Ταρώ Σαββατοκύριακο 28-29/03

tarot-m

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 9 των ράβδων, ανάποδα .

Δεν είστε συνηθισμένοι να είστε τόσο ακίνητοι και περιορισμένοι, Κριέ. Θέλετε να λειτουργήσετε αυθόρμητα και απλά να κάνετε κάτι!

Αλλά το 9 των ράβδων ανάποδα, σας προτρέπει να μην αφήσετε την ανυπομονησία να σας οδηγήσει σε κάτι απίστευτα ανόητο. Επειδή μοιάζει να μην είστε οι μόνοι που θα υποστούν τις συνέπειες αυτής της επιλογής. Θα είναι κι εκείνοι που βρίσκονται στον τομέα της επιρροής σας, επίσης.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 3 των κυπέλλων

Ταύρε αυτό το σαββ/κο, θα περάσετε λίγο χρόνο μ’ αυτούς που σας καταλαβαίνουν περισσότερο! Αυτοί που σας χαροποιούν… και που αγαπάτε με όλη την καρδιά σας. Και ο χρόνος που θα περάσετε μαζί, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το δεσμό σας.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Θα τσακωθείτε αυτό το σαββ/κο, Δίδυμοι. Είτε με τον σύντροφό σας, ένα μέλος της οικογένειάς σας ή με τον προϊστάμενο.

Απλά θυμηθείτε: αυτός που κερδίζει, δεν είναι πάντα ο πιο δυνατός! Τις περισσότερες φορές, είναι αυτός που προσπαθεί σκληρά να προστατεύσει αυτόν, που αγαπά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Είστε σε θέση εξουσίας, Καρκίνε. Είτε είστε ηγέτης στην εταιρεία σας είτε ο αρχηγός της οικογένειας. Και το 10 των ράβδων, σας λένε ότι αυτό το σαββ/κο, θα αισθανθείτε το βάρος της ευθύνης σας, περισσότερο από ποτέ πριν, στη ζωή σας.

Θα καταλάβετε τελικά πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος σας…. για να κρατάτε τους γύρω σας υγιείς και σταθερούς και θα νιώσετε, σαν τον Άτλαντα με τον κόσμο στην πλάτη του.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/03 Ερωτική δυσπιστία

κρυσταλλομαντεία

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η σελήνη + 9 των κυπέλλων

Λέοντα αυτό το σαββ/κο, μπορείτε να κάνετε ένα άλμα πίστης και να εκφράσετε την αγάπη σας στο άτομο που λατρεύετε!

Σίγουρα θα είστε τρομοκρατημένη πριν το κάνετε και η κίνηση ν’ απομακρύνετε τη μάσκα και να απεικονίσετε τα αληθινά σας συναισθήματα, θα σας κάνουν να νιώσετε απίστευτα ευάλωτη.

Αλλά προσέξτε, γιατί φαίνεται ότι δεν είναι πλέον η στιγμή να προσπαθήσετε να αλλάξετε την κατάσταση της σχέσης σας. Η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει για το ποια θα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Παρθένε θα εμπλακείτε σε νομικά ζητήματα αυτό το σαββ/κο. Μπορεί να αφορούν την υπογραφή μιας σύμβασης για την έναρξη μιας εταιρικής σχέσης, την εδραίωση μιας προαγωγής, ή ακόμα και την αγορά ενός σπιτιού.

Κάποιοι από σας όμως, δεν θα περάσετε ιδιαίτερα όμορφα. Επειδή μοιάζει να κάνατε κάτι άδικο στο παρελθόν και το Κάρμα έρχεται τώρα, για να διευθετήσει την υπόθεση.

zodia-astra-tarot

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων + ιππότης των ξιφών, ανάποδα + 6 των ράβδων

Αυτό θα είναι ένα ενδιαφέρον σαββ/κο για εσάς. Θα σπάσετε τους δεσμούς με έναν ερωτικό σύντροφο και θα επιλέξετε να προχωρήσετε μόνη σας…επειδή δεν υποστήριξε ποτέ τα όνειρά σας….

Ή, θα απαλλαγείτε από τους τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σας που δεν σας υποστήριξαν ποτέ.

Δείτε το μοτίβο: Όλα περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό σας κι εκείνους που πιστεύουν σε σας. Θα απαλλαγείτε από τους άχρηστους και αρνητικούς ανθρώπους. Επειδή αυτό και μόνο αυτό, θα σας οδηγήσει στη νίκη που επιθυμείτε τόσο έντονα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ράβδων + ο πύργος

Ο έρωτας με την πρώτη ματιά, βρίσκεται στις κάρτες σας Σκορπιέ. Θα συναντήσετε ένα πολύ παθιασμένο και δημιουργικό άτομο αυτό το σαββ/κο – μπορεί να ανήκει σε ζώδιο της φωτιάς ή να έχει πολύ φωτιά στο χάρτη του . Θα είναι επίσης αρκετά νεανικό – κυριολεκτικά, επειδή είναι νέο, νεότερο από εσάς ή έχει μια νεανική ενέργεια.

Για μερικούς από εσάς, ο πύργος δεν αντιπροσωπεύει τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Μιλάει για ένα άτομο που λέει κάτι ή κάνει κάτι, που θα σας ταρακουνήσει στον πυρήνα σας. Κι αυτό το ταρακούνημα θα σας δείξει, ότι πρέπει να κάνετε κάποιες σοβαρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας! Επειδή μέχρι σήμερα, χτίζατε κάστρα στην άμμο.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια ανάποδα + η αυτοκράτειρα ανάποδα

Τοξότη, δώστε προσοχή! Φαίνεται ότι θα αγνοήσετε τη διαίσθησή σας αυτό το σαββ/κο και δεν θα δεχτείτε τα δώρα του σύμπαντος.

Μην αφήνετε τις φοβίες σας και τις εμπειρίες του παρελθόντος, να σας κάνουν να χάσετε αυτή τη χρυσή ευκαιρία.

taro-zodia-76

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των κυπέλων + 6 των ξιφών

Αιγόκερε, η συναισθηματική σας πλευρά, θ’ αναζητήσει την παρέα μιας όμορφης ψυχής, που δεν είναι πλέον μέρος της ζωής σας. Προσπάθησε να σας βγάλει από το σκοτάδι, αλλά αντί να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να γίνετε ισχυρότερη, εσείς εξαρτηθήκατε υπερβολικά από αυτόν για άνεση και ασφάλεια.

Και ενώ δεν μοιάζει πως θα τον πλησιάσετε, είναι σημαντικό να εισπράξετε το μάθημα που αυτή η εμπειρία προσπαθούσε τόσο καιρό, να σας διδάξει. Επειδή οι όμορφες ψυχές είναι σπάνιες σ’ αυτόν τον κόσμο και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα συναντήσετε κάποια άλλη στο μέλλον, για να σας βοηθήσει να μάθετε αυτά, που αγωνίζεστε να μάθετε αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/03 Ερωτική δυσπιστία

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων

Αυτό το σαββ/κο, θα δημιουργήσετε μια όμορφη και άνετη ατμόσφαιρα στο σπίτι, Υδροχόε. Θα μαγειρέψετε, θα καθαρίσετε και θα φροντίσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

Και αυτό θα εκτιμηθεί πραγματικά από τους γύρω σας, ακόμα κι αν δεν το εκφράσουν άμεσα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των πεντάκτινων

Θα είστε απίστευτα δυσαρεστημένοι αυτό το σαββ/κο Ιχθύες. Επειδή ο εργοδότης ή ο διευθυντής σας την προηγούμενη εβδομάδα σας μεταχειρίστηκε σαν ένα εργαλείο, που η μόνη του αξία είναι τα χρήματα που βγάζετε για την εταιρεία.

Για κάποιους άλλους από εσάς, αντί για το αφεντικό, μπορεί να πρόκειται για έναν συνεργάτη – ερωτικό σύντροφο ή κάποιο άλλο άτομο – που προσποιείται ότι είναι ο σημαντικότερος συνεργάτης της οικογένειας. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είστε αυτοί που κάνετε το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, ενώ αυτός κάθεται απλά και παίρνει όλη τη δόξα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia