές που κάνετε αυτή τη στιγμή, για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

Αλλά πάρτε κουράγιο. Αυτή είναι η θεία παρέμβαση. Όπως και το γεγονός ότι ο Κόσμος, σας παίρνει σκόπιμα αυτή τη δουλειά έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη θεμελίωση κατάλληλων βάσεων, με τον σωστό τρόπο. Κάντε υπομονή!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των κυπέλλων

Σκορπιέ προσπαθείτε πολύ για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας… κι αυτό το σαββ/κο, πρόκειται να εμφανιστεί στην αύρα σας. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα σας ενημερώσουν για την λάμψη σας. Και αυτή η ενέργεια, θα φέρει σεβασμό στις καρδιές τους, για σας.

Απλά θυμηθείτε: το ταξίδι σας για θεραπεία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα χρειαστεί λίγο περισσότερο. Αλλά είστε σχεδόν στη γραμμή του τερματισμού.

taro-6-9

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Τοξότη προετοιμάστε τον εαυτό σας γιατί αυτό το σαββ/κο, θα πληγωθείτε. Και από μια πιθανή προδοσία, από κάποιον στον οποίο είχατε μεγάλη εμπιστοσύνη. Ίσως ένα φίλο ή ίσως από τον εραστή σας.

Τα Ταρώ λένε ότι αυτό το άτομο θα πάει και θα κάνει κάτι πίσω από την πλάτη σας. Ίσως θα διαρρεύσει κάτι που του είπατε με εμπιστοσύνη, ή θα λειτουργήσει με στρατηγική πίσω από την πλάτη σας και θα σας πληγώσει.

Απλά θυμηθείτε: αν κάποιος αγαπά πραγματικά, θα σας κάνει πάντα ευτυχισμένους και ποτέ δεν θα σας προδώσει. Έτσι, αν κάποιος κάνει το αντίθετο, είναι επειδή δεν είναι μέρος της ψυχής σας και πρέπει να βγει άμεσα από τη ζωή σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων + ο κόσμος

Θα πρέπει να αποφασίσετε αυτό το σαββ/κο Αιγόκερε. Και δεν υπάρχει πλέον αναβολή. Μπορείτε είτε να αγκαλιάσετε το «εγώ» σας και να επιλέξετε το “λογικό” μονοπάτι για την ερωτική σας ζωή, είτε τη διαίσθησή σας και να επιλέξετε το μαγικό μονοπάτι.

Απλά σας προειδοποιώ, ότι ο ορθολογισμός του «εγώ» θα σας αφήσει μόνους σας, ενώ η καθοδήγηση της διαίσθησης- αν και τρομακτική εξαιτίας της έλλειψης σαφούς κατεύθυνσης- θα σας οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία. Έτσι τι θα επιλέξετε: λογική ή διαίσθηση?

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Υδροχόε, έχετε ανθρώπους στη ζωή σας που είναι πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν οικονομικά. Ίσως οι γονείς σας, ίσως ένας συνεργάτης, ίσως ένας γενναιόδωρος εργοδότης.

Αλλά αυτό που δεν βλέπετε είναι, ότι όσο παραμένετε κάτω από τα φτερά τους, ποτέ δεν θα μεγαλώσετε και δε θ’ αναπτυχθείτε μόνοι σας. Θα πρέπει πάντα να παραμένετε «μικροί» για να δέχεστε τη γενναιοδωρία τους.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρω : άσσος των ξιφών

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει, Ιχθύες. Και αυτή η αλήθεια έρχεται σε σας, αυτό το σαββ/κο! Αλλά μην ανησυχείτε. Δεν θα είναι σκληρή. Απλά, επιμελής και επείγουσα.

Επίσης, αυτή η αλήθεια θα έρθει σε σας, από κάποιον που εσείς και οι συνάδελφοί σας σέβεστε πολύ. Γι’ αυτό και πάλι, θα έχει αντίκτυπο σε σας και θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε…. αλλά δεν θα συμβεί, με σκληρό τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia